Ambient on/off

Join the new world

 

PETICIJA ZA VRAĆANJE DRŽAVNOG ORGA

Day 1,932, 04:22 Published in Serbia Serbia by Miljicaa

Dragi prijatelji,

Posle višemesečnog pokušaja torture, ispiranja mozga i pravljenja na 1d1ote, ja sam rešila da to više ne želim da tolerišem!

UPITNIK!!!

Radi se o krađi državnog orga, koji je preimenovan u Predsednik e Republike Srpske.

Molim vas da pažljivo pročitate moj članak i razloge za pisanje istog.

Staviću po strani što eRepublika Srpska ne postoji na erepubliku. Ne postoji ni Niš, pa ja svojatam Južnu regiju. Istina je sledeća :

Pre tačno 112 dana državnom orgu - MZS Hleb je promenjeno ime - u Predsednik e Republike Srpske. U to vreme je Vladislav Milovanovic 83 bio naš predsednik. Kada je orgu promenjeno ime, kada je narod počeo da besni i da se pita - zašto, kako i zbog čega, dobili smo ćutanje. I to ono najgore, da ne kažem pi4karsko. Vlajko ćuti i peni po svojim novinama o Crnogorcima. Tek po završetku svog mandata, shvatili smo da on vodi taj org. Dakle, zaključak je sledeći :
Predsednik eSrbije - Vladislav Milovanovic 83 otima državni org ( iskoristivši svoj epoložaj ), menja ime i kreće da piše nebulozne textove sa novina ukradenog orga.

Bunili smo se, pisali, vređali se, kumili, molili. Objašnjene do dana današnjeg nismo dobili. O tome se ćuti, isto onako pi4karski.

Ako pogledate novine Glas Predsednika RS iliti samoproklamovanog Đenerala ( opet, može mu se, patnja za funkcijama u pravoj vojsci se izlečila na rumunskom serveru ), videćete gnusne laži, neistine i rekla bih, glupe textove.

Sve ovo ja ne bih pisala, da se nije iskoristila moć i položaj u igri. Mi jesmo demokratski birali tog predsednika, ali mi NISMO izabrali da on ukrade i prisvoji državni org. Jedna ista ekipa se smenjuje na vlasti mesecima, čuvaju jedno drugom leđa, što je normalno. Lažu sami sebe, a onda i nas, kako oni žele da vrate org, ali predsednici ne žele da prihvate. Pitala sam i ekipu budućeg predsednika, da li će vratiti org u slučaju pobede - dobila sam negativan odgovor. Tako da nam je samo ovo preostalo, samo ovaj vid borbe protiv korumpiranih ljudi, bezobraznih epolitičara.


Da se sa tih novina mogu videti promotivni textovi Republike Srpske, sigurna sam da mnogima od nas ne bi smetalo. To su naši, Srbi, ponosni na svoju Zemlju i svoje poreklo. Ponosni da to pokažu svima, da hvale svoje nacionalne spomenike, parkove, prirodu, ljude.

Nažalost, ove novine su napravljene iz drugog razloga. Za pljuvanje i prozivanje sa političkim neistomišljenicima, za blaćenje naše predivne Republike Srpske, za nanošenje uvreda i zla našim drugarima, rođacima, prijateljima iz Republike Srpske.


Zamolila bih vas, isto tako demokratski kako smo izabrali predsednika, da i sada demokratski glasamo kako bi se vratio org, ili bar dao u ruke onog, ko će Republiku Srpsku predstavljati kako dolikuje. Ko će je veličati, a ne blatiti, čije će novine biti ponosni da pročitaju stanovnici iste, a ne da im se smuči svaki put kada otvore članak.

POPUNITE ANKETU I ISPRAVITE NEPRAVDU I KRAĐU


*Kliknite na sliku da biste popunili upitnik!

S poštovanjem,
Miljicaa

 

Comments

lggy
lggy Day 1,932, 04:23

prvi

steVVEGI
steVVEGI Day 1,933, 22:59

"eRepublika Srpska ne postoji na erepubliku"?!?!?! Koliko sam ja primetio - postoji. I to dve, istocna i zapadna... :😁

Ljudi su lepo napisali da oni koriste taj org dokle god imaju odobrenje predsednika, kada ne budu dobili odobrnje vratice i org i staro ime orgu. Predsednici se menjaju i od svakog dobijaju odobrenje da nastave da koriste taj org. Sad, sto vi ne mozete da se ujedinite, vec se sve vise svadjate, besni sto su ovi vazda na vlasti, pa da dobijemo nekog drugacijeg predsednika, te ste zarad toga isfrustirani i pljuete po tome sto oni koriste ovaj org kako zele, to je vec za neku drugu analizu. Do tada oni sasvim legalno koriste org (mozda ne pametno, ali toliko je svakakvih gluposti bilo, da je ovo samo kap u moru), jer su lepo objasnili kakve su im namere sa njim. Ne vidim ni kakvu je svrhu ovaj org imao dok je bio MZDZDZDZBLA Hleb, da biste sada zbog toga dizali toliku frku... Ili je to zbog nedostataka nekih drugih optuzbi... Ili mozda pokusaj da se skrene paznja javnosti sa predlaganja zakona necijih kongresmena... Ko ce ga znati, a i nebitno je. Ono sto je vazno, org je na sasvim legalan nacin u upotrebi, a nije ukraden, vec je i dalje drzavni, samo sa drugacijom namenom. ;😉)

Igore, oprosti na uznemiravanju, samo sam zeleo da mi kom bude na pocetku. xD

RSpoturica
RSpoturica Day 1,934, 00:23

pa fora je što tursko-pedofilska unija kontroliše org. Ko dade pravo turčinu da se predstavlja kao predsednik srpske?

RSpoturica
RSpoturica Day 1,934, 00:24

a i ti si žešći smarač. paj**r takoreći

kaplarMomciloGavric Day 1,934, 00:10

Comment deleted

kaplarMomciloGavric Day 1,934, 00:16

Comment deleted

kaplarMomciloGavric
kaplarMomciloGavric Day 1,934, 00:17

Драги моји есуграђани!
Започећу мој коментар са чувеном реченицом:

Будимо људи иако смо Срби!!!! Нема рата ових дана па сте нашли да се свађате.

Поставио сам пар питања у чланку '' То стоји у тексту'' на који нисам добио одоговр.
Поставио бих и овде али већ унапред знам да се ништа неће променити.

На петицију нећу одоговорити и дати свој глас из два разлога:
Први јер сте побркали бабе и жабе. Петиција је протест дела грађана из које захтевају да се неки проблем реши али ово није локални проблемчић већ питање за целу државу. Референдум је изјашњавање грађања по неком питању и обавезно има само једно питање на које се може одоговрити са Да или Не.

Други разлог јер је у питању само један Орг, шта ћемо са осталим који су отуђени. Мислите ли повести акцију за враћање свих?

Долазим до закључка да је ово у ствари покушај дискредитације играча из Републике Србске јер они на гласању ипак доносе око 200 гласова од појединаца који се боре за власт. Само што у том свом заносу не виде да су им се у тој кампањи придружили србомрсци и издајници који доливају уље на ватру.

Свака аналогија са стварним животом је намерна. Да је РС дио Србије никад, никад, никад на власти не би били издајници Косова, Војводине, Рашке, Црне Горе, целокупне србске привреде итд итд итд

steVVEGI
steVVEGI Day 1,934, 00:28

RSpoturice, to sto ti imas averziju prema ljudima kojima je org dat na koriscenje nije razlog da se dodeljivanje oprga na koriscenje, sve dok neki predsednik ne kaze drugacije, naziva lopovlukom. To sto si mi napisao da sam pajser, pretpostavljam, ne mogu da razaznam od zvezdica, to je zato sto se krijes iza multija, ali i zbog kucnog vaspitanja, pa posto znam sa kakvim ljudima mogu da imam posla ovde, necu se spustati na tvoj nivo. ;😉)

Ziv bio.

RSpoturica
RSpoturica Day 1,934, 02:33

pa naravno da nemam kućno vaspitanje. da ga imam, ne bih sad igrao ovu igru punu ljdi sa moralom do maksimuma.. kad bi se gadjali autobusima. JA ću sad da se pravim fin pored ovolke stoke, eto što me zabole. posebno za tvoja obećanja.
idi kopiraj vajmana malo

RSpoturica
RSpoturica Day 1,934, 02:34

i gledaj na koje poruke odgovaraš. Vidimo da prosto vapiš da se tvoje jadno mišljenje čuje, ali ne zanima nikog. pa stani lepo dole u red, nemoj da se javljaš glupostima na glupost. Jasno?

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,932, 04:27

Срамота је да се име Републике Српске користи за самопромоцију самопрозваних ђенерала, чији је једини циљ политикантска игра, а не афирмација Републике Српске.

Подржавам постојање орга РС, али не у облику у ком се он данас користи. Желим да читам о Бања Луци, Бијељини, Требињу, о Јабланици и Босни, о Маглићу и Зеленгори, а не о триповима Флајка Турчина и педофила Прдара.

Brdar Dragan
Brdar Dragan Day 1,932, 04:59

Кад ме следећи пут будеш видео бежи и не окрећи се. Можда и побегнеш.

zlota1984
zlota1984 Day 1,932, 05:11

Pa ti mu prepravljaj slike kao da je mudzahedin pa posle kukaj sto te tovari

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,932, 07:09

Što, pedofile? Da nećeš da me pipkaš? :😁

Markozlol
Markozlol Day 1,932, 09:00

Не мора да бежи, свако ко прети некоме преко интернета, тај који је добио претњу има моју заштиту. Чекам интернет шмекере на скупу, да се усуде да нешто ураде.

Brdar Dragan
Brdar Dragan Day 1,932, 10:18

Имам жељу да то уживо чујем из твојих поганих уста.

Brdar Dragan
Brdar Dragan Day 1,932, 10:21

Markozlol обавезно да дођеш и поведи и остали који имају исту идеју. Мало ћу да вам се поиграм са болесним лобањама.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,932, 10:23

А, па то може, само понеси ону моју слику са муџахединском главом док ми рецитујеш све увреде изнесене на мој рачун :😁

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,932, 10:25

И веома је занимљиво кад педофил назива туђе лобање болесним.

Markozlol
Markozlol Day 1,932, 13:57

Брдаре зашто да чекамо скуп? Ево ако већ имаш жељу да ми покажеш шта би ми радио са лобањом да се нађемо.....
Милете Јакшића, Звездара, нађимо се код графита великог....Мислим кад си већ толико жељан да прекратимо то одмах, можеш да дођеш такође са киме год желиш чекам вас : )

RSpoturica
RSpoturica Day 1,933, 15:58

pazi što se pedofilčina razljutila. Bežte deco

RSpoturica
RSpoturica Day 1,933, 15:59

i ja bih na taj vaš mini skup. Kontam da bi Prdar ljubio kulac zajedno sa turskim sinom Vladislav-pašom

Taurunum5
Taurunum5 Day 1,932, 15:32

FERKAAAAAAAAA ^^

Markozlol
Markozlol Day 1,933, 23:51

Ја да се плашим мишева носио бих мачку са собом 🙂

Markozlol
Markozlol Day 1,933, 23:52

: )))))

Miljicaa
Miljicaa Day 1,933, 05:02

ne sme bre da se javi, piši mu u inbox da vidimo dal će smeti da ti odgovori. sme da preti samo devojkama, a ovamo se plaši i krije ko miš.

RSpoturica
RSpoturica Day 1,933, 16:26

*sme da preti samo devojkama i strahinjiću

RSpoturica
RSpoturica Day 1,933, 16:27

a pa da, to je to
sme da preti samo devojkama

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,934, 02:43

Потурице, поздравила те мама :😁

RSpoturica
RSpoturica Day 1,934, 03:19

pa dao sam joj moj broj, e razumem zašto šalje preko sina pozdrave. No hvala

eSERB007
eSERB007 Day 1,933, 13:38

joj strahinjicu skloni se sa erepa, smaras, vredjas makedonce, srbe sa leve strane drine, ko je sledeci? vojvodjani?

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,933, 15:08

'Ајмо Лоримере, апорт!

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 1,934, 01:33

Premijer sam srpske ne zvao se ja Lorimer.... ahahahahaha

kaplarMomciloGavric Day 1,934, 00:10

Comment deleted

kaplarMomciloGavric
kaplarMomciloGavric Day 1,934, 00:17

Драги моји есуграђани!
Започећу мој коментар са чувеном реченицом:

Будимо људи иако смо Срби!!!! Нема рата ових дана па сте нашли да се свађате.

Поставио сам пар питања у чланку '' То стоји у тексту'' на који нисам добио одоговр.
Поставио бих и овде али већ унапред знам да се ништа неће променити.

На петицију нећу одоговорити и дати свој глас из два разлога:
Први јер сте побркали бабе и жабе. Петиција је протест дела грађана из које захтевају да се неки проблем реши али ово није локални проблемчић већ питање за целу државу. Референдум је изјашњавање грађања по неком питању и обавезно има само једно питање на које се може одоговрити са Да или Не.

Други разлог јер је у питању само један Орг, шта ћемо са осталим који су отуђени. Мислите ли повести акцију за враћање свих?

Долазим до закључка да је ово у ствари покушај дискредитације играча из Републике Србске јер они на гласању ипак доносе око 200 гласова од појединаца који се боре за власт. Само што у том свом заносу не виде да су им се у тој кампањи придружили србомрсци и издајници који доливају уље на ватру.

Свака аналогија са стварним животом је намерна. Да је РС дио Србије никад, никад, никад на власти не би били издајници Косова, Војводине, Рашке, Црне Горе, целокупне србске привреде итд итд итд

Dio Maximus
Dio Maximus Day 1,932, 04:31

МА ЕБО ГА ЋАЋИЋ ЋАЋА НИЈЕ ЧЕТРЕС ДАНА ШИЉЕЖЕТУ ДАО ВИ НАШЛИ ДА ТРАЖИТЕ КОЈЕКАКВЕ ПОГРЕБНЕ УСЛУГЕ НАЗАД ПА ЉУДИ ТРЕБА ЗАКОПАТИ ШИЉЕЖЕ И ПРОПИСНО САРАНИТ ЂЕ ЋЕ ВАМ ДУША А ХОЏА ДА ИСТРАБУЊА НЕШТО НА ГРОБУ НИЈЕ ЈЕФТИН БОЉЕ ДА СЕ ДОНИРА ДА ВЛАЈКО ПОСЛИЈЕ МОЖЕ СВОЈ ЖИВОТ НАСТАВИТ И ПОСВИЈЕТ СЕ АЛАХУ

НЕМА БОГА ОСИМ АЛАХА И ВЛАЈКО ЈЕ ЊЕГОВ МУЏАХЕДИИИИИН

Dio Corkan
Dio Corkan Day 1,932, 04:41

ЂЕ БОСНА? XDDDDDDDDDDDD

Johnnnie
Johnnnie Day 1,932, 04:44

NEMA JEEE!!! AHAHAHAHAHAH!!!! AJDE SAD SVI SMIJEH!!! HAHAHAHA

leo kolje zeku
leo kolje zeku Day 1,932, 04:32

cetvrti 😃

Don Ori
Don Ori Day 1,932, 04:33

Vrati org lopove.

SashaL Day 1,932, 04:37

Comment deleted

Ognjen2603 Day 1,932, 04:38

Comment deleted

SashaL
SashaL Day 1,932, 04:39

''Pitala sam i ekipu budućeg predsednika, da li će vratiti org u slučaju pobede - dobila sam negativan odgovor.''

Pitala si mene?
Pitala si pureta?
Pitala si Kukija?

Ako si se obratila njima, a meni nisi poslala IGM, onda ne razumijem čemu pljuvanje buduće ekipe, ma koja god to bila?

Miljicaa
Miljicaa Day 1,932, 04:42

Pitala sam don lexa i marka čini mi se jutros na četu, pitala sam strahinjica i pureta. to su ekipe, jedino sam pureta nahvatala online. ne pljujem, samo kažem da i vi nećete da reagujete.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,932, 04:42

Колачић је у својој кандидатури јасно написао шта бисмо урадили са тим оргом, није било ни потребе да ме питаш, али хајде, није згорег потврдити :😁

SashaL
SashaL Day 1,932, 04:49

Ok, znači Kuki i ja smo preskočeni, a pitanja su postavljena ljudima iz tima.

Po meni malo neodgovorno.
Sve u svemu, nije loše da RS ima svoj org, mnogo igrača iz RS igra u Srbiji, ali da se org iskoristi za promociju Republike Srpske i njenih ljepota. Potenciraću na tome.

Dio Corkan
Dio Corkan Day 1,932, 04:53

Postoji nešto što se zove gentleman's code. Dakle sačekaš još 19 sati, da i zvanično pobediš, pa onda komentarišeš kao da si predsednik.

SashaL
SashaL Day 1,932, 04:59

TT totalno si upravu, nego u afektu sam napisao, jer mi je zasmetalo što ovde piše da je tim kontaktiran, a za sve kao što znamo uvijek se prvo obrati onome ko predstavlja čitavu cjelinu, Predsjednik stranke, komadant jedinice itd...

Sve u svemu, ko god da pobijedi nek' odradi onako kako misli da je ispravno.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.