Referendum privind finanțarea | Schimbări finale Aviație

Day 3,215, 04:43 Published in Romania Romania by Garda Nationala
Referendum privind finanțarea Gărzii Naționale

După cum se poate vedea în documentul cu finanțele Gărzii Naționale ducem o lipsă critică de fonduri.

În situația dată, singura opțiune disponibilă este reîntoarcerea la finanțarea oferită de stat.

În cazul în care voi, cetățenii care contribuie cu bani la buget (dar și Guvernul), sunteți de acord cu revenire la statutul de unitate finanțată de stat, Garda Națională se angajează:


- să publice lunar situația financiară (intrări, ieșiri), dar și numărul și numele juniorilor echipați;

- să întrețină un document cu finanțe actualizat în timp real care să cuprindă: intrări (bani, produse și dovada primirii), ieșiri (bani, produse și dovada ieșirii), echipările (cine a cerut, ora, ziua și dovada furnizării echipării), o listă separată cu toți juniorii activi și rank-ul la care se află și o listă cu absolvenții (data absolvirii, numele și diploma);

- să răspundă la întrebările cetățenilor, prezentând diferite documente acolo unde situația o cere;

- să mențină în topicul canalului #gardanationala link-ul către documentul cu finanțe și să prezinte cetățenilor documente sau situații legate de Garda Națională când acestea sunt cerute;

- să prezinte Președintelui ales (la începutul mandatului) situația financiară a GN și necesitățile pe luna în curs;

- să permită fiecărei unități militare românești să trimită un mentor în GN, numărul de mentori fiind limitat la 2;

- să rămână echidistantă atât în ceea ce privește apartenența la o anumită unitate militară, cât și la un anumit partid;

- să îndrume fiecare jucător nou cu cât mai multă pricepere, și să răspundă întrebărilor în cel mai scurt timp.


Vă rog să vă spuneți părerea, dar și să votați cu da sau nu revenirea la finanțarea de stat. Considerăm că prin acest referendum, dăm șansa fiecărui cetățean să își exprime propria opțiune. Votul se încheie pe 10.09.2016 la ora 16.


Schimbări finale Aviație

După cum am anunțat în articolul precedent, Garda Națională a devenit o Unitate Militară dedicată Aviației. Având în vedere această reprofilare, câteva schimbări au fost implementate:

- echiparea zilnică a devenit 2000 energie (atât din dorința de a încuraja jucătorii să lupte, dar și din lipsă de fonduri)
- se acordă premii săptămânale jucătorilor care au luptat cel mai mult (10 Gold - Locul I, 5 Gold - Locul II, iar ceilalți membrii, care au luptat cel puțin o dată, câte 500 CC)
- premiile pentru TG și SS au fost eliminate pe motiv că nu au legătură cu modulul aerian. În orice caz, plănuim să premiem doar ridicarea primelor 2 Terenuri de Antrenament la nivel 4 cu scopul de a asigura juniorului o sursă de venit mai consistentă (totuși, o parte din premiile de TG și SS anterioare trebuiesc recompensate; nu s-a realizat acest lucru până acum din dorința de a economisi fondurile limitate)

De asemenea, începând de astăzi, absolvirea Gărzii Naționale se va realiza la atingerea gradului de Flight Lieutenant ***. Credem că până la atingerea acestui grad, juniorii pot însuși cunoștiințe de bază legate de eRepublik și vor deveni suficient de puternici pentru a lupta cot la cot cu colegii din unitățile militare pe care și le vor alege.


Toți cetățenii sunt liberi să își exprime părerea, dar îi rugăm să nu utilizeze un limbaj injurios și să nu înceapă certuri în secțiunea de comentarii. Întrebărilor adresate Gărzii Naționale li se va răspunde într-o manieră civilizată. Vă mulțumim pentru înțelegere!