Punainen Yhteisrintama

Day 866, 10:10 Published in Finland Estonia by Kansantehtaat


Väkijoukko hurrasi. Moni paikalle saapuneista oli tullut torille vain uteliaisuuttaan, mutta oli selvää, että moni heistäkin laittaisi nimensä puolueen kirjoihin.

Puolueen aktiivit seisoivat puhujankorokkeen takana taputtaen uudelle puheenjohtajalleen kallerille, joka lopetti puheensa yleisön hurraa -huutojen säestämänä. Poistuessaan puhujankorokkeelta kaller asteli suoraan muiden puolueaktiivien ja puolueen virkamiesten luo. Labsters ja Daih tervehtivät häntä toverillisesti olalle taputtaen Eriuksen kumartaessa syvään kunnioittavasti ja varsin teatraalisesti.

”eSuomen nyt itsenäistyttyä on äärimmäisen tärkeää, ettemme jää tuleen makaamaan. Sininen Puolue on jo aloittanut rekrytoinnin ja heidän riveihinsä on liittynyt lukuisia suomalaisia – niin vanhoja kuin uusiakin. Ellemme aloita omaa kampanjointiamme jäämme helposti muiden puolueiden jalkoihin – ja niinhän me emme anna käydä!”

Puoluetoverit katselivat kunnioittavasti uutta puheenjohtajaansa, joka oli toiminut puheenjohtajana useita kertoja aiemminkin ja jonka arvostelukykyyn he luottivat.
”Erius, olet sujuvasanaisin meistä ja Vastaavakirjoittaja. Saat aloittaa samantien kampanjoinnin kirjoittamalla artikkelin puolueen lehteen. Pyrkikäämme tuomaan puoluettamme esille mediassa, vaikka se tuleekin olemaan varsin täynnä presidentinvaalien yhteydessä olevaa keskustelua”, kaller sanoi osoittaen sanansa varapuheenjohtajalle ja Vastaavallekirjoittajalle, ”Ja te muut – pitäkää huoli, että ”Punainen Yhteisrintama” -nimi tulee olemaan jokaisen suomalaisen huulilla ja mielissä. Me emme ryhtyneet tähän ollaksemme hiljaa! Punainen aamunkoi on täällä!”


Ja nuo sanat mielessäni poistuin toteuttamaan velvollisuuteni.

Punainen Yhteisrintama on taas täällä!

Jo ennen itsenäisyytemme menettämistä toiminut Punainen Yhteisrintama, vasemmistopuolueiden äiti- ja isähahmo eSuomessa, on noussut eSuomen mukana. Puolueemme ei lannistunut vaikka jouduimmekin aloittamaan puolueemme rakentamisen lähes tulkoon alusta, vaan puskimme päättäväisinä eteenpäin voidaksemme taas pian eSuomen itsenäistyessä osoittaa kansalle arvomme ja päästä vaikuttamaan asioihin.Puolueohjelma


Punainen Yhteisrintama on eSuomen vasemmiston keskittymä, joka pyrkii olemaan vastapaino varsin oikeistomieliselle politiikalle, jota eSuomessa ajetaan. Punainen Yhteisrintama vastustaa imperialismia ja kapitalismia ja täten pyrkii perustamaan kommuuneja ja voitoitta toimivia tehtaita. Punainen Yhteisrintama kuuluu kansainväliseen Internationaleen, joka yhdistää vasemmistopuolueita ympäri eMaailmaa.

Tavoitteet
Punainen Yhteisrintama vastustaa Imperialistisia sotia ja niihin ryhtymistä. Punainen Yhteisrintama myös pyrkii kitkemään kapitalismin ikeen eSuomesta ja täten puolue pyrkii perustamaan useita tehtaita, sekä kommuuneja tarjoamaan halpoja tuotteita työntekijöille. Lopullisena tavoitteena on luoda eSuomeen pysyvä kommuunipohjainen talous. Punainen yhteisrintama pyrkii myös vähentämään eSuomen verotusta.

Toiminta
Punainen Yhteisrintama tarjoaa jäsenilleen monipuolista toimintaa mm. pelien avulla. Olemme myös erittäin aktiivisia, eli jokainen jäsen pääsee vaikuttamaan puolueen toimintaan. Tarjoamme myös innokkaille pelaajille mahdollisuuden johtaa tehtaita tai liittyä mukaan kommuunitoimintaan ja täten auttaa Punaista Yhteisrintamaa toiminnassaan.

Suhtautuminen sotiin
Punainen Yhteisrintama vastustaa imperialistista sotimista ja sellaiseen ryhtymistä. Sotien hyödyntäminen päivittäisen taistelemisen hoitamiseksi on kuitenkin hyväksyttävää siinä missä hyökkäyksen kohteeksi joutuneen valtion puolustaminen. Puolue tunnustaa sotien merkityksen pelissä, mutta vastustaa imperialistisia aikeita ja toimintaa.

Suhtautuminen yrittäjyyteen
Punainen Yhteisrintama hyväksyy yrittäjyyden osana puolueen toimintaa, jos yrittäjän tehtaat toimivat puolueen tavoitteiden mukaisesti, eli tarjoavat kansalla halpoja tuotteita kuitenkaan polkematta työntekijöiden palkkoja.

Punainen Yhteisrintama toteuttaa aatettaan puolueen omilla tehtailla, jotka toimivat voitoitta ja vapaaehtoisvoimin. Myös puolue ylläpitää kommuuneja, joiden työntekijät saavat minimipalkkaa, mutta korvaukseksi tästä he saavat kaiken tarvitsemansa, eli aseita ja ruokaa.
Mitä Punainen Yhteisrintama voi tarjota?

Yhtenäisyyttä. Puolueessamme on äärimmäisen hyväksi kehittynyt yhteishenki ja joskus hauskanpito muiden puolueen jäsenten kanssa tuntuu vievän ajan kaikesta muusta. Olemme kaikki samaa köyttä vetäviä ja emme anna yksittäisten riitojen vaikuttaa yhtenäisyyteemme. Punaisesta Yhteisrintamasta löydät varmasti uusia ystäviä!

Kokemusta ja tukea. Puolueemme riveissä on useita vanhoja ja moninkertaisia alivaltiosihteereitä, ministereitä ja presidentti. Puolueaktiivimme pystyvät tarjoamaan apua ja tukea pelinsä vasta aloittaneille pelaajille ja opastamaan heitä eElämänsä ensi askelilla. Puolueemme saattaa myös lahjoittaa aina tarvittaessa aseita jäsenilleen puolueen yrityksistä. Punainen Yhteisrintama tarjoaa kokeneiden pelaajien tukea ja hyvän alun poliittiselle urallesi!

Mahdollisuuden vaikuttaa! Puolueemme aikoo pyrkiä vaikuttamaan – ja vaikuttamaan se tulee. Yhdessä puoluejäsentemme kanssa pyrimme suoran demokratian keinoin saamaan jokaisen puoluejäsenemme mielipiteen mukaan eduskunnan äänestyksiin. Puolueemme myös tukee uusien pelaajien mahdollisia pyrkimyksiä eduskuntaan ja pyrkiikin koulimaan heistä aktiivisia ja osaavia edustajia eSuomen kansalle.

Kuinka liittyä Punaiseen Yhteisrintamaan?

1)Valitse My Place ja etsi sieltä Party -kohta
2)Eteesi avautuu sivusto, josta valitsemalla ”Join Party”
3)Etsi listalta Punainen Yhteisrintama ja mene sen sivulle
4)Päästyäsi puolueen sivulle, voit klikata oikeassa nurkassa näkyvää Join party -nappia, jolloin liityt puolueeseen
5)Tule IRCiin (Web IRCin tai jonkin IRC-clientin kautta. Mikäli et tiedä, kuinka IRCiin päästä, laita viestiä tämän lehden omistavalle organisaatiolle – apua tullaan antamaan!) ja saavu #yhteisrintama kannulle. Sitä kautta sinut opastetaan puolueen viralliselle ja vain puolueen jäsenille tarkoitetulle kanavalle ja toivotetaan tervetulleeksi mahtavaan yhteisöömme

Voit myös liittyä tämän linkin kautta:


<a href="http://www.erepublik.com/en/party/punainen-yhteisrintama-3071/1">Liity jo tänään →
</a>

Tervetuloa Punaiseen Yhteisrintamaan!


Tasa-arvo! Toveruus! Ja Vapaus! Sitä on Punainen Yhteisrintama!