Pártelnöki köszöntő

Day 1,397, 09:26 Published in Hungary Hungary by Kommunista Part


Elvtársak, honfitársaim, és trollok!
Szeptember 15.-én, a burzsujok megpróbálták megszerezni a pártunkat, de hála az elvtársias összefogásnak nem sikerült a tervük. Szeretnék minden rám leadott szavazatot megköszönni, remélem a rangomhoz méltóan fogom vezetni a pártot. Mindezek mellet szeretnék gratulálni minden frissen megválasztott pártelnöknek is!

Az orgot, és vele együtt az újságot átvettem PCM-től, az előző pártelnöktől, aki nagyszerű munkát végzett az előző hónapban. A csetszobánkban is megkaptam a kellő jogokat.

Szeretnék mindenkit meghívni a kedden rendezendő pártgyűlésre, ami IRL idő szerint 20:00-kor fogja kezdetét venni az #ekp szobában. A gyűlésen az elvtársak előtt ismertetném terveimet a párttal a hónapban.

Az ünneplés alkalmából osztást rendezünk! Minden 2000 erő alatti szimpatizáns ( nem muszáj párttagnak lennie) jelentkezhet. Mindenki 100 wellnessnyi ételt fog kapni! Csak a készlet erejéig! Kommentben jelentkezzetek! A mai osztónk:Csatlakozz az eKommunista Párthoz, hogy egy erősebb eMagyarországot építhessünk!


Gyere fel a chatszobánkba, ha egy remek közösségre, és több információra vágysz!


Szabadság! Szolidaritás!

Tisztelettel,
Zolix777