Resource wars - Un fel de Spin the wheel doar ca la alt nivel

Day 4,710, 00:14 Published in Romania Romania by VampireA

Buna dimineata,

Dupa cum bine stiti.. sau nu... a inceput un eveniment de reorganizare a resurselor la nivel global. Pe scurt fiecare tara se lupta in perioada aceasta pentru a seta bonusurile mult dorite pentru, cel mai probabil, 3-4 ani (parca atat a trecut de la ultimul eveniment de genul). Aveti mai multe informatii despre eveniment in partea stanga a paginii.

Problema este ca nu aveti destule informatii. Ultimele zile am avut placerea de a lucra impreuna cu cei din guvern si cu soldatii romani, rezultatele nu au fost cele dorite in ceea ce priveste resursele... inca... dar modul de lucru, implicarea si raspunsul multora este un adevarat progres. Revenind la problema: nu avem informatii cum si cand se aduna punctele: la final de minut? in real time? la noroc? ..

Am avut ieri nenorocul sa terminam de 3 ori in acelasi minut cu alte tari pentru resurse (Estonia si Lit grain.. si inca ceva la oil cred) si nu am luat absolut nimic... Pe scurt cand ajungem la partea aia tine de noroc chior. Am incercat sa avem cea mai veche lupta (nu a functionat), am incercat sa avem cat mai mult puncte castigate in ultimul minut (nu a functionat), am incercat sa avem exact punctele necesare pe final (surpriza.. nu a functionat) .. Va dau si un exemplu: 1 min inainte sa apara token Romania 60 de puncte cu recovery de 80 si cea mai veche lupta, Estoania 210 puncte cu 200 si ceva recovery. Apare resursa in queue... dau un refresh la leadboards, dupa 5 secunde nimic schimbat, dupa 10 secunde nimic schimbat ... dupa 15 secunde Estonia face tokens si Romania ajunge la 20 de puncte .. inca un refresh si face si Romania tokenul ... noroc pur dupa cum ziceam..

Sa va mai zic ca am facut intre timp un ticket? Ca am intrebat care este mecanica dupa care se acorda tokenul, ce trebuie sa urmaresc iar raspunsul a fost: Va multumim pentru ticket, vom investiga si vom veni cu un raspuns in cel mai scurt timp (adica dupa ce e gata eventul poate)

Ce doresc sa subliniez de fapt. Este un eveniment greu, cu multe necunoscute, multe lacune in mecanica jocului si cunostintele adiminilor (nimic nou in asta). Pentru a avea rezultate este nevoie de munca in echipa si comunicare.. fie ca incercam o data, de cinci ori, de zece ori la o resursa, trebuie sa o facem impreuna . Am avut ultimele zile foarte multe momente in care pur si simplu ne bateam intre noi.. 2 clickerii, cei ce refuza sa comunice, cei ce nu stiu unde sa ne gaseasca, cei carora nu le pasa contra celor de pe canalele eRo. Au fost bombe multiple si EB-uri arse total aiurea.

In aceste conditii fac un apel catre jucatorii romani. Mai sunt 25 de zile de eveniment, noi avem 2 din 10 resurse luate momentan. Haideti sa incercam sa comunicam, sa ne sincronizam ... sa lucram impreuna. Cu cat luam mai repede aceste resurse, putem sa ne intoarcem la stadiul de BH huting si solo playing.

Cea mai buna varianta este chatul de pe telegram, o aplicatie usoara pentru telefon unde puteti sa va luati informatiile oricand si putem evita situatii neplacute.

Daca aveti alte idei de cum am putea sa ne organizam, sau cum ar trebui abordate tokenurile, astept in comentarii.

Va urez o dimineata placuta in continuare!

P.S. Imediat apare saltpeter si dupa vine si deer.