Podkrepa - проектокабинет

Day 1,172, 04:52 Published in Bulgaria Bulgaria by Podkrepa

Омръзнало ли ви е клубчетата по интереси, познати в играта като "партии", да си раздават управленски длъжности като награда за партийни заслуги и сладки приказки по чатове? И на мен.

Вярвам че еБългария заслужава най-доброто и всичко останало е второстепенно. Постарах се да събера най-добрите хора в областите си без оглед на политически и личностни нагласи в името на общото развите и напредък. Дали постъпвам правилно? Времето ще покаже, ако ни дадете шанс. Дали избрах по-трудния за мен вариант? Вероятно. Но се надавям да е най-полезния за еБългария.

Програмата можете да намерите тук

И така, дами и господа - проектокабинета:

Президент - Podkrepa


Министерство на Войната - Ater Peregrinus, заместник windfall, съветник Fritz Klingenberg

Както знаете, никога не съм бил в армията Съдя по резултатите, а според мен през последните месеци те са по-добри от всякога. Не възнамерявам да се меся там и давам свобода на Ater да определя екипа си. Със сигурност ги чака поредния напрегнат и зает месец. Надавям се без вътрешни катаклизми.

Министерство на Икономиката/Финансите/БНБ/Ковчежник - Garabeda

За някои добър, за други лош. Според мен най-съвестния управител на БНБ, който сме имали някога.

Министерство на Външните Работи - Neznainiqotkrainiq, заместник Boyan, съветник eDarkAngel

И тримата свършиха до сега страшно много работа. Вярно, не винаги очевидна заради спецификата си, но изключително важна. Мисля че най-накрая еБългария има достойна външна политика. Според някои на моменти прекалено твърда и дори остра, но според мен точно такава е време и да бъде.

Министерство на Образованието/Младежта - Zmei Gorianin, dark.templar и Boril Karastoyanov

Справедливостта е важно нещо. Който си е правил бебета, е редно и да си ги гледа 😃
Трима от най-активните в информирането и подпомгането на новите ни сънародници получават възможност да е развихрят максимално.


Министерство на истината - Sando Griffin

Който не работи, той не греши. А това правителство ще се нагърби с доста работа...
Идеята на това министерство е да разяснава на народа компетентно, правдиво и безпристрастно процесите в еБългарската и еСветовна политика. В края накраищата никой триумф или осиране на президента или правителството не биха били истински, ако не са подобаващо и надлежно осветени.

Специални аташета за връзки с EDEN - SturmmannIYI и Greevas

Ще спомагат за по-добата координация и комуникация със съюзниците

Управление на държавните фирми и военния резерв - batboiko21 и ULTRABOTEV

Държавите фирми през последите месеци като че реагират мудно и неефикасно. Разбираемо - много и неблагодарна работа си е за сам (честен) човек. Надявам се, че ще тръгне по-добре, ако се раздели между двама.

Стажанти

Една прекрасна идея от Младежката Партия в последния момент. Толкова прясна, че даже кандидат-министрите не знаят.
В армията имаме казарма. Младите, имащи желание да се развиват в тази посока са организирано обучавани и всички виждаме добрия резултат и качествената промяна. А в останалите области?
На кратко - млади еГраждани ще постъпват като стажанти да помагат в съответните държавни учреждения и плавно ще навлизат. Така се надявам:
1. да решим генерално проблема с вечния недостиг на време/работа в мнинистерствата (а той ще се задълбочава с увеличаването на населенито и международната ни роля). Ще запълним позициите на за посланици, министерството на младежта е може да върши и друго, освен писането на наръчнинци и т.н.
2. ще е сдобием с повече подготвени кадри, между които да избираме. Да си го кажем честно има хора с желание, има с умения, но тези и с двете не са никак много.
Организационно ще е изпитание, но вярвам че ще се оправим "в крачка".

Благодаря ви за вниманието,
PodkrepaP.S. Извинявам се за забавянето, но имах лек технически проблем познат като "наказателна точка" и временно не можех да пиша от личния си профил.

P.P.S. Моля някои от по-младите еБългари (очевидно непознаващи ме достатъчно) да престанат с офертите. Притежавам десетки левове, но съм циция и не раздавам предизборни кебапчета. Можете вместо това да направите инвестиция - за сметка на кебапчето сега, гласувайте за мен и ще се постарая да си имате за кебапчета в бъдеще.

Програмата можете да намерите тук