Predstavljanje sluzbenih kandidata HLD-a za kongresne izbore

Day 551, 10:02 Published in Croatia Croatia by HLD stranka


Poštovane eGrađanke i eGrađani, ovim vas putem upoznajemo sa našim kandidatima za Kongres eHrvatske.

- doki1919 kandidat za RASKU

Pozdrav građanima eHrvatske i eSvijeta.
Ovo mi je drugi pokušaj za ulazak u kongres, a nažalost prvi puta nisam uspio.
Kandidiram se u Raskoj. Nalazim se u novoj stranci, ali ne i s razlićitim ciljevima.
Želim zajedno s ostalim ljudima u erepubliku unaprijediti Hrvatsku.
Znamo da se u zadnjih nekoliko tjedana eSvijet drma i nalazi se na klimavim nogama, a naš saveznik Rumunjska pokleknula je pred Mađarskom i Indonezijom.
Nadam se ako se pokuša dogoditi TO u Hrvatskoj nadam se da ćemo ga spriječiti.
Ja sam bio jedan od najzaslužnijih za "spas" HSR-a. u 22 h sam tražio predsjednike stranaka (oporbenih) i zajedno sa gp.1 napisao poziv borkanu.
Borkan je poslao svoje noćne pitce i Klynn i HSR se obranio.
Mislim da mogu ući u kongres i pomoći svim ljudima i Hrvatskoj.
Obećajem, ako uđem u kongres obavit ću posao krajnje fer, kako se očekuje od jednog kongresmena.
Hvala svima na podršci i nadam se da ću biti na boljitak Hrvatskome narodu.
Za sve ostalo pitajte me na pm.
Isto tako ako uđem u kongres budite slobodni poslati pm ako nešto želite promijeniti ja ću postaviti na raspravu jer ipak kongresmeni rade za narod i domovinu.

-Gjuro kandidat za JUŽNU DALMACIJU

Drage eHrvatice i eHrvati,
stigli su nam ponovo izbori za kongres na koje sam se ovaj put odlučio i ja kandidirati, pa je ovo prvenstveno namjenjeno ljudima koji su u Južnoj Dalmaciji {iako se neću buniti ako ovo nekog nagna da se preseli i glasa za mene X-D }.

Dakle, sad bi trebao malo reći o sebi nešto? Pa, kao ni u RL-u nisam neka jako zanimljiva i intrigantna osoba. Kao što moj potpis u novinama kaže ja sam igrač Domesticus Vulgaris (domaći obični). Ime mi je Gjuro, počeo sam eRep tamo negdje početkom veljače ali nisam neko vrijeme kužio mehanizme ove igre pa sam "vegetirao" dok nisam došao do nivoa kad sam mogao nešto više od pukog work-train-logout dnevnog igranja.
Malo-pomalo sam ulazio u štos i sad mi je ovo sve interesantnije što vrijeme dalje odmiče.
Neko vrijeme sam boravio u eRumunjskoj. Sad se vraćam u moju domovinu ne bi li pomogao u neizvjesnim trenutcima koji nam slijede. Mogao sam odabrati neku drugu državu i ostati u emigraciji te zaraditi još za sebe, ali me jačanje PEACE-a i njihovo približavanje našim granicama nagnalo da se vratim i dam svoj obol jačanju CIJELE eHrvatske, samim tim i regije gdje sam rođen i živim.
Ako ste čitali moje novine onda znate da nisam od onih koji samo viču da me se čuje. Ako imam nešto za reći to ću i učiniti. Ako mi nešto smeta, pokušat ću to i promijeniti. Ono što mislim, to i govorim i stojim pri tome. Otvoren sam za sva pitanja i za sve komentare, te volim dobru živu i prvenstveno pristojnu raspravu.
Svima koji izlazite na izbore poručujem ovo: ako budem izabran, neću odustati. Svaki prijedlog, svaku ideju, svaku misao bilo nekog od kongresmena, bilo s Vaše strane ću saslušat, odvagnut i onda po vlastitoj savjesti ocijenit. Nitko nije ni više ni manje pametan , pa slobodno pitajte i nudite odgovore. Vjerujte mi, svaki će PM biti odgovoren. Bez obrazloženja i rasprave svaki prijedlog od mene po defaultu dobiva NO. Radit ću isključivo u korist eHRVATSKE a ne moje ili HLD-a.
Mnogi će reći "Ja sam cool, ja sam onakav, ja sam onakav ... ja obećajem ovo , ja obećajem ono". Nisam takav. Imam mane ali imam volju da ih popravim, imam svoje mišljenje ali sam otvoren za sva mišljenja. Radit ću najbolje što znam i to je jedino što Vam mogu obećati
Zato Vas pozivam:
Izađite na izbore. Glasajte po savjesti. Vjerujte u sebe i svoj izbor, i ako sam to ja , nitko sretniji od mene.
Hvala,
Gjuro

-Una73 kandidatkinja za EAST SEBIA

Drage moje i dragi moji!

Moje ime je Dijana i ponosna sam prva HLD-ova kongresnica. U proteklih mjesec dana (zapravo 20 i nešto malo) odrađujem svoj prvi mandat u kongresu i moram priznati da se osjećam kao da sudjelujem u velikim odlukama za našu veliku malu državu.

Iako vrlo mlada (po mjesecima provedenim u erepu), svakodnevno provodim vise sati online na eRepubliku, chatajući na chatu stranke, ponekad i nacionalnom chatu kada nema "tenzija", a ujedno sam i poslovodja u Frodo Grain Company i HLD Tvrtci.

Prijavila sam se za kongres iskljucivo kako bi doprinjela kvalitetnijem radu i komunikaciji unutar stranke i izvan nje, a ukoliko mi pripadne čast da ponovno sudjelujem u radu kongresa, i dalje ću raditi da se dignitet kongresa vrati na razinu na kojoj je i bio, iako u ovom trenutku prepirka između HDSa i oporbe nažalost to onemogućuje, ali nadam se da ćemo nastaviti donositi zakone dobre za našu državu.
Mozete procitati jos i Intervju sa HLD ovom kandidatkinjom i clanicom Hrvatskog kongresa Unom73

- SinCr0 kandidat za WEST SERBIA

Tko sam ja?

Moje ime je SinCr0. Igram eRepublik nešto više od pola godine ( počeo sam 10. 12. 2008. godine). eRepublik je jedina "browser based" igra koju igram. On-line sam u prosjeku oko 2h dnevno. Najcesce oko 15h i 21h. Redovito pratim sve događaje u igri. Komentiram, pratim forume, budem na chatu, pomažem potrebnima, kupujem hrvatsko, itd... Bio sam aktivan član vojske od početka do prije tjedan dana, kada samo otišao iz vojske i odlučio se posvetiti političkom životu.

U kojoj sam stranci?

Član sam u HLD-a, gotovo od samog osnutka stranke. Došao sam u stranku jer je "Center, Libertarian", ne želim biti ni "lijevak", ni "dešnjak". Uz to, i moji prijatelji su osnovali ili se priključili toj stranci.

Zašto baš mene za kongresnika?

Zato što sam svaki dan on-line, imam vremena za pratiti rasprave o svemu, te uredno glasovati na svaki prijedlog u kongresku, naravno nakon rasprave, te dogovorom sa mojim kolegama u kongresu. Uvijek sam "friendly" raspoložen, te dostupan svim igračima eRepublika, pogotovo početnicima. I ja sam nekada bio početnik, te znam koliko mi je značila pomoć od starijih igrača.

Gdje i kako glasovati za mene?

Za mene možete glasovati ukoliko se nalazite u regiji "West Serbia " u eHrvatskoj. Glasovati možete ako ste skupili 35 EXP-a, tj. postali lvl 6. Svoj glas dajete tako da kliknete na VOTE pored imena kandidata ("SinCr0", ukoliko želite glasovati). Nakon toga će se pojaviti prikaz privremenih rezultata na tim izborima.

Unaprijed zahvaljujem svojim glasačima.
Lijep pozdrav, iz West Serbie.

Ponosni član HLD-a,
SinCr0

- Max_Payne kandidat za BELGRADE

Dobar dan Hrvatska!

Ja sam mlad i opasan Max Payne, čovjek čije ime uzrokuje bol.

Šalu na stranu, u igri sam od 09.12.2008. godine, ili od prvih dana naše eDomovine. U ovih 6 mjeseci koliko igram, prošao sam svašta. Ono čime se najviše ponosim je da imam organizaciju sa čak tri tvrtke koju sam pomoću 3 partnera stvorio od ničega. Ponosim se zato jer imamo tvornicu željeza q3 s licencom za RH tržište na koje izvozimo željezo, te grain q3 i weapon q2 u Hrvatskoj kako bismo pomogli hrvatskom gospodarstvu.

Bio sam i pripadnik 3. gardijske brigade, ali sam izašao nakon "mutnih" igara koje mi jednostavno smetaju. Poslije izlaska sam određeni period vremena proveo u glavnom stožeru HOS-a, ali sam izašao iz stožera zbog jednog razloga koji neki HVovci ne shvaćaju - POLITIKA I VOJSKA NE IDE ZAJEDNO.

Nakon mog izlaska iz vojske, odlučio sam se pridružiti svojem šefu Andy-u (on je admin na jednom hattrick forumu, a ja sam mod tamo) u Hrvatskim Liberalnim Demokratima. Došao sam u HLD baš radi gore spomenutog da aktivan vojnik ne može biti aktivan političar i obratno. Nemojte me krivo shvatiti, svaki vojnik može imati simpatije prema stranci (ja ih već dugo imam prema HLDu, ali sam ih držao za sebe dok sam bio vojnik), ali prepucavati se preko komentara braneći neku stranku, shoutati da se glasa za neku stranku, pljuvati po drugim strankama, onda je očito da je taj čovjek fulao profesiju i da je trebao biti političar.

Zbog svega toga sam od prije nekih 2 tjedna odlučio se okušati i u ePolitici da vidim što i kako to izgleda u eHrvatskoj. Ono što Vam mogu garantirati je da ću biti aktivan kongresnik i da, kao i svi moji kolege do sada, planiram u kongresu biti cijeli mandat.

Nadam se da ću dobiti vaše povjerenje, koje ću s radošću opravdati

Max_Payne

-AndyCro kandidat za NW CROATIA

Dečki i djevojke prekrasnog kraja koji se nalazi na sjeveru lijepe naše!

Pozivam Vas da, kao prvo, izađete na izbore i date svoj glas i na taj način zaradite 1 EP. Dali ćete dati taj glas meni ili nekom drugom bedaku, meni je potpuno svejedno.

Kao drugo, nisam više toliko aktivan, malo sam više nego dvoklikaš, iako će lipanj biti mjesec di će biti perioda kada neću uopće biti online, pa ako vam ne smeta činjenica da neću biti stalno online, slobodno date glas najvećem bedaku - ili ti meni!

Kao treće, oni koji prate moju malenkost znaju da mi je pun k.... svega i da sam u zadnjoj kandidaturi rekao da se više neću kandidirati (link do te kandidature: http://www.edomovina.com/hrforum/index.php?f=16&t=309&rb_v=viewtopic), ali zamolili me neki ljudi kojima je isto pun k.... svega da se radije ja kandidiram nego neki "padobranci", pa evo samo za njih.

Kao četvrto, nikad se nisam borio niti pod jednom drugom zastavom nego našom, niti to planiram, tako da sigurno neću otići iz kongresa radi rata.

Kao peto, pet mandata sam odradio kompletno, tako će i biti šesti.

Sve vas volim, pogotovo Hrvatice, a Hrvate nekako toleriram,

Nekad davno s ponosom, sada s tugom

Vaš Andrej

-Branimir Vukadin kandidat za CENTRAL CROATIA

Poštovane eGrađanke i eGrađani želim vam, na samom početku, zahvaliti na vašim glasovima koji su mi dali prošla dva mandata u Kongresu eHrvatske.

Moj prvi mandat se oslanjao na rad sa ostalim kolegama koji su bili duže tamo, te sam prikupljao informacije o sustavu i radu Našeg Kongresa.
Nisam se puno gurao, samo da ispadnem kao primjećen član, već sam strpljivo čekao trenutak kada ću moći sa sigurnošću dati neke svoje prijedloge i kvalitetno odraditi debate o prijedlozima zakona koje se stavljaju na izglasavanje.
E zatim dolazi moj drugi mandat, gdje sam upregnuo svoje znanje i mišljenja.
Debatirao sam o prijedlozima zakona koliko sam god mogao bolje i započeo sa prijedlogom koji će nakon ovih izbora početi sa radom.
Riječ je o Pravilniku rada eHrvatskog Kongresa, koji bi digao kvalitetu rada Kongresa na jedan viši nivo i moram se zahvaliti Kongresnicima svih stranaka koji su davali svoje savjete i prijedloge da se on usavrši.

Nadalje planiram nastaviti sa svojim dobrim radom, ne samo kroz prijedloge koji se tiču rada Kongresa eRH, već ću se više usredotočiti na zakone koje određuju razne poreze i time pomoći eHrvatskim tvrtkama, a time i eHrvatskim građanima da dođu do boljeg profita i jeftinijih proizvoda.

Živite dugo, slobodno i uspješno !!

Branimir Vukadin

-Melkior Tresic kandidat za VOJVODINU

Igram eRepublik 5 mjeseci. Dosta vremena sam proveo u inozemstvu ( Brazil, Rumunjska) gdje sam razvijao svoje ratne i radničke vještine. Prije mjesec dana vraćam se u eHrvatsku željan da i ja prisustvujem i sudjelujem u stvaranju bolje,jače eHrvatske. Pravu ekipu prepoznajem u članovima HLD te se učlanjujem u stranku i trudim se što više aktivirati u radu stranke.
Za svoju kandidaturu mogu reći da će biti pošteno i časno odrađena,sa ciljem da što u suradnji s ostalim kongresnicima razvijemo što više pozitivnih ideja,napravimo što veće pomake ka boljoj i jačoj eHrvatskoj.
Pritom molim sve građane da mi svojim primjedbama,komentarima i prijedlozima pomognu u sto boljem radu. Ne želim davati velika i nerealna obećanja,ali jamčim da ću uložiti maksimalan trud,da ću glasati za svaki prijedlog te također iznijeti svoje mišljenje o njemu i naravno predlagati prijedloge koji budu argumentirani i potrebni za boljitak Vojvodine i cijele eHrvatske.


- letodred kandidat za Slavoniji
Poštovani čitatelji, vrlo mi je drago što vam mogu predstaviti svoju kandidaturu za Kongres eHrvatske. Predstavljam vam pitanja koja bi vam mogla prolaziti glavom dok razmišljate o kome ćete glasati.


Mislim, ne znam tko si, zašto bi za tebe glasao?

Ja sam letodred (u RL Daniel), ovdje sam od 11.12.2008. (od dva dana nakon stvaranja eHrvatske), odrađujem svoj drugi mandat u Kongresu eHrvatske i ponosni sam član Hrvatskih Liberalnih Demokrata.


Što vi uopće radite u kongresu?

Vrlo težak posao… klikam DA i NE na prijedloge. Ma samo se šalim, tu ima i težeg posla, kao na primjer debatiranje o pojedinim zakonima na forumu i chatu (u tome još ima problema, svake izbore dođa 10-ak kongresnika koji ništa ne rade, samo klikaju DA i NE na prijedloge, ali srećom ima i aktivnih ljudi). Naravno, i ja sam uključen u te rasprave na forumu .


Ma političari… svi ste vi korumpirani lopovi!

Ovo ti je eRepublik, nije RL! Ovdje je politika puno poštenija, iako i dalje ima medijskih prepucavanja. Ja nisam korumpiran, niti vjerujem da je to većina kongresnika. Ja vrlo poštujem kongres eHrvatske i nadam se da će ga ppoštovati ljudi koji budu izabrani na izborima.


Koja je to stranka Hrvatski Liberalni Demokrati?

HLD je stranka centralne orijentacije koja se bori za bolju eHrvatsku i bolji život građana eHrvatske. Usko surađujemo s HSR-om i HUS-om. Mi smo oporbena stranka koja ipak ne želi samo srušiti vlast i vladati isto kao i oni koje su srušili. Jednostavno želimo bolju eHrvatsku.


Čujem da se dobiva neka lova za ulazak u Kongres. Što ćeš ti s tim novcem?

Dobiva se 5 GOLD, i to ne od države nego radi medalje. Ja ću 4 GOLD uplatiti u Hrvatsku Narodnu Banku, a 1 ću ostaviti stranci. Osobno ne mislim da je dužnost svakog kongresnika da uplati novce u Hrvatsku Narodnu Banku, ali to leži na savjesti svakog pojedinca i bilo bi mi drago da se sakupi što više novca.


Čini se kao laka zarada, samo moraš ući u Kongres.


Mnogi ljudi nakon što na izborima uspiju ući u Kongres odu van iz njega i pokupe 5 GOLD. Ja oštro osuđujem svakkog pojedinca koji to napravi i osobno nisam nikad niti neću napustiti Kangres eHrvatske tijekom mandata. Svaki pojedinac koji napusti Kongres mora imati nevjerojatno dobro obrazloženje da bi ga se ikad više primilo u društvo.


Gdje i kako da glasam za tebe?

Ako si u Slavoniji na dan izbora, slobodno glasaj za mene i ne treba ti ništa osim par klikova. Ako si u nekoj drugoj regiji eHrvatske, slobodno zamoli mene ili nekoga od članova HLD-a,HSR-a ili HUS-a da ti da 2 ticketa da se možeš preseliti i glasati za mene. I još nešto, uvijek se prije glasanja raspitaj na chatu i nemoj glasati za mene u 2 slučaja:
1. Sigurno ulazim u Kongres eHrvatske, imam velik broj glasova (gotovo nemoguće)
2. Nemam gotovo nikakve šanse da uđem u Kongres eHrvatske, imam mali broj glasova (vrlo moguće)


Koji su drugi kandidati za koje mogu glasati?

Pogledajte sve kandidature i glasajte za one koji vam se čine dobri. Nadam se da ćete dobro izabrati i da ćemo konačno imati Kongres bez neodgovornih i neaktivnih ljudi.

Svi, bez obzira na stranku, dobro odaberite!

HLD za bolju budućnost eHrvatske!Ovo su bila predstavljanja nasih sluzbenih kandidata,molimo vas da glasate samo za sluzbene kandidate jer nemozemo rec da ostali kandidati ne sudjeluju u TO nase drzave posto se nisu ni predstavili na stranackom forumu.

U ime Hrvatskih Liberalnih Demokrata vam se zahvaljujem na vasim glasovima.