Permanent Strejk och Partival

Day 637, 10:17 Published in Sweden Sweden by Radsoc
Medborgare!

Nu har det slutgiltiga valresultatet trillat in. Partivalet var mycket jämnt trots att det också blev en angelägenhet för alla högerpartiers medlemmar:Rankningen tar ej hänsyn till erfarenhetspoängen som avgör vem som blir vald vid lika antal röster. Simcon, kupparna, har alltså definitivt segrat.

Valresultatet på 92.86% var näst högst i landet efter Samlokaliseringspartiets 233.33%iga deltagande (14 röster på 6 medlemmar). Ett normalt valdeltagande ligger mellan 30- och 60%.


Allt som allt kan vi konstatera att det som hänt har hänt, det var ohederliga metoder, och partisimulationen i det här spelet har uppenbara brister (medlemskap bör bygga på invites). Det vi har sett är exempel på en maktkamp, en klasskamp, mellan oss arbetare och företagsägarna('s lakejer) som de tidigare hävdat inte fanns. Vi förlorade den nu - för tillfället. Dock har kapitalisternas hantlangare, liberalerna, sänkt sig till en enorm bottennivå ur egen moralisk synvinkel och det roliga är att de utför det de kritiserar andra för. Det slår hål på hela deras subjektiva existensberättigande. Det kunde inte bli tydligare att de skyddade de rådande maktförhållandena, genom att förvägra oss att ställa upp i fria val, och höll det högre än vår "rätt" till att organisera oss politiskt.


De handlingar de utförde var helt korrekta ur kapitalisternas klassintressens synpunkt, och det går inte att klandra företagsägarna för det. Däremot är det naturligtvis dåligt för arbetarklassen, och det är i såna här situationer som rätt och fel avgörs genom vapenmakt av dem som inte vill underkasta sig den borgerliga diktaturen. Sådana alternativ finns dock inte i erepublik.

"Jag gjorde det för jag inte vill se Radsoc som ledare i något parti då han är emot mig som företagare och jag tycker han är en fara för eSverige." - Kongo Ogbi


Själv har jag inga uppgifter i eSverige längre, jag kan varken ställa upp i val eller rösta på ett alternativ jag tycker är bra. Även facket är kuppat och inaktivt sedan länge, vilket gör att också den progressiva kraften är bruten. Att försvara en diktatur tänker jag heller inte göra. Jag avser därför lämna landet för första gången och avsäga mig mitt medborgarskap. Många fler har lämnat landet tidigare av samma skäl, och många gör det samtidigt som jag gör det. Borgarna får ha det roligt i ett Sverige med FBS, FRONT, jedipartier och en allt idlare befolkning.

Kosan styr jag mot Slovakien där jag tänker hjälpa största partiet, kommunistpartiet, med att bygga upp fackverksamheten. Partiledningen som består av MSAP-veteraner är progressiv, men också svensktalande. Partiet är i övrigt naturligtvis bestående av slovaker och andra från världens alla hörn. Officiella språket är engelska.


Vad angår facket betraktar jag fortfarande de-factoledningen som illegitim. Danny var den som fick lösenordet först av oss som valdes, sedan bytte han ut det och höll ett nytt styrelseval där bara borgare (företagsägare (!), nyliberaler) kom med eftersom vi bojkottade det. "Förra" styrelsen hade inte ens tillträtt när så skedde. Någonstans i den vevan "avblåstes" strejken av "styrelsen" och facket saknar nu aktivitet sedan länge.


Den legitima styrelsen i Svenska Facket bestämmer härmed att strejken, inne på dag 82, permanentas. Den går ursprungligen ut på att upphöra konsumera mat fram tills dess att lönerna håller internationell standard eller bättre. Alla som stannar kvar i eSverige uppmuntras gå med i denna hungerstrejk fram tills dess att fria och rättvisa val återigen hålls. Stör företagarna där det skadar dem mest - profiten. Det är bara de som tjänar på att du äter.


Radsoc,
Styrelseledamot i Svenska Facket