Rat, mir i još ponešto

Day 1,286, 04:43 Published in Croatia Croatia by Argrob
Ja sam za mir. Ja sam za rat. Mrzim vrijeđanje po bilo kojoj osnovi.

Dragi moji tumačite si ovo kako god hoćete. Svakome dozvoljavam da iskaže svoje mišljenje i da se u skladu s time i ponaša. Ne biram prijatelje na temelju toga, rade li „pogreške“ ili ne, nego na temelju toga koliko su spremni stajati iza svojih riječi.

Slagao se ja ili ne sa nečijom odlukom uvijek smatram svojom obavezom prijatelju pomoći, koliko je to u mojoj moći. Nekoliko dana šutim, i promatram što se događa. Ne mogu vjerovati da u nekim ljudima ima toliko bijesa i primitivnosti, da su u stanju vrijeđati i psovati. Nadam se da će se uskoro „duhovi“ smiriti, da bi mogli hladne glave krenuti dalje.

Prije 6 mjeseci napisao sam ovaj članak i bilo bi čudno da je nešto drugačije sada. Ali sve to proteklo vrijeme gradimo nešto što se zove zajedništvo. Bili smo i u boljim i lošijim situacijama od ove. Ako mislite da nitko nije pogriješio i da je ispravan svaka mu čast. Ja sam „krvav ispod kože“ i sklon svim ljudskim pogreškama.

Jedina želja mi je da nastavimo graditi to zajedništvo. Tada nema „izdaje“ i „pogreške“. Jer sve se može poboljšati , uvijek.

Do tada, moji tenkovi i ja smo tu za sve saveznike i prijatelje, na koji god to način mi bude dostupno.

Argrob, za prijatelje Dida