Predlog

Day 1,698, 01:09 Published in Slovenia Slovenia by Abutre

Vsi smo ugotovili, da je forum izumrl. To ni nič novega in dokler bodo v igri mass IGM bo tako tudi ostalo. Za to sem v tem mandatu imel namen organizirati sestavo in oblikovanje spletne strani, ki bi bila pomoč bodočim vladam ter GŠ.

Torej moj namen je bil izdelava spletne strani, ki bi bila podobna kot smo jo imeli na erepublik.si. Vsebovala bi zgodovino sestave vlad, opise vojaških enot, vsebovala vodiče in kar bi bilo najpomembnejše tudi omejene strani za vlado in GŠ ter vojaškim enotam. S tem ne mislim, da se IGM ne smejo oz. se ne bodo uporabljali, moj namen je shraniti IGM ter omogočiti, da bi bile enote še bolj učinkovite z rednim in bolj dostopnim sistemom kot je IGM.

Na Vladni strani, bi bili mesečni mass IGM prejšnjih vlad, tako bi lahko vedeli o čem se je govorilo in kaj se je ponujala itd. Ker sem pristaš demokracije, bi se lahko naredil sistem za glasovanje, torej nek podoben sistem kot ga imajo kongresniki za glasovanje glede zakonov.

Na strani GŠ, pa bi poleg mass IGM bil tudi ukazni del, tako bi lahko recimo 15ljudi iz neke enote (če bi imele dostop – tukaj smatram, da so saj v poveljstvu določene enote) imelo dostop do rednih ukazov. Recimo razporeditev prioritet bitk, kaj se pričakuje in recimo tudi označitev ogroženosti države. Tukaj bi lahko MoD označil, da nam grozi resen napad Kitajcev in dvignil stopnjo ogroženosti ReS iz rumene na oranžne ali pa tako kot imajo Američani iz DEFCON 4 na DEFCON 2.

Rad bi slišal mnenje vlad, bivših, bodočih, zdajšnje. Seveda je najbolj pomembno, da če bo stran tudi vzpostavljena in bo delovala, da se bo nato tudi uporabljala, ker drugače je to brez veze postavljati stran.