Ambient on/off

Join the new world

 

Pabibabum

Day 1,833, 16:43 Published in Romania Bulgaria by Ionut Moldovan

Alegeri, alegeri si iarasi alegeri....cred ca asa mi-am inceput campania din erepublik.

Intru dis de dimineata, nici nu ma dezmeticesc bine si vad o droaie de mesaje, unele incep cu miau, altele cu bau, altele cu vrei sa votezi nu o sa regreti, altele cu bisnita, 1 vot = 7 q7 , sau chiar de la niste fosti prieteni care si-or adus aminte de mine dupa multa vreme.

Oare chiar lumea nu vede ca fac parte dintr-un partid? Ca mno, daca tot fac parte din el o sa votez pentru el, ca nu ma fac 7 q7 sau altecele? Oare nu sunt oamenii scarbiti din politica din real life? Trebe sa fie importata si aici, sa fie hotie, talharie si mita peste tot? Ce naiba rezolva?! Ca pana la urma chiar daca sunt orgolii si reputatii, erepublik este un joc, mai nou un joc plictisitor.

Nu mai vreau mesaje cu tenta politica, stiu cu cine sa votez daca o sa votez, stiu cum se voteaza , stiu sa-mi tai si singur craca de sub picioare, nu trebuie sa-mi "mesajuiasca" altii cum sa o fac. Vreti sa ma faceti sa va votez? ARATATI-MI CA MERITATI VOTUL MEU!!!

Cred ca am imbatranit, fiindca odata nu-mi placea politica,si nu prea bagam in seama toate nimicurile dar 10 mesaje de vot sunt cam multe.

Oare nu se implementeaza in joc comunismul? Sau monarhia absoluta? Ce fain ar fi fara alegeri, doar defilari, parade, donatii catre stat din exorbitantul salariu de 20 de lei, si in fiecare duminica sa preaslavim unicul presedinte de partid, congresman si presedinte al tari.

Long Live PECERE


 

Comments

adrian11
adrian11 Day 1,833, 17:44

cuck fumunism!

mib boby
mib boby Day 1,834, 08:02

Titlul articolului mă duce cu gândul la melodia celor de la paraziţii, pabibabum. : )

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.