Ambient on/off

Join the new world

 

ORG-urile Nationale ale R Moldova

Day 1,532, 12:57 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Tamas Vlad
Stimati e-cetateni,

"3. A treia problema, care a devenit de cateva luni foarte delicata, este recuperarea parolelor Organizatiilor de Stat. Din pacate, dupa cum am mai spus, singura care inca functioneaza este BCM-ul. Celelalte au parola sau email-ul schimbat si deci sunt inaccesibile. Sper ca adminii sa dea curs in cel mai scurt timp ticketelor ce le voi inainta in acest sens in prima zi de mandat."

ORGanizatie Nationala - Organizatie folosita pentru activitati financiare pe Piata Monetara, permitand tranzactii nelimitate de GOLD si valuta.

Am primit ACEASTA lista de la victqr, era aceeasi ca si cea a lui ardei9, era lista cunoscuta de toti presedintii anteriori inclusiv Norman Asante (cred) si alllex85.

Imi incepeam in acest sens mandatul creand 15 adrese de e-mail noi si trimiteam tikete de zor pentru a le recupera...
2 zile mai tarziu primul set de ORG-uri era recuperat, Cealalta jumatate era disponibila o zi mai tarziu... Eram multumit si impacat cu ideea ca a mers repede si chiar daca a fost bataie de cap, imi spuneam "e gata, s-a rezolvat", R Moldova are din nou Ministere, are din nou Ziare, poate din nou avea o activitate Organizata.

Asa ca le-am dat catorva drumul in presa, restul asteptand momentul oportun de a intra in peisaj...

Toate bune si frumoase pana la articolul lui 2electro - Turquoise

In acest articol am ramas surprins sa aflu ca ORG-ul Turquoise de fapt era ORG National, Org de Stat, Org al R Moldova, avand calitati nenumarate fata de un ORG normal, acest ORG totusi era folosit de Girngo pe post de "comentator", lucru care mi-a atras atentia stiind ca noi duceam lipsa de ORG-uri Nationale luna de luna, iar pe alta parte cele "necunoscute" fac trolling prin articole.
In acelasi articol am promis, nefiind la curent cu provenienta acestui ORG faptul ca ma voi interesa daca e sau nu "National"... Asa ca am trimis tiket prin care am cerut lista ORG-urilor Nationale ale R Moldova... Simplu ca buna ziua.
Asta pana seara tarziu cand The_Form (Tss) m-a abordat pe chat(rizon) si m-a intrebat daca am trimis tiket. Eu i-am spus ca da, si astept raspuns cu lista tuturor ORG-urilor Nationale. Imediat dupa, a inceput o discutie prieteneasca prin care imi propunea sa-mi "dezvaluie un secret", cu conditia sa nu mai spun la nimeni 😃.

P.S. Nu spun la nimeni de lista pe care mi-ai dat-o... Eu o prezint pe cea primita de la admini 😉

Si uite asa am intrat eu in posesia ADEVARATEI LISTE a ORG-urilor Nationale
E interesanta nu? Si eu am "ramas socat" cand am vazut-o.

Asa ca am inceput sa intreb ce si cum, de ce si pe unde samd, ca sa aflu de fapt ca ORG-urile respective ar fi ale UM-urilor si ca statul nu are nici o autoritate asupra lor ca sunt folosite de membrii UM-urilor pentru dezvoltarea economico-militara a R Moldova.

Am intrebat adminii daca exista semne particulare intre ORG-urile Nationale si ORG-urile "Militare Nationale". Raspunsul este simplu. Nu exista nici o aparteneta legala fata de Unitatile Militare, ele sunt si au devenit prin "Nationalizare" ORG-uri ale Republicii Moldova. Sunt la fel ca si Ministerele, menite sa serveasca intereselor Nationale si nu ale unor anumite grupuri de indivizi sau interese.

Si totusi, am zis ca e ok, dar... care UM-uri?

Legiunea Beretelor Verzi? -
????
Legiunea Umbrelor? -
????
KK? Pe asta nici nu stiam de pe unde sa o mai iau... - 1 ORG
????
Zimbrii TMD intradevar SUNT din Republica Moldova, poate si celelalte or fi fost candva de mult, dar nu inteleg de ce sunt alocate ORG-uri Nationale acestor UM-uri. Deci drept urmare am continuat sa ma informez in acest sens.

Lista a fost trimisa anul trecut, pe mandatul Presedintelui _____ (am sa completez imediat ce primesc raspuns la tiket). Toate bune si frumoase, unii spun ca ar fi fost inainte de aparitia Esperanto / Delta / Haiducii. De acord si cu asta, nu stiu exact asa ca nu ma pronunt, dar de ce nu au fost anuntate aceste UM-uri ulterior sa primeasca si ele macar cate un ORG amarat acolo, vorba aia "sa se dezvolte militarii moldoveni".

Dar nu, totul a fost facut in cea mai mare liniste, ascuns de cetateni, presedinti, ascuns probabil si de marea majoritate a Zimbrilor (a naibii 2electro ca le-a dat planurile peste cap)

Dar parca nici asta nu era de ajuns.
M-a rugat sa fac public cam peste o luna jumate asa sa nu afle Ceaur, mai bine pe mandatul unui presedinte mai "moale".

Durerea cea mai mare a fost in momentul in care mi-a spus ca unele oricum au fost deja VANDUTE altor jucatori. Asta am considerat ca e un abuz mult prea mare. Un astfel de ORG se vinde pe canalele de CHAT cu 80-100GOLD. Si toate astea unde plecau de fapt? "In dezvoltarea UM-ului"? Acest tip de "manevre" sunt inacceptabile. Traim intr-o societate in care ne furam intre noi si avem pretentia de a avea incredere unii in altii.

I-am sugerat ca sa faca el insusi acest articol, fiind de datoria sa sa faca publica existenta lor. Au trecut 4 zile de atunci si ... nimic.

Asa ca am facut eu articol, nu sunt un mincinos, si ma mustra constiinta sa las lucrurile sa treaca fara sa fac nimic, nu pentru asta am acceptat acest mandat, ci pentru a fi corecti intre noi, corecti cu noi insine.


Si mai doresc sa anunt public faptul ca TOATE cele 70 de ORG-uri ale R Moldova au fost recuperate, au e-mail-uri schimbate si sunt pregatite de a fi INCHIRIATE, spre a aduce un beneficiu REAL Economiei noastre.P.S. Unele inca mai au valori in monede sau GOLD. Utilizatorii acestora, daca doresc sa recupereze aceste valori ii rog ca in termen de 30 de zile sa faca un Print Screen prin care sa justifice faptul ca ei le-au creat si se rezolva fara nici o probelema. In caz contrar aceste sume vor fi varsate in Banca Centrala a Moldovei.

Nu uitati: Acesta e un joc! Nu ne costa nimic sa incercam sa il transformam in ceva placut, distractiv si chiar educativ.

Cu stima,
Tamas Vlad 

Comments

M Bogdan
M Bogdan Day 1,532, 13:08

domnule Tamas Vlad, orgurile MBO Moldova a fost creat din banii MEI, ca l-am trecut eu la orguri nationale cand trebuiau sterse nu iti da dreptul sa le furi doar ca esti CP. impreuna cu orgu ala mai sunt inca niste orguri facute din banii UNITATII SI AI MEMBRILOR, pe care tu nu ai dreptul sa le insusesti.

Radu Pangaiu
Radu Pangaiu Day 1,532, 13:10

Acele orguri au fost trecute pe lista de orguri nationale pentru a fi ferite de desfiintare, acum mai bine de un an, nu pentru a fi luate cu japca de unul sau altul dintre presedinti. E inadmisibil sa imi tai accesul la orgul creat pe goldul meu fara ca macar sa anunti mai intainte si sa aflu dintr-un ziar. Acele orguri plus valorile de pe ele nu au nicio treaba cu tine sau cu statul moldovean. Vreau imediat lista cu emailuri si parole la cele 14 orguri alaturi de care scrie LU, la adresa radupangaiu@gmail.com.

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,532, 13:10

Ah... dar stai linistit, departe de mine gandul sa doresc ceva de aici... Nu imi trebuie nimic... Eventual explicatii... Si solutii...

The_Form
The_Form Day 1,532, 13:10

Pe timpul lui THe Maverick, adminii o facut publica informatia, ca orgurile vor disparea, tot atunci le-au trimis presedintilor PM-uri, in care-i rugau sa le trimita lista organizatiilor "de stat", + o lista a organizatiilor tuturor Unitatilor Militare, ca ulterior sa le transforme in "Organizatii Nationale"
astfel, cele mai impotrtante organe ale statului (ministerele + UM-urile) sa-si poata continua linstit lucrul, dupa stergerea organizatiilor simple

zis si facut, a fost intocmita lista cu toate organizatiile statului (bcm, si alte ministere)
+ au fost trimise PM la toate Unitatile Militare din eMoldova, de pe acele timpuri, cu rugamintea de a inainta o lista cu organizatiile UM-ului.
reamintesc, ca pe-atunci in eMoldova existau DOAR 3 UM-uri, Zimbrii TMD, Legiunea Beretele verzi si Legiunea Umbrelor.


acu, cu ce-s eu vinovat ca adminii nu ne-o anuntat pe-atunci, ca aceste orguri, vor putea fi recuperate

TOATE orgurile um-urilor, au fost creati din banii proprii, deci ne apartin
si "statu" n-are nici un drept asupra lor. . chiar daca-s organizatii nationale

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,532, 13:11

Administrativ am acest drept, In curand vine cel care a creat Ministerul de Externe si poate doreste si el banii pe ORG... Ei ei... In calitate de CP nu aveam si eu dreptul sa aflu de ele?

M Bogdan
M Bogdan Day 1,532, 13:12

ce frumos sfarsit ai:
Nu uitati: Acesta e un joc! Nu ne costa nimic sa incercam sa il transformam in ceva placut, distractiv si chiar educativ.

Educativ cand iti insusesti munca altora.

Rafy Angelo
Rafy Angelo Day 1,532, 13:13

cele mai multe orguri nationale nu sunt "proprietatea" statului domnule presedinte, dar cred ca stii prea bine chestia asta

The_Form
The_Form Day 1,532, 13:13

administrativ
insa aceste orguri au fost creat din banii nostri !!!!!
si ne apartin


adminii is prosti c-o nu ne-o anuntat pe-atunci ..

insa orgurile, is ALE NOASTRE, create din banii NOSTRI !!!

webson
webson Day 1,532, 13:14

Aceasta miscare este calificata automat ca furtul anului si mai candideaza si la titlul de cel mai obraznic furt...


Dupa cite imi amintesc eu, in perioada cind s-a anuntat ca org-urile urmeaza sa fie scoase din modul jocului, s-a pornit un val de nemultumire in rindurile UM-urilor care isi desfasurau activitatea anume prin intermediul acestor org-uri. Deci atunci s-a zis ca nu e nici o problema, caci aceste orguri pot fi introduse intr-o oarecare lista pentru a fi crutate, iar grupurile date sa-si continuie nestingherite activitatea. Banuiesc ca nici intr-o tara presedintelui nu i-ar fi deajuns indrazneala sa anunte prihvatizarea acestor bunuri, caci ar fi primit in cap, nu insa si in Md, caci aici cel slab primeste el in cap prin toate mijloacele permise de mecanica jocului.

Cer chiar acum sa fie intoarse aceste org-uri care nu au fost facute din banii statului si nici macar de catre vreun functionar de stat si in primul rind vreau sa mi se intoarca org-ul Kentford pe ziarul caruia mi-am desfasurat activitatea de ziarist si articolelel curia sub nici o forma nu vreau sa le pierd.

M Bogdan
M Bogdan Day 1,532, 13:14

Tamas, ministerul a fost creat din banii statului. UM-urile sunt private, cu ce drept sa te uiti tu in lucrurile oamenilor.

The_Form
The_Form Day 1,532, 13:14

nici o tara din tot eR-u n-a facut ce-ai facut tu mai vlad ..

Radu Pangaiu
Radu Pangaiu Day 1,532, 13:15

Administrativ ai acest drept, dar acelea sunt orgurile jucatorilor si nu au nimic de-a face cu Republica eMoldova, Nici rety sau Fornok, nu au indraznit sa umble la lucruri care nu le apartin. Da orgurile inapoi, de urgenta.

M Bogdan
M Bogdan Day 1,532, 13:16

Se ascunde si pe chat. Asteapta acordul stapanilor.

googoodoll
googoodoll Day 1,532, 13:18

Organizatiile acelea sunt trecute pe lista nationala inca de pe vremea cand Legiunea Umbrelor era inca in Moldova.
Te rog sa nu ni le iei.
Nu avem cum sa facem altele si nu cred ca vrei sa ni le iei, nu le-am vandut si nici nu avem de gand sa le vindem, le folosim doar.

Radu Pangaiu
Radu Pangaiu Day 1,532, 13:18

dintre orgurile alea, imi amintesc perfect ca pentru 3 am cumparat gold, cu dolari reali, din aia munciti in real life, ca sa le fac. practic tu imi furi din buzunar bani reali.

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,532, 13:19

Se pune la cale unul din cele mai mari furturi din eRepublik. Ideea o ai din eRomania si are deja vreo 3 luni, doar ca la noi n-a indraznit nimeni sa o puna in practica.
Cat tupeu!

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,532, 13:19

Va lkas sa noroiti... si vin si eu dupa... Pana acum nu am inteles de ce e corect sa "Nationalizezi" un ORG, e corect sa il vinzi, dar nu e corect sa stie si restul cetatenilor care nu au apucat "oferta"

citizen MD
citizen MD Day 1,532, 13:21

Mă întreb şi eu retoric, de ce doar unii au avut posibilitatea să-şi creieze ORG-ri naționale?

Dar îl întreb şi pe The_Form, de ce mi-ai predat doar cele 7 - 9 ORG-ri naționale, la majoritatea dintre care nici parola nu era corectă?

Aţi considerat că nimeni nu va afla despre "manevra cu ORG-le"?
Vizualizând numele ORG-lor, încep să înțeleg mai bine comportamentul unor useri...

Felicitări, Vlad! Moldova poate exista doar din închirierea acestor ORG-ri.

Rafy Angelo
Rafy Angelo Day 1,532, 13:21

esti absurd.pornesti un scandal inutil

M Bogdan
M Bogdan Day 1,532, 13:21

Bre, ce nationalizezi tu, tu furi??
Da orgurile inapoi UM-urilor, ca nu ai pus tu nici un ban pentru ele, sau returnezi goldu pentru crearea lor.

MrBogdan
MrBogdan Day 1,532, 13:22

astept pm cu adresa de mail si parola la 2 org-uri!

M Bogdan
M Bogdan Day 1,532, 13:22

Legumo, nu mai ai ce fura, si iei de la altii?

The_Form
The_Form Day 1,532, 13:22

Vlad
tu chair nu intelegi ?


adminii, o cerut listele orgurilor, UM-urilor !
n-o anuntat c-o sa poata fi luate de presedinti !

daca atunci erai sa fii intr-un UM, la sigur nu refuzai sa bagi si orgu UM-ului tau in lista. .
nu cauta nod in papura

Radu Pangaiu
Radu Pangaiu Day 1,532, 13:22

Nu au apucat "oferta" doar cei care nu erau nascuti atunci, Tu erai deja in joc si puteai sa iti inregistrezi un org drept national daca doreai, a fost informatie publica la acel moment. Si nu e nationalizat, ci doar trecut pe o lista speciala, de orguri care nu se desfiinteaza.

webson
webson Day 1,532, 13:23

nu fi turc bre cu oferta ta, doar UM-urile au primit acest drept de la presedinte pe cind tu erai 2 clicker prin Romania, deci lasi din start prostia asta de argument

googoodoll
googoodoll Day 1,532, 13:23

Nu vom muri daca nu ni le dai inapoi, dar e foarte urat din partea ta si nu ma asteptam.

Radu Pangaiu
Radu Pangaiu Day 1,532, 13:24

ardei, oricine a avut posibilitatea sa le treaca pe lista, trebuia doar sa vorbeasca cu presedintele din acel moment, informatie, repet, publica.

Alina V
Alina V Day 1,532, 13:26

Nu stiu care a fost situatia in R Moldova, dar la momentul cand au fost facute listele cu organizatii nationale au fost trecute pe acele liste si organizatiile unitatilor militare din eRo. Faptul ca organizatiile sunt pe lista nu inseamna neaparat ca apartin statului, unele au fost trecute acolo ca sa nu fie dizolvate. Este natural sa nu stii, acum ai fost informat.

Problema cu organizatiile UMurilor oricum nu se sfarseste aici, poate fi ridicata de orice nou presedinte. Asta e bine sa stie cei care dau 100 de g pe un org national.

Ceaur
Ceaur Day 1,532, 13:28

O rezolvare foarte reusita a acestei talharii, instrumentata de acei care s-au ocupat de instrainarea companiilor si altor bunuri de la stat.

Au declarat aceste ORG-urile nationale, deci le-au cedat statului binevol si constienti ca ele vor apartine statului, asa ca lasati-o mai moale cu rambursarea sumelor investite. Ele au revenit acolo unde le este locul, la stat.

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,532, 13:29

@Radu...

Posted On: 25 Jan 2012 1:44 PM
Hello,

This is the list of all national organizations for Republic of Moldova.


52 Republic of Moldova 967451 Giulestina http://economy.erepublik.com/en/accounts/967451 giulestinazimbrii@yahoo.com
52 Republic of Moldova 1256117 Fundatia Mereu Aproape http://economy.erepublik.com/en/accounts/1256117 stefan.ene20@gmail.com
52 Republic of Moldova 1334701 Basarabia Pamant Romanesc

M Bogdan
M Bogdan Day 1,532, 13:31

Ceaur: adica tu imi furi mie din buzunar, si esti de acord. Hot se cheama, in RL se pedepseste conform legii.

Alina V
Alina V Day 1,532, 13:32

Ceaur, respira adanc si mai citeste o data : ) te rog.

Radu Pangaiu
Radu Pangaiu Day 1,532, 13:32

nici vorba sa fie cedate statului benevol si nu are cum sa le fie locul la stat daca nu au fost create de stat din banii statului. daca stiam in acel moment ca presedintii vor avea acces la ele nici nu le inregistram, nu aveam de ce sa o fac, asta s-a aflat mult mai tarziu.

Radu Pangaiu
Radu Pangaiu Day 1,532, 13:33

TV, nu inteleg ce vrei sa spui cu lista aia

webson
webson Day 1,532, 13:33

mama ce josnic si-a mai aratat coltii ardei prin intermediul lui tamas, constienti ca au puterea in mainile clonelor rid acum pe sub mustati iote ce piatra mare le-a aruncat in geam celor care au indraznit sa nu i se arunce la picioare... e josnic si imi stirniti scirba...

googoodoll
googoodoll Day 1,532, 13:36

Multe din organizatiile nationale sunt facute din banii nostri si cedate Moldovei, acelea sunt facute special pentru stat, eu sigur am dat bani pentru cel putin doua. Acum e cinstit sa vii sa mi le iei si pe ale mele?

Ceaur
Ceaur Day 1,532, 13:37

M.Bogdan eu n-am furat nimic, precum au facut altii.
ORG-urile au fost declarate ale eMD, acum au revenit acolo unde le este locul.

The_Form
The_Form Day 1,532, 13:38

ceaur, orgurile n-o fost declarate ale eMD
orgurile au fost declarate ale UM-urilor, unica diferenta-i doar, ca nu urmau a fi sterse !

M Bogdan
M Bogdan Day 1,532, 13:39

Ceaur acolo scrie clar:
Military units:

Sau citesti doar pe diagonala??

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,532, 13:39

Ceaur, tu gandesti inainte sa scrii? Ca sa revina ar fi trebuit sa fi fost vreodata ale Moldovei. Ele sunt orguri apartinand unor cetateni, nu sunt orguri de stat.
PS eu n-am nici un org, dar ma irita hotii

pista2
pista2 Day 1,532, 13:40

revolutie

Alina V
Alina V Day 1,532, 13:40

Din lista se vede foarte clar ce anume apartine statului si ce anume Unitatilor militare. Daca Dl. presedinte are neclaritati, cu siguranta i se poate spune inca o data, cu ghinisorul. Abia apoi poate face dovada bunei sale credinte : )

vali2009
vali2009 Day 1,532, 13:41

cred ca unii o fac pe prostii . ceaur oare doar atat poti ? ardei tu stii foarte bine situatia cu lista ceruta de admini privind orgurile . tamas doar tu si comunistii ati nationalizat . mirosi ciudat !

MDreams
MDreams Day 1,532, 13:44

Lol, care print screen? Da'o dracului de treaba...

Din banii mei au fost create 2 organizatii, si ce am primit eu de la asta... Nimic, in schimb am fost injosit, am fost prezent intr-o lista a rusinii si am fost catalogat drept mincinos si etc.

Stau 10 oameni si critica actiunile facut de ardei si co, si tu tamase tot o tii pe a ta, situatia se va schimba curand stai linistit!

vali2009
vali2009 Day 1,532, 13:45

ati instaurat eComunismul in eMoldova

M Bogdan
M Bogdan Day 1,532, 13:46

Tamas vrei sa fi javra, o sa vezi ce inseamna javra.

Nick Meis
Nick Meis Day 1,532, 13:50

vali2009 , din cite stiu eu asta se numeste transparenta una din acele parti constructive care lipsea la comunism

Nick Meis
Nick Meis Day 1,532, 13:51

e bine. bre, ati folosit org-urile fara a avea bunul simt de a spune de ele presedintilor. cred ca ar fi ok daca ati recupera org-urile doar pentru o suma oarecare de bani care sa plece in contul bcm.

The_Form
The_Form Day 1,532, 13:52

viq, lista o fost publica, cind o fost trimisa adminilor ..

Andytig
Andytig Day 1,532, 13:55

cat costa, ca vreau si io un ORG dasta smeker?!?!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.