Ambient on/off

Join the new world

 

Rösta på Alfons Haschberg!

Day 1,872, 17:15 Published in Sweden Sweden by JeguljaM


Hej allesammans!

Idag vill jag få ut nyheten om ni inte redan hört det att jag ställer upp i presidentvalet som kommer nu den 5e Januari. Vad än mitt motstånd kommer bli så hoppas jag att de har lika mycket tid som mig för presidentposten. Jag kommer i den här artikeln beskriva vad du får om du röstar på Alfons Haschberg. Ni kommer få veta hur jag står. Enjoy your reading and let my boys play some music for the mood.
Jag är MFDs presidentkandidat men har även stöd från PFS och MarknadsPartiet.Tidigare relevanta erfarenheter
★Partiledare för 3 stora partier
★Kongressledamot 7 gånger
★Commander för Swedish Skype Elite och Kamikaze Army
★Informationsminister i Carradines regering.
★Överbefälhavare i W3st3rb3rgs regering.
★President i 3 andra olika erepublikliknande spel.

Nya spelare
Att få in nya spelare är ett problem idag. Jag sökte mig in till utbildningsverket och blev direkt ansvarig för ett projekt som hjälper nya spelare. Det finns några personer som ska rekrytera men de är i mina ögon inte så aktiva. Därför måste det bli ändring på systemet. Istället för kontinuerligt rekrytera ensam så ska en grupp av spelare ansvara för Baby Boom operationer. Det är ett ansvar som är för stort för enbart Utbildningsverket så jag kommer öppna upp och be om hjälp från alla. Det enda vi behöver för att lyckas är IRC + folk som kan hjälpa. Här ska det läggas mycket krut!Ekonomi
Sverige har det bra ekonomiskt för att vara ett litet land. Vi har det inte svårt att gå runt och situationen tillåter att vi har större utgifter om vi för en ansvarsfull ekonomisk politik. Kommer förmodligen göra en skatteändring efter att min finansminister har analyserat situationen. Jag är för lägre skatter och kommer bara sänka de om de hjälper staten att få in mer pengar. Till exempel kan importskatten slumpas då ingen eller enbart svenskar importerar hit.Militärt
När det kommer till det militära ser jag att vi både lyckas och misslyckas. Som jag ser det nu så är alla viktiga militära nyckelpersoner och MUs en del av försvaret av Asgard genom att frivilligt vara med i en PM-grupp där de får prioriteter från Asgards högkvarter. Jag kommer se till att Asgard utvecklas men viktigaste av allt att vi inte ger upp visionen om Asgard nu. Vi kommer inte lämna Asgard under ett ev. styre av mig. Jag kommer även satsa mycket på IRC-ordrar för effektivitet och jag lovar att Sverige kommer expanderas om situationen tillåter det. Jag kommer se vilka möjligheter det finns genom att kontakta länderna vi har en gräns med. Jag är fortfarande av åsikten att Lettland inte ska komma undan så lätt. Därför tänker jag inte förhandla fram någon fred med dem om vi inte får något av stort värde för oss. Det mina herrar är en seger.

På grund av mitt engagemang till Asgard har jag under några dagar/veckor planerat att bygga upp en ny enhet. Kort sagt så kommer det vara en mobil styrka som ska hjälpa Sverige och Asgard i svåra tider. Du kan redan nu gå med i den genom att gå med i en av de tre military units. Vi behöver även en commander. Där är 5 sidor i dokumentet så att den intresserade inte missar en sida.
LÄS MER OM ASGARD VIKINGS HÄR!


Vice president:
Oscdar


Rådgivare:
Kain Propan


Försvarsminister:
Enenra


Inrikesminister:
Jedi Schmedi


Utrikesminister:
Cmurgh


Utbildningsminister:
Maze87


Finansminister:
C.Nilsson


Riksbankschef:
Larm


En kort förklarning till min regering, ni känner igen de flesta namnen och jag har valt ministrar som jag vet att de kommer utföra sitt arbete samt att de kommer vara aktiva. Jag har försökt att hitta de aktivaste som spelar idag som jag också har lätt komma i kontakt med.Mitt främsta mål är att samarbeta
Vi har kommit långt med att samarbeta med svenska privata Military Units och jag vill fortsätta på den här vägen. Jag anser att de kanske behöver lite mer stöd och kontakt med regeringen och där ska min försvarsminister ha en utsträckt hand. Till exempel så ger jag hellre bort tanks till svenskar än mercenaries. Men mercenaries kommer kommer att behövas då våra fiender använder sig frekvent av dem. Gör man om samma sak hela tiden och misslyckas så måste man testa nya saker för att lyckas och jag vet att min regering är mer än kapabel att hjälpa mig med att leda oss framåt.
(っ◕‿◕)っ HUG DA PANDA! ♥♥(✿◠‿◠)♥♥

Till slut vill jag önska alla ett riktigt gott nytt år!Alfons Haschberg - Presidentkandidat - 5e Jan
 

Comments

JeguljaM
JeguljaM Day 1,872, 17:16

En copypasta av mitt manifest! Glöm inte att rösta idag!R.I.P Fredrok

uekt
uekt Day 1,872, 17:25

first

JeguljaM
JeguljaM Day 1,872, 17:30

No. I was first because I was born ready.

Werewolf MKD
Werewolf MKD Day 1,872, 17:34

vote

Fabrice Axe
Fabrice Axe Day 1,872, 17:37

◠‿◠

Cmurgh
Cmurgh Day 1,872, 17:44

Good luck! : )

JeguljaM
JeguljaM Day 1,872, 17:59

Thank you friends (っ◕‿◕)っ ♥♥(✿◠‿◠)♥♥

Westerberg
Westerberg Day 1,872, 21:45

Sluta köp röster till dina artiklar, är ju bara ganska löjligt.

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,873, 01:01

Bra jobbat där med Asgard MU, Finnarna har ju redan en av världens starkaste MUs typ
http://www.erepublik.com/en/main/group-show/546

Alltid snygga artiklar voted

Wolf Henrich von Helldorf
Wolf Henrich von Helldorf Day 1,873, 02:36

Sluta köp röster och sluta spamma samma artikel. Då får du planera ditt släpp bättre.

zzzingo
zzzingo Day 1,873, 03:09

Tur att man inte kan köpa röster i presidentvalet. Men det går ju med fast det är inte lika effektivt. Man kan också göra som MFD, att låta ett gäng Makedonier få medborgarskap i Sverige och få röster från dem.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,873, 03:31

Planerat och klart.

Basic marknadsföring

Helloden
Helloden Day 1,873, 03:42

voted lycka till!

Fabian Marveaux
Fabian Marveaux Day 1,873, 05:18

Wolf +1.

Copy an article, publish it around 3am, and get 110+ votes 2pm next morning.

#WhatTheFuck.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,874, 08:16

Strategy game.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.