Ambient on/off

Join the new world

 

Osvrt na izbore..(broc TOver xD)

Day 1,824, 11:33 Published in Croatia Croatia by broc
Završili su još jedni stranački izbori i igrom slučajeva postao sam predsjednik SKeH odnosno generalni sekretar. Službeni kandidat stranke bio je Samohajduk meni vrlo drag igrač kojeg sam upoznao i u RL, međutim dogodilo se da sam se ja također kandidirao za stranačke izbore, ali u međuvremenu sam zaboravio na to, stoga sam zaboravio i povući svoju kandidaturu. Zapravo uopće se ne sjećam kad sam se kandidirao, pa pretpostavljam da sam se zapravo išao kandidirati za prošle kongresne i onda se slučajno kandidirao i ovamo. Nakon što sam glasao za službenog kandidata Samohajduka uvidio sam da zapravo vodim. Nakon toga šaljem poruke, pišem po zidu i kanalima da se ne glasa za mene, ali nekolicina baš u inat glasa. To dovodi do toga da na kraju pobjeđujem na izborima sa jednako glasova kao i Samoajduk. Izgleda da ni ovdje nije suđeno Hajduku xD.

Ovom prilikom se ispričavam Samohajduku i cijelom vodstvu stranke jer sam opet sje*ao stvar. Naime ovo je drugi put da nisam povukao kandidaturu. Prvi put sam tako zeznuo Matiju Kovacevica. Želim još poručiti Ajduku da ne misli da ga ljudi u stranci ne vole ili da nisu pouzdani u njega. Jbg mene vole više xd (šala) . Mislim da je stvar u tome da sam od prvog dana u toj stranci i da sam doveo dosta igrača u istu. Dosta njih su sada dvoklikeri i oni jednostavno glasaju za onog koga znaju bez puno filozofije. Druga još bitnija stvar je što sam dugo bio zapovjednik Crvene garde i manje više sve svoje slobodno vrijeme sam posvetio toj jedinici i tim ljudima, stoga i ne čudi da je većina gardista unatoč svemu dala meni glas.

Ipak ovo ne mijenja ništa. Samohajduka ću imenovati svojim zamjenikom i dati mu sve ovlasti, tj. priliku da ispuni sve svoje planove za ovaj mjesec. Što se tiče ingame funkcija vijećnik i glasnogovornik stranke ostaju Benki987 odnosno Kole09, ali mijenjam tajnicu. Svaka čast Matiji Kovacevicu al brate preružan si za mjesto tajnice. Pošto je moja draga Biba postala Amerikanka, Enna je vatrena Čehinja, a Reinette mi nema više, otvaram natječaj za tajnicu SKeH. Najbitnije je da ima velike sise..
Dakle novi Centralni komitet stranke činit će GS stranke Broc ,potpredsjednik stranke Samohajduk, glasnogovornik Kole09, vijećnik Benki987 ,moja seksi tajnica (još se nezna), te još dva člana stranke; TheDarkHeinz kojeg sam ja izabrao, dok drugog bira CK. CK je tu da brani interese stranke i njenih članova. Želim da se svi iskreni članovi stranke osjećaju jednako vrijednim ,međutim jedno ovakvo tijelo je potrebno iz više razloga ali to ne znači da smo mi vrjedniji od bilo kojeg drugog člana stranke.

Pred nama je težak mjesec . Naime ispali smo iz top5 i nemamo nikog u kongresu, te nam je primarni cilj vratiti stranku,tamo gdje je i provela zadnju godinu dvije. To neće biti lako ,ali vjerujem da ćemo našim projektima uspjeti privući nove i vratiti stare članove, a ne samo dozivanjem upomoć. Vjeru mi ulijevaju i rezultati PP izbora na kojima smo treća stranka po ukupnom broju glasova.
Sada ću samo ukratko navesti projekt ''omladina'' za naše najmlađe, te projekt '' mladesnage''. Tim Omladine čine igrači stranke SKeH koji pomažu mladima u prvim koracima i daljnjem napretku, savjetima,te maloj pomoću u opremi, a možete nas pronaći na kanalu #omladina. Mlade snage su novi projekt stranaka Civilnog društva, Krug13 i SKeH osmišljen također za pomoć mladim igračima točnije igračima 1. i 2. divizije. Više o tome pročitajte u Klinčevom članku.

Vidim da sam već poveće ispisa pa sam gotovo siguran da ovo neće niko čitati. Eto prvi koji je došao do tu dobije deset tenkova od mene. U stranačkoj paravojsci Crvena-garda očekuju nas male promjene i mini regrutacija. Nekad je ova, godinu dana stara paravojska bila među aktivnijima, međutim prošlo je jako dugo od regrutiranja novih igrača i neki su odustali,a neki smanjili aktivnost, stoga nam fali igrača u D1 i D2 ,pa su vrata za mlade i izrazito aktivne igrače uvijek širom otvorena. Imamo oko 10tak slobodnih mjesta. Podjele nisu bogate kao prije ali uvijek dajemo sve od sebe da svi budu zadovoljni. Eto da ne duljim to bi bio kratki osvrt do kojeg nije ni trebalo doći ali ja panj zaboravim povući kandidaturu.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

Članak bi izbacio i jučer, međutim svi dobro znamo što se jučer zbilo, a pošto se zbilo ujutro moralo se odmah od jutra slaviti. Osjetio sam…evo i sad mi suze na oči, osjetio sam ponos i onaj osjećaj kojeg nazivamo domoljublje. Jučerašnji dan vratio me u ljeto '95. Sjećam se toga dana, pred moj 7 rođendan kad sam trčao sa ostalom mularijom po kvartu za zastavicama Hrvatske, jer smo znali da nećemo više gledati ružne slike na TV-u i da će se naši vratiti doma.
Jučer smo svi bili ujedinjeni, svi smo disali kao jedno, svima je bio osmjeh na licu. Čini mi se da je tako napokon bilo i na erepubliku. Nadam se da se nećemo već sutra početi svađati, dijeliti po bilo kojoj osnovi i još gore mrziti.

Zajedno smo jači!

o7
 

Comments

Nizam l Cedid Day 1,824, 11:36

Comment deleted

Samohajduk101
Samohajduk101 Day 1,824, 11:39

i da se osvrnem ubrzo će bit pokrenuto par akcija o čemu ću vas izvijestiti na vrime

broc
broc Day 1,824, 11:42

posla sam ti tenkove Nizam al one q6 nema ja 7mica.

ma kako si ubra u pm 😮

Zrinkica
Zrinkica Day 1,824, 11:46

auuu procitah sve... bas mi se jako ne uci 🙂

Drke John
Drke John Day 1,824, 11:48

ja sam glasao za podmorje

ElvenCRO
ElvenCRO Day 1,824, 11:56

broc legendo! o7

broc
broc Day 1,824, 12:03

Zrinkica ako imas velike sise mos mi i ti bit tajnica

Drke John
Drke John Day 1,824, 12:05

xD

Samohajduk101
Samohajduk101 Day 1,824, 13:07

uglavnom virujem da će se svi složit da je B2 kriv za sve

AlenJax
AlenJax Day 1,824, 13:37

smrt broću-sloboda narodu!! \o/

o>

figuar_zg
figuar_zg Day 1,824, 14:21

kao sve slučajno.. xD

RokoBear
RokoBear Day 1,824, 14:22

vote sam moze tenkici?

Rebelsy
Rebelsy Day 1,824, 14:51

zrinkica ide meni na tečej bre, nitko nesme da je dirne 😁

Bataljun
Bataljun Day 1,824, 15:49

glas za broca je glas za slobodu...ili alkohol...ili.. ma jebes dao sam ti glas xD

Touche Awaay
Touche Awaay Day 1,825, 02:40

kolko ja vidim enna ima hrv cs

broc
broc Day 1,825, 02:48

eennaa nema : p

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.