Ambient on/off

Join the new world

 

Oua de plastic pentru Garda Nationala

Day 1,987, 04:48 Published in Romania Romania by Doru Gradinaru

Pentru limba română apasă tasta 1. Pentru maghiară apasă Log Out.
La fel ca oamenii obisnuiti, şi membrii Garzii Nationale sărbătoresc Sfintele Paşti anul acesta. Pentru a fi în ton cu tradiţiile, aceşti vor primi oua de la conducerea unitatii, acestea fiind insa de plastic din cauza blocarii donatiilor de catre Congress catre Garda Nationala.

„Sunt la fel. Nu-si va da nimeni seama ca e vreo diferenta intre ele. Oricum cei din Garda Nationala asculta si cred tot ce le spunem. Habar n-au ei ca sunt o gramada de unitati unde e echiparea mai buna si se dau oua normale sau de ciocolata. Nici nu stiu ca s-a inventat Q7” a declarat unul din ofiterii Garzii Nationale.

Chiar dacă unii membri ai Garzii Nationale se plang ca numarul de oua este mai mic decat numarul de ofiteri(12), acestia sunt bucurosi ca nu sunt uitati din cauza problemelor financiare.

„Credeam ca vom primi un mare ciuciu ca la Craciun, dar se pare ca mai sunt oameni care se gandesc si la noi”, a declarat un membru al Garzii Nationale care este aproape de absolvire.

Pe membrii Garzii Nationale ii asteapta insa si surprize in acest an de sarbatorile pascale, acestia facand o excursie pe jos la Manastirea Neamt, unde se spune ca s-a aratat pe un pepene chipul lui mib boby, unul din aparatorii donatiilor catre Garda Nationala.
 

Comments

Old Bilbao
Old Bilbao Day 1,987, 04:52

😁

cristi4seby
cristi4seby Day 1,987, 05:05

: ))

Gica RoUni
Gica RoUni Day 1,987, 05:09

😁 !

lexblue
lexblue Day 1,987, 05:17

sunt bune si ouale de plastic. Le pui in vitrina, te uiti la ele si oftezi "ce vremuri au fost ,domnule!''

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,987, 05:37

ha ha! probabil ca oole sunt donate de ofiterii gn chiar din partea lor. Ma intreb cine a fost cel care i-a anesteziat pentru le putea extirpa!>>))

Slevin07
Slevin07 Day 1,987, 05:46

o7 DG

Daca tu mergi pe oo de plastic atunci pot recruta si eu pe sticle si borcane...asta pt cine isi mai aduce aminte de acele vremuri ! 🙂

zmeuNY
zmeuNY Day 1,987, 05:49

care membri GN?
ca sunt maxim 10 persoane acolo, rataciti.

mai greu e sa creasca si sa se dezvolte ofietrii si comandamentul, nu ati vazut ca nici bani nu le-a mai dat, saracutzii de ei

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 1,987, 05:52

Te invit la mine sa-mi numeri ouale

WayMilky
WayMilky Day 1,987, 06:00

Pacat, aveam pretentii de la tine : )

eDLD
eDLD Day 1,987, 06:02

De la cine aveai pretentii, de la Doru sau de la colonelul care nici nu stie sa si le numere?

WayMilky
WayMilky Day 1,987, 06:23

In cazul asta, de la Doru : )

eDLD
eDLD Day 1,987, 06:29

OK, atunci pot sa spun ca si eu aveam mai multe pretentii de la tine, si in general de la oamenii care, undeva, cindva, chiar erau niste valori pentru eRo.

Acum, se pare ca singura preocupare este "sa vi le numarati"... 🙁

WayMilky
WayMilky Day 1,987, 08:13

Tare sunt curioasa de unde ai tras tu concluzia ca am aceasta preocupare. din faptul ca sustin GN-ul si ca nu sunt de acord cu deciziile actualei conduceri. Inca nu-mi vine sa cred ca poti fi de partea Tzemplierilor, dar deh...fiecare cu opinia lui 🙂 Eu insa am investit mult timp si am muncit mult pentru GN si instruirea recrutilor, stiu ce munca titanica este la GN si nu sunt de acord ca niste neica nimeni sa vina si sa-si bata joc de acei oameni. Daca tie ti se pare in regula...no comment 🙂 Succes! 🙂

zmeuNY
zmeuNY Day 1,987, 08:22

Lasa dragutza, ca sunt si altii dispusi sa ajute la GN. Nu trebuie sa se indoaie cu munca aia care sutn acum. O institutie de stat cere transparenta si rotatia cadrelor. Nu vrea nimeni sa ingroape GN

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,987, 08:38

lasa ca altii ar da bani grei sa fie recrutori la gn dar nu au loc de micii trepadusi plini de importanta avansati de soaresol pe criterii lesne de presupus avand in vedere apartenentele lor politice si militare.
Sper ca MC sa fie CP cat timp e necesar pentru a definitiva revolutia curajoasa pe care a pornit-o!

WayMilky
WayMilky Day 1,987, 13:16

Zat, "dragutzule" ca nu vorbeam cu tine. Comentariul este pentru persoane care pot pricepe despre ce vorbesc. Vezi acolo de cea mai buna echipare din tara...nu vrem sa te retinem : )

Riyusaky
Riyusaky Day 1,987, 07:37

o7 vot 😁
S-a intors lumea pe dos.ColJack scrie articole serioase si tu incepi sa ne amuzi 😁)

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 1,987, 12:53

Da,va amuzati copios cand se arunca cu noroi in GN si se face reclama la Um-urile voastre politizate aka "masini de vot" care ne-a dat un idiot doua luni la rand.

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,987, 08:40

In sfarsit cred ca se va face dreptate ! ( a se vedea caracterul celor care de cand sunt la templieri n-au contenit sa insulte si sa jigneasca la gramada)

Snuk.e
Snuk.e Day 1,987, 09:13

"Nici nu stiu ca s-a inventat Q7” 😁)
awesome!

DoDrew
DoDrew Day 1,987, 09:21

v + s

: )))))

WhtQ
WhtQ Day 1,987, 11:17

😁

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.