Ambient on/off

Join the new world

 

Programma kai sinthesi kivernisis "Marianiki4"

Day 2,115, 09:29 Published in Greece Greece by Marianiki4

Καλησπέρα στην κοινότητα.

Σε συνέχεια του άρθρου ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου για πρόεδρος της χώρας, θέτω υπόψη της κοινότητας τη σύνθεση της κυβέρνησής και του προγράμματός μας. Βασικό μου μέλημα είναι λάθη του πρόσφατου παρελθόντος που μας έφεραν σε δύσκολη θέση στρατιωτικά και οικονομικά, να μην επαναληφθούν ώστε να επαναδιεκδικήσουμε την αξιοπρέπεια και τη δυναμική που μας αρμόζει.

Κυβερνητικό Σχήμα:

Πρόεδρος: Marianiki4
Αντιπρόεδρος: Dali Salvador

Υπουργείο Άμυνας (MoD):
Υπουργός: Dihenekis
Μέλη: Alkiviadis5, Anwen1, GeorgeIV, kwstakis7,raoulito
Εκπαιδευόμενοι: Basilis Makedonas, Dimitris Mallios, ntarmi, stronggrekk2
Σύμβουλος: Mithrantir

Υπουργείο Εξωτερικών (MoFA):
Υπουργός: Earentir
Μέλη: Angel ctz, Chrisimos, GR...MANOU, KainStorm, V4LeRioN
Εκπαιδευόμενος: BloodSteel

Υπουργείο Εσωτερικών και Τύπου (MoI/MoP):

Υπουργός: Melini
Μέλη: Dali Salvador, Vrilissia7, Kostas Fostiras

Υπουργείο Νέων (MoNP):
Υπουργός: Gogs17
Μέλη: Animaa, Dr. F, Finkoye

Υπουργείο Οικονομικών (MoE):
Υπουργός: F@nis
Υφυπουργός: Myth0s
Μέλη: dimikala, Komitis82, Lithelon, nikolaosnikolaosnikolaos
Εκπαιδευόμενος: Pegasus33

Κυβερνητικοί Στόχοι:

Υπουργείο Άμυνας:
Η διαφαινόμενη επίθεση στη χώρα μας από την CoT απαιτεί την εσωτερική μας οργάνωση κι ανασυγκρότηση, με ασκήσεις ετοιμότητας και καταγραφή αποθηκευμένου damage, ενώ παράλληλα είναι απαραίτητη η συνεννόηση και συνεργασία σε επίπεδο συμμαχίας. Σε αυτή την κατεύθυνση, θεωρώ απαραίτητη την συμμετοχή των αρχηγών (commanders) των στρατιωτικών μας μονάδων στο αντίστοιχο κανάλι της συμμαχίας, για άμεση ενημέρωση και σύσφιξη των σχέσεών μας με τις στρατιωτικές ομάδες συμμαχικών χωρών.
Το ισχυρό όπλο των “Combat Orders” θα χρησιμοποιηθεί με σύνεση, λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά της χώρας, αφού οι μάχες δεν σταματάνε ποτέ και πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας την επόμενη μέρα.
Με ιδιαίτερη λύπη, βλέπουμε όλοι την κρατική μονάδα των “Πελασγών” να μαραζώνει. Όπως πληροφορήθηκα, σύντομα δεν θα αριθμεί περισσότερα από 15 μέλη. Δέσμευσή μου είναι, ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να δούμε τους Πελασγούς να ξαναακμάζουν και να επιτελούν το σκοπό τους, δηλαδή την φιλοξενία και εκπαίδευση των νέων μελών της κοινότητάς μας.

Υπουργείο Εξωτερικών:
Τα δύο κύρια ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι της Συμμαχίας μας και της Κύπρου. Αναφορικά με τη Συμμαχία, όπως προείπα, αποτελεί προτεραιότητα η συμμετοχή μας σ’αυτήν με πραγματικούς κι όχι θεωρητικούς όρους. Παράλληλα αναγνωρίζοντας ότι η Αργεντινή, η Ρουμανία και η Τουρκία είναι οι καλύτεροι μας σύμμαχοι, σκοπεύω να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί τους.
Σχετικά με την Κύπρο, οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών και η συμπεριφορά της κυβέρνησης της Κύπρου δείχνουν ότι η στάση τους είναι ειλικρινής. Οπότε, ένα σύμφωνο μη επίθεσης που διασφαλίζει τα συμφέροντα της Ελλάδας χωρίς να πλήττει την αξιοπρέπεια της Κύπρου και τις σχέσεις με τους συμμάχους μας, δείχνει να είναι μια βιώσιμη λύση. Άμεσα λοιπόν θα προχωρήσω σε συνομιλίες με την Κυβέρνηση της Κύπρου.

Υπουργείο Εσωτερικών και Τύπου:
Κύριο μέλημα είναι η ενημέρωση της κοινότητας, μέσω άρθρων, για τις εξελίξεις και την πορεία της κυβέρνησης. Τα προγραμματισμένα άρθρα θα εκδίδονται ανά δεκαήμερο. Στο ενδεχόμενο ραγδαίων εξελίξεων θα υπάρχει αντίστοιχα και έκτακτη έκδοση.
Παράλληλα με την αρθρογραφία, θα γίνεται χρήση του TS για αμεσότερη και αναλυτικότερη ενημέρωση. Για την αποφυγή των γνωστών προβλημάτων, θα γίνεται μία ενημέρωση, ταυτόχρονα, σε όλα τα γνωστά TS.

Υπουργείο Νέων:
Θα συνεχίσει η λειτουργία του προγράμματος ενίσχυσης μικρών παικτών “μαζί τα φάγαμε”, ενώ κύριος στόχος θα είναι ο προγραμματισμός τουλάχιστον ενός “baby boom” ώστε να ενισχυθούν τα μικρά “division” στα οποία υστερούμε και να στελεχωθούν οι “Πελασγοί”. Η συνεργασία του Υπουργείου με τους μέντορες κρίνεται απαραίτητη για την παραμονή των νέων παικτών και θα είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους.

Υπουργείο Οικονομικών:

Μείζον ζήτημα με το οποίο θα ασχοληθεί το υπουργείο είναι οι κρατικές εταιρείες. Άμεσα θα επικοινωνήσουμε με τον κάτοχο των κρατικών εταιριών MitsosSougias. Σκοπός της επαφής αυτής είναι η εξάντληση των όποιων πιθανοτήτων για επαναλειτουργία τους εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί, έχει διάθεση και χρόνο.
Στην περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί, άμεσα θα προκηρυχτεί διαγωνισμός ώστε να βρεθούν άτομα τα οποία θα μπορέσουν να κάνουν αυτό το οποίο για πολύ καιρό έκανε ο MitsosSougias με επιτυχία και αποδοτικότητα.
Για την υλοποίηση της διαδικασίας σκοπός της Κυβέρνησης και του ΜοΕ θα είναι η σύσταση μιας επιτροπής με εκπροσώπους από το ΜοΕ, τη Βουλή και έναν εκπρόσωπο από κάθε κόμμα σχετικά με την διευθέτηση των απαιτήσεων-προϋποθέσεων ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην επιλογή των προσώπων που μπορούν να αναλάβουν τις κρατικές.
Τα πρόσωπα αυτά πρέπει να είναι αποδεκτά από τη μεγαλύτερη μερίδα της κοινότητας, άρα είναι πολύ σημαντικό όλοι αυτοί που θα συμμετάσχουν στην επιλογή να εκφράζουν και να αναλάβουν την ευθύνη ο καθένας από τη θέση (Κυβερνητική, Βουλευτική και Κομματική) που βρίσκεται και εκφράζει με την ψήφο του και τις θέσεις-προτάσεις του.
Θέση μας είναι ότι οι κάτοχοι κρατικών εταιριών πρέπει να είναι δύο και ο καθένας να έχει στην κατοχή του 2 κρατικές εταιρίες.
Όλο αυτό απαιτεί χρόνο, ο οποίος μπορεί να είναι περιορισμένος στον ένα μήνα θητείας. Άρα και εν μέρει να επιτευχθεί, επιλέγοντας τον έναν από τους δύο κατόχους και μεταφέροντας σε αυτόν 2 κρατικές θα είναι θετικό για τη χώρα.
Επιθυμώντας την αρτιότερη και πιο διαφανή καταγραφή, θα συγκληθεί επιτροπή, με την κατάλληλη γνώση στο αντικείμενο, ώστε να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα, με σκοπό την δημιουργία λογιστικού φύλλου, το οποίο θα καλύπτει όλες τις ανάγκες καταγραφής των συναλλαγών του κράτους και θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί από όλες τις Κυβερνήσεις εφόσον είναι επιθυμία τους.
Οι κρατικοί οργανισμοί που δεν θα χρησιμοποιηθούν απ’την κυβέρνηση, θα νοικιαστούν, σε στρατιωτικές ομάδες και ιδιώτες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
Τέλος σε ότι αφορά την τρέχουσα προσφορά για τα training grounds, είμαι θετική στο να επιδοτηθούν μέλη της κοινότητας μας ώστε να δυναμώσουν τους λογαριασμούς τους. Σε συνομιλία που είχα με τον τωρινό υπουργό, με διαβεβαίωσε ότι ο επόμενος Πρόεδρος θα λάβει 2800 gold και 650.000 grd. Εφόσον ισχύουν τα προαναφερθέντα ποσά, δεσμεύομαι οτι οι επιδοτήσεις θα δοθούν κανονικά μετά από έλεγχο, για πολλαπλούς λογαριασμούς, των αιτούντων με ticket.


Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω το HMP για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου, καθώς και όσους αποδέχτηκαν να στελεχώσουν το κυβερνητικό σχήμα, το οποίο αποτελείται από έμπειρους παίκτες και πολλά υποσχόμενους νέους. Όλοι έχουμε θέληση να δουλέψουμε σκληρά για το καλό της χώρας και γι’αυτό ζητάμε την στήριξη και την συμπαράστασή σας. Παράλληλα προσκαλώ οποιονδήποτε έχει διάθεση και χρόνο να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια από όποιο πόστο επιθυμεί, να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιούς μου για τον καθαρό τους αγώνα και να ευχηθώ στον καθένα τους καλή επιτυχία.

Με τιμή,
Marianiki4

 

Comments

Dr. F
Dr. F Day 2,115, 09:31

ΨΗΦΟΣ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ο/

Vrilissia7
Vrilissia7 Day 2,115, 09:33

= V =

Pame gera!!

AIexander the Great
AIexander the Great Day 2,115, 09:33

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

paidaras82
paidaras82 Day 2,115, 09:34

ψ

Blacksat
Blacksat Day 2,115, 09:36

Κοίτα που το ΗΜΡ έχει πιό λογικές θέσεις από τη Νεα Πορεία στο θέμα Κύπρου...

Χάλασε ο κόσμος...

Eleanor 82
Eleanor 82 Day 2,115, 10:01

To HMP Blacksat anagάστηκε ΤΩΡΑ να εμφανίσει αυτές τις θέσεις που λες πιο λογικές, ακριβώς προσπαθώντας να υπερακοντίσει τη θέση της Νέας Πορείας.
Ευπρόσδεκτη στροφή αληθινά, αφού θα διευκολύνει το πέρασμα από τη Βουλή μιας πρότασης για την απελευθέρωση της Κύπρου.
Εκτός βέβαια αν μετά την Προεδρική εκλογή και την κατάθεση της πρότασης αναστρέψουν πορεία και δηλώσουν πως τα παραπάνω δέσμευαν την υποψήφια Πρόεδρο και όχι το κόμμα συνολικά...
Άλλωστε αν διαβάσεις προσεκτικότερα όλη αυτή την προγραμματική δήλωση καλών προθέσεων, θα δεις ότι δεν είναι παρά μια αντιγραφή κάποιων σημείων του αντίστοιχου επεξεργασμένου κείμενου της Ν.Π., στο πιο αόριστο' και με τρόπο που τα θέματα να πηγαίνουν στις ελληνικές καλένδες!
😃

Blacksat
Blacksat Day 2,115, 10:26

Ο χρόνος θα δείξει, δεν θα είμαι CP στην επόμενη Κυβέρνηση Κύπρου άρα δεν θα πατάω εγώ το κουμπάκι anyway.

Αν δεν κάνουν αυτά που λένε, οκ, τι είχαμε τι χάσαμε;
Θα συνεχίσουμε τα αντάρτικα μας.

Πάντως μπράβο για την ηρεμία του λόγου σου.

Drawback
Drawback Day 2,115, 11:40

συγνώμη που παρεμβάλλω μια τόσο όμορφη διατύπωση,
αλλά,
το HMP πρώτο έφερε το θέμα Κύπρου στην επιφάνεια με δικό μου προσωπικό άρθρο και ζήτησε να δοθεί μια λύση,κατακεραυνώνοντας την προηγούμενη κυβέρνηση.
Κάτι ακόμα που θα ήθελα να σου πω,είναι ότι δεν νομίζω το HMP να κοίταξε τι είπε η Ν.Π. και να έγραψε ανάλογα και αυτό γιατί το παιχνίδι δεν σου δίνει πολλά περιθώρια να αλλάξεις τρόπο κυβέρνησης,πολιτικών κλπ κλπ
Με τον καιρό θα βλέπεις ότι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση το 99% των προέδρων έχουν παρόμοιο πρόγραμμα με ελάχιστες αλλαγές,οι οποίες απλά περιορίζονται στην εξωτερική πολιτική.

Είναι όντως ενδιαφέρον το πόσο ήρεμα,με πόσα επιχειρήματα και την ικανότητα που έχεις να χειρίζεσαι το λόγο που θα έπαιρνα όρκο ότι πολιτεύεσαι και RL!
Τέλος μου προκαλεί τρομερή εντύπωση πως γνωρίζεις την στάση ενός κόμματος για το θέμα της Κύπρου για τόσο καιρό ενώ ακόμα δεν έχεις κλείσει μήνα σαν παίκτρια!

Dali Salvador
Dali Salvador Day 2,115, 14:08

Το ΗΠΡ έχει δείξει τον τελευταίο καιρό τις προθέσεις του στο θέμα της Κύπρου. Είναι φανερό πως η κοινότητα της Κύπρου έχει κάνει πάρα πολλά θετικά βήματα και δυστυχώς αντιμετωπίστηκε με πολύ κακό τρόπο από την απερχόμενη κυβέρνηση.

Υ.Γ. Διαβάζω προσεκτικά αλλά αντιγραφή σε βλέπω.
Θα διαφωνήσω και με τον Drawback. Δεν πιστεύω ότι πολιτεύεσαι real. Οι σημερινοί πολιτικοί δε χρησιμοποιούν τέτοιου είδους γλώσσα. 🙂

N4zGuL
N4zGuL Day 2,115, 09:37

o7

dimikala
dimikala Day 2,115, 09:37

kali epitixia

KainStorm
KainStorm Day 2,115, 09:37

καλή επιτυχία

Have fun 🙂 \ο/

THRAX and RUMELIAN
THRAX and RUMELIAN Day 2,115, 09:38

καλή επιτυχία!

Haskos
Haskos Day 2,115, 09:38

voted
Kali epityxia Marianniki o/

Drawback
Drawback Day 2,115, 09:38

Καλή επιτυχία.

F@nis
F@nis Day 2,115, 09:39

V

Stoupakis Nikos
Stoupakis Nikos Day 2,115, 09:39

Ψήφος και καλή επιτυχία

Kostas Fostiras
Kostas Fostiras Day 2,115, 09:42

Kαλη επιτυχία!

Lithelon
Lithelon Day 2,115, 09:42

-v-
καλή θητεία

Kanabian
Kanabian Day 2,115, 09:42

Να εδω ο φιλος Dihenekis

http://prntscr.com/1p2nx5

erepub1ik
erepub1ik Day 2,115, 09:43

v

larry_larry
larry_larry Day 2,115, 09:44

Ψήφος
και καλή επιτυχία!!!

delete this
delete this Day 2,115, 09:48

v
kalh epityxia

nikolaosnikolaosnikolaos
nikolaosnikolaosnikolaos Day 2,115, 09:48

εξαφανηστηκαν 2 μυρια σε 2 μηνες? ουαο. . . . co λεει μετα. . .
voted 🙂

nikolaosnikolaosnikolaos
nikolaosnikolaosnikolaos Day 2,115, 09:49

co γενικοτερα, δεν απευθυνετε προς κάποιον, για να μην παρεξηγηθω. . 🙂

Asoee
Asoee Day 2,115, 12:30

edw eksafanistikan 1500 gold se mia epidotisi enos mina 😛

nikolaosnikolaosnikolaos
nikolaosnikolaosnikolaos Day 2,115, 12:34

1220 αν θυμαμαι καλα (βαριεμαι να κοιταξω τωρα)
αλλα ενταξει , αυτα ειναι συσσωρευση νταματζ (μπορεις να ππεις οτι τα περνεις πισω σε ενα βαθμο). το CO είναι στιγμιαιο. .
οπως και να έχει, και τα 2 χρήσιμα είναι 🙂
πρεπει να βρουμε νεους τροπους να βγαζει λεφτα το κρατος. . .
η να ενισχυσουμε τους ηδη υπαρχοντες

Myth0s
Myth0s Day 2,115, 13:02

Τουλάχιστο ξέρεις ποιοι τα πήραν και είναι όντως όσα λες.
Γιατα CO βάζεις το χέρι σου στη φωτιά

Ethan Seelowe
Ethan Seelowe Day 2,115, 09:49

v

Chrisimos
Chrisimos Day 2,115, 09:49

Καλή επιτυχία!

Thessaloz
Thessaloz Day 2,115, 09:52

v καλή επιτυχία

Dihenekis
Dihenekis Day 2,115, 09:55

o7

Dihenekis
Dihenekis Day 2,116, 04:15

http://goo.gl/Lhavn4

GR...MANOU
GR...MANOU Day 2,115, 12:14

giati to bgazete ksana kai ksana???

bgalte kai to ypourgo sto kapaki, na doume poion ekraze... 😉

Shortie
Shortie Day 2,115, 13:08

http://prntscr.com/1pcw61
Υπάρχουν και χειρότερα.

Nik7deputa
Nik7deputa Day 2,115, 13:45

xaxaxa ναι σόρτυ γτ δεν βάζεις και το υπόλοιπό σάουτ; τρολάραμε 20 άτομα το τσακάλι, πιο γκέμπελς πεθαίνεις

Shortie
Shortie Day 2,116, 06:11

Ακολουθώ μεθόδους ΕΜ. Ποσοστό επιτυχίας 99.9999999% +1

AstaldoTheVala
AstaldoTheVala Day 2,115, 09:56

v

tasos maximous
tasos maximous Day 2,115, 09:56

v

demetrios 3os
demetrios 3os Day 2,115, 09:57

v
καλή επιτυχία

mr kouva
mr kouva Day 2,115, 10:00

v
καλή επιτυχία

Manolis Papas
Manolis Papas Day 2,115, 10:01

v
Καλή επιτυχία!

2 ερωτήσεις:
Συμφέρει να έχουμε κρατικές εταιρείες όπλων όταν οι παροχές για τις μάχες τείνει να εξαλειφθούν από τότε που βγήκαν τα combat orders?
Είσαι διατεθειμένη να "κυνηγήσεις" τα Σκόπια ή την Βουλγαρία με AirStrike?

Marianiki4
Marianiki4 Day 2,115, 11:26

Δεν είμαι υπέρ στο να κυνηγήσω με airstrike αυτή τη στιγμή ούτε τα Σκοπια ούτε τη Βουλγαρία και ναι πιστεύω πως πρέπει να παράγουμε όπλα και όχι απλα να έχουμε τις κρατικές εταιρείες. Δεν παράγουμε μόνο για τις παροχές. Τα όπλα είναι αντικείμενα προς πώληση που την κτάλληλη στιγμή μπορούν να αποδώσουν μεγάλο κέρδος.

Manolis Papas
Manolis Papas Day 2,115, 14:55

Αφενός δεν επιτίθεσαι σε Σκόπια ή Βουλγαρία, αφετέρου αναζητάς συμβιβασμό με την Κύπρο. Άρα αν δεν μας επιτεθεί κάποιος θα περάσουμε έναν ήσυχο μήνα φαρμάροντας μπόνους.
Δεν μου μοιάζει και πολύ military η προσέγγιση σου.

Marianiki4
Marianiki4 Day 2,115, 15:07

Πρωτη γραμμή στο πρόγραμμα για το Αμύνης.....Περιμένουμε επίθεση απο την CoT. Θα φαρμάραμε μπόνους αν κάναμε ΝΑΡ με όλη τη γειτονιά.

NikThe Greek
NikThe Greek Day 2,115, 10:02

V+S

Καλη επιτυχια

Eleanor 82
Eleanor 82 Day 2,115, 10:03

v
Καλή επιτυχία, και ελπίζω αν εκλεγείς να υλοποιήσεις πραγματικά το πρόγραμμα της Νέας Πορείας...
😃

Myth0s
Myth0s Day 2,115, 11:52

Τίνος είσαι εσύ;

DrethGar
DrethGar Day 2,115, 12:25

😃 apto stoma mou to phres mythos:D

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.