Repülősök: Köszönjük a támogatást!

Day 4,178, 07:26 Published in Hungary Hungary by Legi Jo Mindhalalig

Kedves Barátaink!

Mint ahogy azt már többen is láthattátok pártunk 9 képviselőt delegálhatott az országgyűlésbe. Lehetőségünk nyílt arra, hogy a megígért programpontokat előterjesszük majd a kongresszusnak.

Köszönjük a szavazatokat és köszönjük azoknak is akik belépésükkel segítették a párt indulását. Friss pártként a második hely és a 9 képviselő több is amit vártunk. Az előző hónaphoz képest azt láthatjuk mind a NÉP korábbi szavazói, mind a kormánypártok szavazói ugyanakkora arányban szavaztak ránk. Centrum párt vagyunk tehát, és ezt a pozíciót, és ezeket a szavazatok centrum politizálással kívánjuk meghálálni!
Ha valaki látta az eredményeket azt is láthatta 9 képviselőnkből 4 még sose volt kongresszusi képviselő, így egyik célunk már rögtön teljesült, a kezdők támogatás és aktív játékba való bevonása.

Célunk az is, hogy elérjük, hogy minden fontos javaslat esetében a pártok tegyék egyértelművé álláspontjukat, annak megfelelő indoklását is tegyék közzé. Ezáltal elő tudjuk segíteni a polgárok jobb rálátását a dolgokra. Nem szeretnénk titeket sem kihagyni ebből. Ha párttag vagy, ha nem írj nekünk ha van egy ötleted és azt meg tudjuk vitatni.

Pártunk vitanapot hirdet tagjai között. Először is szeretnénk az időpontot meghatározni. Az esemény a telegram csetünkön lenne. Kérem az érdeklődőket, hogy kommentben jelezzék szándékukat. Én valamelyik nap este 8 körülre gondoltam.

Szerző: Vidi555 pártelnök
Weisz Manfered Huba elnökségi tag