Predstavljanje HLD stranke

Day 559, 13:59 Published in Croatia Croatia by HLD stranka

Poštovani građani i građanke eHrvatske,
čast mi je predstaviti Vam HLD, malu ali perspektivnu stranku u eSvijetu.

HLD je demokratska stranka centralnog opredjeljenja. HLD ... ma uostalom zašto da sad ponavljam nešto što ionako možete pročitati na <a href=' http://zagonetka.net/erepublik/index.php?topic=135.0'>Manifestu</a> i <a href=' http://zagonetka.net/erepublik/index.php?topic=337.0'>Statutu</a> stranke. Krenimo malo u osobnije predstavljanje. Okosnicu HLD-a čine svi njeni članovi, i bez njih se ništa ne može napraviti. Svaki prijedlog, svaki projekt, svaki komentar i članak je djelo samih članova HLD-a. Nijedna odluka se ne donosi prije nego se potanko raspravi i o istoj odluci glasa. Ne dobije li se 51% glasova prijedlog ne prolazi. Svi imaju pravo glasa, i svačije se mišljenje poštuje, bez obzira na godine, vjersku i nacionalnu pripadnost, te čak ni pripadnost drugim strankama. Jedino mjerilo koje se gleda je dobrobit eHrvatske a tek nakon toga stranke.

Sama stranka je sastavljena od nekoliko iskusnih i dobro poznatih igrača (<a href=' http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/163272'>AndyCro</a>, <a href=' http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1386764'>Johhny Stulic</a>, <a href=' http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1309334'>Kachaa</a>, <a href=' http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1284946'>GP.1</a>, <a href=' http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1295638'>Branimir Vukadin</a>, <a href=' http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1253791'>Josip Josipovic</a>, <a href=' http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1245148'>Bojanski</a> i još nekoliko da ne zaboravim svih) koji imaju znanje i iskustvo potrebno da nas usmjeravaju, te nekoliko mladih i nadobudnih članova s odličnim idejama (<a href=' http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1399412'>Momicanin</a>, <a href=' http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1300627'>Inchy</a>, <a href=' http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1363982'>doki</a> .. ) koji nam osiguravaju dobru budućnost. Stalno smo prisutni u kongresu (na žalost <a href=' http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1350112'>Una</a> nam je ispala u ovom mandatu ali popravit ćemo to drugi put) te aktivno sudjelujemo u radu vlade kroz nekoliko ministarstava (<a href=' http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/174801'>JuniorSoprano</a> ...)

Stalno pokušavamo unaprijediti kako stranku, tako i samu eHrvatsku, pa je pokrenuto nekoliko projekata od kojih bih posebno istaknuo <a href=' http://www.erepublik.com/en/organization/1490042'>Mladez HLD-a</a>, kojoj je primarni cilj POMOĆ novim i mladim igračima. Mlade igrače se savjetuje kako što lakše i bezbolnije proći kroz početni period koji nam je svima zadavao muke, te po potrebi donira sve što je neophodno. Bitno je naglasiti da se radi neselektivno, dakle svakom novom igraču se pristupa i isti može dobiti pomoć bez ikakvih uvjeta, tj. bez obaveze ulaska u HLD kad dođu do potrebnog nivoa.

Također radimo na poboljšanju suradnje i imidža eHrvatske sa svijetom. Imamo nekoliko veleposlanika koji dosta dobro rade svoj posao, a odnedavno je napravljen još jedan korak usmjeren zbližavanju svih liberalno orijenitranih stranka u svijetu. Naime radi se o <a href=' http://lotw.quickbb.net/forum.htm'>FORUMU</a> kojeg je napravio naš časni predsjednik <a href=' http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1386764'>Johhny Stulic</a> i kojemu je svrha lakša komunikacija i razmjena ideja sa svim liberalima svijeta. Želja nam je kroz razgovore pokušati doći do ideja kako poboljšati i olakšati život SVIMA u eHrvatskoj.

Svi koji žele vidjeti kako to funckionira su slobodni doći na naš <a href=' http://zagonetka.net/erepublik/index.php'>forum</a> i <a href=' http://zagonetka.net/erepublik/ajax_chat/'>chat</a>. Dođite, pogledajte i ne bojte se dati svoje mišljenje. Ne grizemo
😃

Također pozivamo sve kojima se ovaj naš način rada i razmišljanja sviđa da nam se pridruže, više ste nego dobrodošli.

U ime HLD-a

Gjuro
v.d. Glasnogovornika HLD-a