Ambient on/off

Join the new world

 

Presidenti i shkurtit , ujku76.

Day 1,902, 08:15 Published in Albania Republic of Macedonia (FYROM) by AqifPasha

Te dashur antare te Partise Revolucionare dhe te gjithe ata bij shqipesh qe mendojne se Shqiperia eshte akoma e forte dhe se shpejti do te ngreje kryet perpjete.

Ne zgjedhjet per president ju ftoj te gjitheve te votoni ujku76. PR mbeshtet ujku76 dhe idealet e tij per nje Shqiperi sa me te fuqishme. Pamvaresisht se ne faqen zyrtare te kandidateve nuk kemi bere support , kjo per faktin se loja sot nuk na e mundeson nje gje te tille (kandidatura ka ardhur ne momentet e fundit ose eshte bug i sistemit) Adminet e kane hequr linkun ku behet support , ja ku ekeni nje SS se si e shoh sot http://img833.imageshack.us/img833/8610/kand.jpg .

Gjithsesi duke pasur parasysh se ujku76 esehte nje luftetar qe nuk kursen asgje per idealin e Shqiperise , gjithashtu ne MU Shpata e Kastriotit ka treguar nje organizim shume shume shume te mire ku gezon respektin e te gjithe luftetareve te tij trima.

Prandaj thirrja e Partise Revolucionare eshte te vendosim President ujku76.

 

Comments

Elvis Dura
Elvis Dura Day 1,902, 08:50

bravo kjo eshte ajo qe i duhet shqiperise

LioneX aKa MeDzeLi
LioneX aKa MeDzeLi Day 1,902, 10:04

mir e ke, kan faj ARBËRESHËT që nuk e kan shpallur kandidaturën më herët,.

por gjithë se'si gjithë Shqip'taria e njej UJKUN !

EFALB
EFALB Day 1,902, 11:31

Vote
ujku76 eshte kandidati i duhur.

jonkastrioti
jonkastrioti Day 1,902, 11:41

Ujku76 per president o7

CmenduriaMB
CmenduriaMB Day 1,902, 11:44

V
Ujku76 per president!

bushiAL
bushiAL Day 1,902, 13:22

vote ujku76

enzq
enzq Day 1,902, 14:04

V

Nameless99
Nameless99 Day 1,902, 14:21

Vetem nje ujk mund t'i udheheqe ujqit. V

Fati Ahmeti
Fati Ahmeti Day 1,902, 15:38

Ujku76 per president v

Hajdaraga
Hajdaraga Day 1,903, 00:48

Pa diskutim kandidatura me e mire per eShqiperine qe kur kam hyre ne loje para nje viti.
nameless99 +1

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.