Ambient on/off

Join the new world

 

Paharul Jos...

Day 1,931, 07:47 Published in Romania Romania by nikol_nikol

Un psiholog ii invata pe cursantii lui despre ' managementul ' stressului. A luat un pahar de apa si s-a plimbat prin sala...in liniste. Toata lumea astepta o intrebare de genul - este pe jumatate plin sau pe jumatate gol. La un moment dat s-a oprit, a ridicat paharul si si-a intrebat auditorii : " Cat de greu este acest pahar cu apa ".

Mirati, cursantii au dat raspunsuri intre 250 si 500 ml.

Raspunsul psihologului a fost urmatorul : Greutatea absoluta nu conteaza. Conteaza cat timp il vei tine ridicat. Un minut - nici o problema. O ora - o durere de brat . O zi - iti paralizeaza bratul. In fiecare din aceste 3 cazuri greutatea paharului nu se schimba. Se schimba doar timpul ... si cu cat e mai lung, cu atat mai greu este. Stresul si grijile din viata sunt asemenea paharului cu apa. Daca te gandesti putin la ele ...nu se intampla mare lucru. Daca te gandesti mai mult la ele...incepe sa te doara sufletul. Daca te gandesti tot timpul la ele - iti paralizeaza mintea...nu mai poti sa faci nimic.

De aia este important sa te eliberezi de stres. Cand ajungi acasa pe seara...lasa-ti grijile deoparte. Nu le purta cu tine in noapte.

Pune paharul jos !
O saptamana insorita!!!
 

Comments

JANNINI
JANNINI Day 1,931, 08:09

That's why I never use a glass...

JANNINI
JANNINI Day 1,931, 08:31

...not to mention water.

sokm
sokm Day 1,931, 08:51

vot 🙂

Storm7
Storm7 Day 1,931, 11:03

vot

notterosa
notterosa Day 1,931, 11:43

: )

Kikericsy
Kikericsy Day 1,931, 14:32

cand ajungi acasa apuca-te de erepublik : )

Mihai ML
Mihai ML Day 1,931, 16:21

bun votat

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.