Ambient on/off

Join the new world

 

Politica e o curva?

Day 1,776, 05:17 Published in Republic of Moldova Hungary by Mada1987

Depinde haideti sa vedem impreuna. Deci am primit acest mesaj:

D.A. to Mada1987 | 3 days ago
Salutare, iti propun sa treci in partidul FNP, suntem o echipa unita si sustinem interesele tarii si a grupului, nu avem goldul lui ionut moldoveanu in schimb avem o echipa mai integra!

Nu inteleg ce e cu mesajul asta. De ce v-as alege pe voi cand lipsa de integritate se vede inca din felul in care a fost scris mesajul. Nu ca sunt mai destepti mai frumosi si mai galanti. Ci ca ala e mai prost. Pai baieti nu pot sa va zic decat sa va fie rusine. Prefer sa raman cu adevarat integra si loiala oamenilor care m-au ajutat in primele zile si sa nu vin alaturi de niste barfitori care vor sa atraga oameni pe denigrarea altora.

Politica e o curva? Eu zic ca nu ci oamenii care o fac.

Va pupa Mada

 

Comments

Ionut Moldoveanu
Ionut Moldoveanu Day 1,776, 05:28

Foarte interesanta abordare! 🙂
Multumesc, Mada, ca ai ales sa ramai alaturi de noi!

Mada1987
Mada1987 Day 1,776, 05:29

pentru putin
am urit intotdeauna cutitele pe la spate

SergiuSky
SergiuSky Day 1,776, 05:32

Singur scriu, singur mă abonez , singur comentez , singur mă aplaud ...

Rozan Zibar
Rozan Zibar Day 1,776, 05:33

votat

SergiuSky
SergiuSky Day 1,776, 05:50

D.A. to Mada1987 | 3 days ago

Repet și accentuez : 3 days ago


Pînă acum ai dormit ? 🙂

direct x
direct x Day 1,776, 06:02

intrebarea din titlu e retorica.

The_Form
The_Form Day 1,776, 06:03

hehehe (:
Mada sa stii ca unii din "prietenii" tai .. la fel trimit mesaje cu sutele, sperand sa ademene membrii altor partide/UM-uri in propriul grup.

SergiuSky
SergiuSky Day 1,776, 06:28

SergiuSky
Day 1,776, 05:50
Pînă acum ai dormit ?

____________
Un răspus distractiv:

Mada1987
Day 1,776, 05:51
Da și mă culc iar, mă trezește stăpînul pe 5 .
____________

🙂

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,776, 06:46

😁)

Dannemp
Dannemp Day 1,776, 10:49

" Ci ca ala e mai prost." a spus cineva ceva de rau de ionut? am spus doar ca echipa mea e una mai unita fiind formata din jucatori mai experimentati si pe care ne leaga ceva, un mesaj de recrutare nu ar trebui sa fie motivul unei dispute, doar am propus sa treci in FNP, e alegerea ta ce faci in continuare, pentru agresivitatea cu care raspunzi insa ar trebui sa iti fie rusine!

Ionut Moldoveanu
Ionut Moldoveanu Day 1,776, 12:03

Dan, nu te supara pe mine, dar eu citesc acolo "avem o echipa mai integra". De unde deduc ca insinuati ca noi suntem o echipa "mai putin integra". Deci... las-o jos ca macane... si e pacat.

Adaug la ce spune Mada si articolul lui Sergiu de acum cateva ore despre "clonele" mele. Dar culmea! Cum "clonele" au intrat in FNP a disparut si articolul.

Cam multa instabilitate si dualitate din partea unui canddat la presedintie si a partidului sau, nu crezi? 😉

Dannemp
Dannemp Day 1,776, 12:09

" echipa "mai putin integra" " cind majoritatea jucatorilor sunt in joc nu de mai mult de 2 saptamiini e greu de vorbit despre integritate, nu se cunosc intre ei inca, desigur cu timpul poate vor deveni prieteni si echipa va fi una puternica, dar mai trebuie timp pina la asta, de articolu lui sergiu nam auzit ca eram offline...
pur si simplu de ce trebuie atita agresivitate la un singur mesaj de recrutare cind chiar tu seful lor ai trimis o multime si inca ai si dat cite 3 gold

Dannemp
Dannemp Day 1,776, 12:12

nu te invinuiesc de nimic, e dreptul tuturor sa scrie mesaje de recrutare si sa expuna argumente, nu am scris articole ca ai trimis invitatii la fnp-isti si nici nam scris nimic despre faptul ca din cauza disputei tale cu ePutin au fost banati citiva jucatori nevinovati... pe cind mada ma face pe mine birfitor si denigrator

Snaper
Snaper Day 1,776, 13:22

Articol banal unde autorul se prezintă drept alb și pufos 😕

Bogdan.Damian
Bogdan.Damian Day 1,776, 22:44

Dan Andries Day 1,776, 12:09

" echipa "mai putin integra" " cind majoritatea jucatorilor sunt in joc nu de mai mult de 2 saptamiini e greu de vorbit despre integritate, nu se cunosc intre ei inca, desigur cu timpul poate vor deveni prieteni si echipa va fi una puternica, dar mai trebuie timp pina la asta,
......................................
Ai vrut sa spui poate "inchegata". Integritatea nu are nimic de a face cu "varsta" din joc. Dar trecem peste : )

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,776, 22:53

Categoric... "politica-i o curva!"... madame Mada.
Dar mai e si un cutit cu doua taisuri. Si daca nu crezi intreaba-ti seful de partid cum poate sa faca lupul beheheeee:))
Dupa ce a trimis cateva sute de mesaje politice si a mituit jucatorii cu gold a devenit lup moralist. Pe tine don'soara nu stiu unde sa te incadrez. Te oripilezi pentru un lucru minor in comparatie cu ce a facut seful tau.
PS. Imi place commentul lui Snaper de mai sus:)))

Ionut Moldoveanu
Ionut Moldoveanu Day 1,777, 00:21

Si Brigadier... cam ce am facut?
Nu vad decat doua variante: fie esti dezinformat (sau neinformat) ori prea informat si atunci te-as ruga sa ma informezi si pe mine. 🙂
Implicit, si pe Mada.

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,777, 05:21

Mai, Ionut - tin sa iti atrag atentia ca eu inca nu te-am injurat dar daca insisti am sa o fac. Chiar asa moaca de tampit am incat sa ma intrebi tu ce ai facut? Vrei sa stii si tu cat stiu eu? Mai inoata-n cerc putin. Poate ma convingi.
Si pe Made de ce as informa-o? Poate fata/femeia se simte bine in rolul de groupie. De ce sa o dezamagesc?😁))

Nick Meis
Nick Meis Day 1,778, 08:06

Pacat ca intri in joc cind esti chemata)))nu de alta dar tiam scris si eu mesaje si nu am avut norocul sa imi raspunzi nici dupa 20 zile

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.