Ambient on/off

Join the new world

 

Pentru Concurs

Day 2,109, 08:13 Published in Republic of Moldova Romania by Macovei Red

Buna ziua dragi Erepublikani(nustiu sigur se scrie cu majuscula sau nu).

Am sa incerc sa particip si eu la concursul organizat de direct x

Pentru inceput,nu pricep nici o boaba engleza si cel mai probabil nici nu am inteles ce se vorbeste proverbul dat "I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots." Din toata aceasta propozitie am inteles doar idioti.


Da,idiotii sunt peste tot (cel mai probabil voi fi si eu acuzat de idiotism).Ultima fapta idioata victima a carei am fost eu,asta referindu-se la joc,a fost stergerea de catre admini a articolului meu in care am felicitat cetatenii moldoveni cu ziua independentei tarii lor.Nu vad absolut nici o crima in asta personal,mai ales ca nu am injurat nu am insultat pe nimeni cu acel articol,cu ce ma rog l-a incurcat pe specimenul cela ce mi-a dat report.

Si referitor la citat,nah,am dat si eu la google translate si mi-a aratat un sir de cuvinte fara nici o legatura intre ele,insa ne fiind idiot mi-am dat seama despre ce merge vorba,parerea mea e ca tehnologiile nu influenteaza mult comportamentul uman,sigur il scuteste de unele munci,insa daca un individ nu doreste sa aduca vre-un folos,nici nu il aduce,orice nu i-ai face,orice nu i-ai zice idiot 4ever.
E ca si cum ai cum ai impune pe cineva sa citeasca,el citeste insa nu intelege nimic si nu ia in serios nimic din cea ce a citit.
As dori sa inchei aici,o zi buna dragi erepublikani(oricum una din variante e corecta) 😘

 

Comments

Macovei Red
Macovei Red Day 2,109, 08:16

Reserved

direct x
direct x Day 2,109, 08:19

traducerea aproximativa este mi-e teama de ziua in care tehnologia va intrece interactiunea umana. lumea va avea o generatie de idioti

Macovei Red
Macovei Red Day 2,109, 08:36

pfff,ma gandeam ca google minte 😁
merci

Ad1w0w
Ad1w0w Day 2,109, 13:15

Lol , n-am inteles ideea 😉 Un like de pomana

Lady Indra
Lady Indra Day 2,110, 06:25

„E ca si cum ai cum ai impune pe cineva sa citeasca,el citeste insa nu intelege nimic si nu ia in serios nimic din cea ce a citit.”

mare drptate are autorul 😃

Ad1w0w
Ad1w0w Day 2,110, 06:57

Nu , nu am citit fiind impus 🙂
Am inteles articolul dar nu prea are legatura cu tema 🙂
Stiu ca iti place sfada Lady stiu 🙂

Macovei Red
Macovei Red Day 2,110, 07:06

bai copile,te tin minte,mereu ai fost o jertfa a progresului tehnologic

Lady Indra
Lady Indra Day 2,110, 14:25

@Ad1w0w : ba chiar deloc... mă sfădesc doar când nu am încotro... 😛

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.