Protiv sporazuma jer ja ovca nisam

Day 1,124, 06:26 Published in Croatia Croatia by Rebelsy
... bilo jednom u zemlji koja zvala se e Hrvatska...

Ovo je igra, ovo je zabava, ovdje nema prolivene krvi ni izgubljenih života. Kuće i domovi ostaju tu gdje jesu, ceste i mostovi i dalje povezuju. Povezuju i istok i zapad, povezuju bijele i crne, žute i zelene jer svijet i pravo na život pripada svima.Odabirom ove igre, odabirom ovih enula i jedinica ulazimo u svijet kojeg sami stvaramo, izgrađujemo svatko prema svojim željama, svatko prema svojim postupcima. ePovijest ostaje kao jedini dokaz da ovdje nekada, jednom postojali smo mi, da ovdje jednom pisalo se eHRVATSKA.

Jednom kad ovo sve prođe, jednom kad slučajni prolaznik u svoju ruku podigne ezemlju ovu ona reći će mu sve. Ona ispisana bit će istinom, događajima i epovjestću koju sada pišemo mi. Zasad na stranici toj piše;

Na zemlji ovoj živješe eHrvati. Padali su, slomljeni i poraženi bješe. Zastava njihova na podu bješe, ezamlju njihovu drugi uzeše. Zastavu sa ponosom svaki put natrag staviše i njoj eHrvatskoj se pokloniše, svaki put... sve dosad, sve do dana ovog tako na zemlji toj, zemlji jedinica i nula pisaše.Razočarani potezom eRumunjske jesmo, ljuti na saveznike jesmo ali zar to je razlog da pristanemo ovce biti? Zar pastiru našem dozvolit ćemo da na liticu nas vodi?

Ovo je igra, ovo je zabava, ovdje svi mi gradimo dio sebe. Ja razumijem da nije lijepo biti predsjednik kad postoji mogučnost da te se obriše ali gospodine predsjedniće epovjest ne oprašta. ePovjest zapisuje svaki naš korak, kukavičluk i licemjerje.

Kako drugačije nazvat mir a ostavit eBiH potlačenu, kako drugačije nazvat sporazum taj kad potpisujemo ga sad kad fali nam pola domovine. Taj sporazum može se nazvat jedino pravim imenom; PREDAJA... ja to potpisao nisam.
Ja želim visoko glavu dignut, ja želim u očima žar, ja želim... iako to znaći da sutra biti me neće.

To znaći brisanje?... OK, to znači vračanje kroz trnje?... OK ali kockice svoje ja prodat neću.


Rebelsy News; ja samo želim da ostanem ono što jesam, Ja sa svojim mislima ja sa svojim eponosom kojeg mi nitko uzet neće. A Vi?... vi sami odlučujete kojim imenom će vas povijest nazvat.


...

edet; pokret otpora organiziran je na chatu #eskh, podjela oružja i kruha, organizacija otpora

i pitanje za kraj; zašto srbima treba istra?, pa sad imaju liku i mogu preko nje u italiju.

...