Ambient on/off

Join the new world

 

ORG-uri "Nationale" - Amintiri din eCopilarie

Day 1,915, 10:25 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Tamas Vlad
Buna seara eMoldova...si eRomaniaAcum un an de zile am fost protagonistul "Nationalizarii" ORG-urilor R Moldova asa cum se poate citi in ACEST articol

Asa cum se stie deja, accesul la ORG-urile nationale a fost blocat la acea vreme, insa... NICI UN BAN NU A FOST ATINS de pe acele ORG-uri. Se cautau solutii si nicidecum nu se dorea furtul valorilor.

Asa cum deja am explicat la acea vreme, ORG-ul National apartine in totalitate STATULUI, indiferent ca a fost creat de catre un jucator, o grupare politica sau militara. Odata "nationalizat" devine proprietate a statului, iar CP-ul detine in exclusivitate "puterea" administrativa asupra acestora.

In perioada urmatoare Gringo (CP-ul la moment) a gasit o solutie votata de majoritatea gruparilor militare si politice, iar aceste ORG-uri si valorile aferente lor au fost returnate dupa cum se poate citi in articolul ORGURILE
Dar azi am fost surprins de aparitia articolului scris de catre Guvernul eRomaniei in MONITORUL OFICIAL

si mai exact de punctul

"3. Financiar

Raport BNR

http://www.erepublik.com/en/economy/citizen-accounts/10647
Din organizatiile nationale care au ajuns la cetateni straini, s-au strans 1.100.000 cc care au intrat in Banca Nationala a Romaniei. Organizatiile nationale sunt ale eRomaniei si asa vor ramane, iar banii sunt folositi pentru Romania: plata soldelor, plata damage daca va fi necesar si de asemenea sa fie fonduri pentru situatia in care nu am avea Congres, ceea ce nu e de dorit."


Si am fost scarbit de modul in care s-a actionat, de tocmai cineva care la acea vreme facea spume impotriva unei "nationalizari" cu alt scop si prin care finantele acelor jucatori nu au fost atinse."Organizatiile nationale sunt ale eRomaniei si asa vor ramane"

Foarte de acord "printesa", Organizatiile sunt, dar valorile financiare sunt cu siguranta ale cetatenilor care le administrau.

"iar banii sunt folositi pentru Romania"

De ce ai dori sa murdaresti eRomania cu bani care nu-i apartin, sa murdaresti soldatii cu arme furate si sa cumperi damage cu bani care nu iti apartin si care nu apartin eRomaniei?si atunci mi-a trecut prin minte un comentariu lasat de maestrul Alcide la articolul meu.

"Alcide Day 1,533, 02:49
Report "Pana in momentul cand adminii isi vor schimba strategia asupra ORGurilor, presedintii trebuie sa inchirieze bunul national, iar cu sumele incasate sa sustina dezvoltatrea statului si a cetatenilor acestuia."

Iegzact ca-n vremurile bune:
"Semantic, termenul de naționalizare a fost folosit voit în mod impropriu de autoritățile comuniste ale vremii, pentru a conferi un caracter propagandistic acțiunii de trecere în proprietatea statului. În realitate, ceea ce s-a întâmplat în comunism a fost o „confiscare”, întrucât nicio compensație bănească sau morală nu le-a fost acordată celor cărora li s-au „naționalizat” bunurile."Acum un an de zile am trecut si eu printr-o situatie delicata, in care a trebuit sa iau o decizie de moment, de care nu pot spune ca sunt mandru in totalitate, dar care am considerat ca e corecta la acea vreme, nu mi-as fi permis nici macar in numele "statului" sa insusesc bunuri care nu ii apartin de drept.


Asadar pentru a mai schimba putin aerul am sa public cateva din comentariile de la acea vreme 🙂 perioada din care se pare ca nu toti am invatat ceva pozitiv 😃

"Radu Pangaiu Day 1,532, 13:15
Administrativ ai acest drept, dar acelea sunt orgurile jucatorilor si nu au nimic de-a face cu Republica eMoldova, Nici rety sau Fornok, nu au indraznit sa umble la lucruri care nu le apartin. Da orgurile inapoi, de urgenta."

"M Bogdan Day 1,532, 13:14
Tamas, ministerul a fost creat din banii statului. UM-urile sunt private, cu ce drept sa te uiti tu in lucrurile oamenilor."

"D4nY3L Day 1,533, 06:19
Scandal, furt, ţârc fix ca in RL, nici macar intrun joc nu va puteti comporta normal..."

"googoodoll Day 1,533, 13:37
Report Vlad, acele orguri sunt pe lista aceea ca sa fie protejate. Intelegi acest cuvant? Mailurile si parolele le poti cere in cazul in care sunt pierdute sau furate pentru a le intoarce proprietarilor.
Noi nu le-am folosit la inchiriat sau altele, doar am dat soldatilor in folosinta unele din ele, unul are ziarul unitatii pe el, iar altul e folosit pt donatiile premiilor saptamanale.
Nu le-am donat statului, ca sa fie ale statului.le-am pus pe o lista ca sa nu fie desfiintate. iar daca va preocupa faptul ca nu e drept ca unii sa aiba si altii nu, atunci ar trebui sa ne luati si goldul de pe cont, si firmele, si strength-ul, ca nu e drept, nu?"

"M Bogdan Day 1,534, 00:58
TV: ORGURILE AU RAMAS ALE UNITATILOR NU ALE STATULUI.
DESCHIDE OCHII, GANDESTE-TE LA CONSECINTE."

"Acornion Day 1,537, 10:11
astia-s o gasca organizata de hoti. tinand seama ca s-au bagat si bani reali poate ar trebui facuta plangere la politie. aia reala."

"Darkslowstar Day 1,532, 13:19
Se pune la cale unul din cele mai mari furturi din eRepublik. Ideea o ai din eRomania si are deja vreo 3 luni, doar ca la noi n-a indraznit nimeni sa o puna in practica.
Cat tupeu!"

"Radu Pangaiu Day 1,532, 13:22
Nu au apucat "oferta" doar cei care nu erau nascuti atunci, Tu erai deja in joc si puteai sa iti inregistrezi un org drept national daca doreai, a fost informatie publica la acel moment. Si nu e nationalizat, ci doar trecut pe o lista speciala, de orguri care nu se desfiinteaza."

"Radu Pangaiu Day 1,532, 13:32
nici vorba sa fie cedate statului benevol si nu are cum sa le fie locul la stat daca nu au fost create de stat din banii statului. daca stiam in acel moment ca presedintii vor avea acces la ele nici nu le inregistram, nu aveam de ce sa o fac, asta s-a aflat mult mai tarziu."

"Darkslowstar Day 1,532, 13:39
Ceaur, tu gandesti inainte sa scrii? Ca sa revina ar fi trebuit sa fi fost vreodata ale Moldovei. Ele sunt orguri apartinand unor cetateni, nu sunt orguri de stat.
PS eu n-am nici un org, dar ma irita hotii"

"The_Form Day 1,532, 13:56
in plm. nu-s ale statului !
is ale UM-urilor ..
asa s-o primit, ca adminii masii i-o facut "recuperabile" de catre stat, fara stirea noastra.

chiar i-asa de greu de inteles ?"

"Ultimul Roman Day 1,533, 01:02
Cei care au cumparat goldul sa faca un org si s-au trezit cu org-ul sau cu goldul de pe orguri blocat pot face foarte usor ticket pentru furt, din moment ce le-a fost sustras. Nu trebuie decat sa prezinte o confirmare electronica privind plata si nici nu mai are importanta daca le da administratia dreptate, se pot adresa extrem de facil oricarei autoritati pentru neprestarea unui serviciu platit. Ca e corect sau nu, nici nu are importanta un serviciu platit atrage asupra lui consecinte legale. Opiniile voastre ca e frumos sau nu, nu prea valoreaza decat la impresie artistica.

Recomandarea mea celor care se afla in situatia asta, adresati-va direct autoritatilor, nu e prima oara cand se procedeaza in dispretul clientului care a platit. Asa aveti cele mai mari sanse sa rezolvati problema administrativa cat si cea privind cine si-a insusit bunurile voastre. Furtul sub orice forma inclusiv electronica tolerat sau nu de regulile jocului, tot fapta penala ramane."


"Lady Indra Day 1,533, 12:43
organizațiile sunt proprietatea celor ce le-au înființat...
ce naiba o fi așa greu de înțeles... că și le-au salvat declarându-le sau nu... e proprietatea lor... nu tu nici nimeni altcineva nu a muncit pentru gold-ul care a foat plătit pentru ele... SIMPLU!!!!"


"Ultimul Roman Day 1,533, 14:06
Ce ma amuza este faptul ca o parte chiar au platit bani reali sa faca orgurile alea, dar bineinteles ca nimeni nu s-a gandit la asta in vesnica manie proletara. Si toatele regulile lui mumu, gigel, plato... nu ii poate scuti pe cei care au facut "nationalizarea" de codul penal.
Istetilor v-ati insusit inclusiv bunuri achizitionate cu banii reali ai unor persoane. Oare ce efecte juridice pot sa existe la asa ceva?"

"Alcide Day 1,534, 12:59
Org-urile nu mai au sens sa ajunga la vechii proprietari, atita timp cit accesul la parole il are presedintele...indiferent cine va ocupa functia asta, e clar ca incredere numai exista in nimeni, deci au sa fie doar motive de scandal! Asa ca, despagubiti vechii proprietari(dar integral, nu cu jumatati de masura) iar organizatiile respective lasate dracului in hibernare. Ramin functionale alea de la ministere si gata...nu cred ca UM-urile actuale mai au neaparata nevoie de org-uri."


Concluzia? Ramane la latitudinea voastra....


Nu uitati: Acesta e un joc! Nu ne costa nimic sa incercam sa il transformam in ceva placut, distractiv si chiar educativ.

Cu stima,
Tamas Vlad
 

Comments

Andreica1989
Andreica1989 Day 1,915, 10:32

votat!!!

citizen MD
citizen MD Day 1,915, 10:36

Totuşi, ştie cineva unde au ajuns ORG-le "împărţite" de Girngo?


Întreb deoarece această informaţie n-a fost publicată niciodată, iar articolul în care se prezintă "soluţia lui Girngo" este plin de minciuni şi falsuri.

Alcide
Alcide Day 1,915, 10:48

3 org-uri le primisem eu in calitate de comandir( pe vremea aia) al Garzii Regale; nu mai stiu care-s, ca nu le-am folosit:)

PS: ultimul comentariu il sustin si-acum 😃

Nick Meis
Nick Meis Day 1,915, 11:20

au fost impartite bine ardei 😉 DF le are si acum cele 3 orguri , FNP le are doar ca banate esperanto nu le foloseste iar haiducii au refuzat daca nu gresesc

citizen MD
citizen MD Day 1,915, 11:24

victqr, "au fost impartite bine" deoarece ţi-ai tras şi tu vreun ORG?
De ce nu publicaţi lista ORG-lor cu actualii proprietari?

În privinţa Haiducilor, cu siguranţă, greşesşti.

Nick Meis
Nick Meis Day 1,915, 11:34

dap ardei , tucmai 3! Cit de avarist sunt, nu? ei hai ardei ...gresesc eu ))) eram pe chat atunci si sa propus tuturor unitatilor sa se dea orguri chiar si OM si FNP au primit nu putea sa nu dam Haiducilor, o unitate de top. p.s eu am 3 si toate aveau pe ele banii statului

The_Form
The_Form Day 1,915, 12:32

ei hai si ne-om fărma acuma (((:
erai pe chat, ai fost intrebat (nu tin minte precis, tu sa ceaur, insa nici nu conteaza, voi ginditi "la fel" ) .. si ati spus clar, ca n-aveti nevoie de orguri.

restul orgurilor au fost inpartite intre UM-uri

citizen MD
citizen MD Day 1,915, 12:44

ca de obicei, minciuni amestecate cu idioţenii.
Repet pentru cei cu capul pătrat, n-am participat la împărţeală şi nici n-am beneficiat de ORGle Moldovei.

Să nu se creadă că mă propunţ împotriva "împărţelei". Doar am rugat să se prezinte lista gestionarilor ORG-lor naşionale.

Ar fi intersantă informaţia cât gold a ajuns în visteria Moldovei de pe urma închirierii ORG-lor destinate pentru închiriere.

The_Form
The_Form Day 1,915, 12:51

delta - 3 orguri
esperanto - 3 orguri
FNP - 3 orguri
Garda civila - 2 orguri
Oastea M - 1 org
haiducii - 0, au refuzat pentru ca "in modulul actual, pe piata monetara nu se mai pot face specule, deci orgurile nu mai au nici o valoare, nu avem nevoie de niciunu" (ardei9) (reconstructie)


cu inchirierile, intrebari la fiecare presedinte de pina acu, si guvernator de BCM

GringoLBV
GringoLBV Day 1,916, 02:52

Știe foarte multă lume.. ba sunt sigur că și tu știi ... acuma doar chef de scandal.
Iar orguri pentru Haiduci nu s-au dat din simplul fapt ca chiar tu ai zis ca nu aveți nevoie de ele ... (asta o țin minte ca și azi) deja să zici ca n-ai spus așa ceva e total aiurea.. (nu m-am apucat să fac SS -deci demonstrații nu cere)
Lista cu orguri cu siguranță există gDoc are proprietatea de a se pastra în format online pe serverele google..
Dacă chiar ai nevoie de ea și mă rogoi frumos o să ți-o cauti și ți-o dau.. nu e nici un secret ce UM au primit orguri și cîte la număr.

E o chestie simplă, nu trebuie de mai resetat orgurile, toate informatiile sunt, Iar hotărîrile luate atunci cu majoritatea de voturi trebuiesc pastrate.
Nu e posibil ca tot la o perioadă să ne amintim de ceva și să vrem schimbarea regulelor din nou.

Poți să vii cu insulte și acuzati cîte vrei tu, eu mai mult nu am nimic de zis...

V-ați gasit iar motiv de scandal și atît.

citizen MD
citizen MD Day 1,916, 03:02

Dacă ai fi avut capacitatea de a înţelege ce am scris, mi-ar fi fost mult mai simplu.

Să te rog să prezinţi lista gestionarilor ORG-lor naţionale?
Să te rog să ne spui cui închiriezi ORG-le Mldovei şi cât gold încasezi?
Să te rog să le dai şi Haiducilor ceva din bunurile eMoldovei?

😁))))))))))))

Tocmai asta şi aşteptai / aştepţi, să venim să te rugăm să ne permiţi să ciugulim de pe masa hoţilor şi să devenim părtaşi ai "împărţelei" tale.

Nu, băieţele, nu vei fi rugat! : ))
Dacă doreşti să prezinţi informaţii de interes public o poţi face, dacă nu ... nu.

http://tinyurl.com/cjjr5ho

Snaper
Snaper Day 1,915, 11:33

Ești un hoț, nu în zadar ai luat titlul de Vlad MânăLungă. La acea vreme te ascundeai sub fusta adminilor pentru a acoperi toate mârșăveniile tale, cu explicații penibile.

Nick Meis
Nick Meis Day 1,915, 11:38

Snaper...nu a mai furat Vlad nimic cu org-urile , nu a fost nimeni sa se jaluie ca a fost furat de bani sau altceva 😉

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,915, 11:57

lasa-l victqr sa se bucure si el ca e bagat in seama. Ca doar comentariile de 2 lei sunt la ordinea zilei la Snaper .

Lady Indra
Lady Indra Day 1,915, 12:04

fă mai bine și citește ce s-a scris la vremea respectivă...
habar n-aveai atunci, habar n-ai nici acum...

Snaper
Snaper Day 1,915, 12:23

Ba a furat victrqr, după asta el și gașca lui punea condiții și mai penibile pentru a le întoarce și pentru a întoarce și sursele financiare de pe ele.

Nick Meis Day 1,915, 12:48

Comment deleted

citizen MD
citizen MD Day 1,915, 11:39

victqr, n-am fost pe chat-ul în care aţi împărţit ORG-le eMoldovei. Însă ştiu prea bine că UM Haiduci n-a primit (dar nici n-a soliciat) niciun ORG.

Dacă tot eşti la curent cu distribuţia ORG-lor, poate îl ajuţi pe Lupusor, dar şi pe noi ceilalţi, să aflâm soarta ORG-lor naţionale?

Lista ORG-lor preluate de Girngo:
http://tinyurl.com/cjjr5ho

Nick Meis
Nick Meis Day 1,915, 11:45

ardei, daca nu ai fost tu a fost Vlad dar nu mai tin minte stiu doar ca a fost cineva din voi doi si nu incerca sa ma invinuiesti de hotie ca nu imi place sa aud asta !

citizen MD
citizen MD Day 1,915, 11:48

victqr, îţi repet, UM Haiducii n-a primit niciun bun al Moldovei. Este atât de dificil?
Este problema ta că ai început să crezi în poveştile lui Girngo.

Nick Meis
Nick Meis Day 1,915, 11:55

Eu am citi destul de bine si nu e necesar sa imi repeti de 3 ori! Haiducii nu au primit org pentru ca ei nu au dorit asta! Iar lista cu organizatiile o au atit cei ce au facut impartirea cit si cei ce au fost presedinti dupa, a avuto chiar si Kanto.

citizen MD
citizen MD Day 1,915, 12:08

ţi-am repetat deoarece am observat că insistai cu afirmaţia că şi Haiducii deţin ORG ale Moldovei.

Dacă afirmi că acţiunea a fost transparentă şi toată lumea cunoaste cine deţine respectivele bunuri, te rog să ne ajuţi şi pe noi să aflăm soarta bunurilor împărţite de gringo

http://tinyurl.com/cjjr5ho

.

Nick Meis
Nick Meis Day 1,915, 12:51

tot ce am dorit sa zic e ca organizatiile au fost puse la dispozitia tuturor UM-urilor iar daca haiducii nu au refuzat sa li se dea si lor atunci e chestia lor si aici ma opresc! restul sunt chestiile voastre.

The_Form
The_Form Day 1,915, 12:55

asta-i si chestia ..

o refuzat, dar se da acuma cu fundu la gard,
acum totusi o hotarat, ca vor si ei ..

citizen MD
citizen MD Day 1,915, 13:10

Am impresia că unii nu cunosc limba română.

a refuza =a nu primi ceva ce ți se oferă

Şi nu e cazul să vă ascundeţi după "ORGle destinate Haiducilor". Mai bine spuneţi cine gestionează cele 69 ORGri ale Moldovei (cu excepţia celor 12 aflate la UM şi vreo 7 în la Guvern), unde se duce goldul încasat din chirie?

Nick Meis
Nick Meis Day 1,915, 13:13

ardei, ai dat chiar tu linkul...si vezi destul de bine ca nu mai sunt 69 pentru ca unele sunt banate. Ce tine de limba romana nu e nici o greseala ci e expresia ideala . Iar despre chirie adreseaza-te fostilor presedinti ! In toate mandatele guvernatorii BCM au prezentat dari de seama unde aratau destul de bine daca au fost inchiriate sau nu org-uri

citizen MD
citizen MD Day 1,915, 12:04

The_Form
The_Form Day 1,915, 12:34

ardei, intreaba-l pe ceauri ..
daca nu tu, inseamna ca el o refuzat sa primeasca vreun org.

nu vorbi aiurea, si nu incerca sa schimbi trecutul cum ti-i comod tie

citizen MD
citizen MD Day 1,915, 12:39

the_form, am vorbit cu Ceaur s am ajuns la concluzia că tu aiureşti.

Dacă nu ai nimic de ascuns şi cunoşti persoanele care gestionează ORG-le Moldovei ai putea să prezinţi respectiva informaţie.

The_Form
The_Form Day 1,915, 12:41

te faci de rusine mai ardei ..

sint si martori .. si multi
din toate UM-urile

citizen MD
citizen MD Day 1,915, 12:48

daca tot insişti, te rog foarte frumos să-mi zici care dintre ORG-ri aparţin Haiducilor
http://tinyurl.com/cjjr5ho

Ce ţine de minciuna debitată de tine (participarea la şedinţa lui Gringo - cea cu împărţela) nu pot să-ţi cer prea multe, ţi-am zis clar că nu am participat. Dacă deţii probe contrare te rog să le prezinţi.

The_Form
The_Form Day 1,915, 12:52

ardei, nu poti sa citesti ?


ian intreaba-ti comandantii .. fa un PM cu ceaur si tamas, intreaba-i, chiar nu tine minte niciunu nimic ?

insa daca nu gresesc, chiar tu ai fost ala, care AI REFUZAT vreun org

citizen MD
citizen MD Day 1,915, 13:03

nu in zadar am zis "cap pătrat" ...
Chiar eu am fost comandantul UM Haiducii. Ulterior şefia Unităţii a fost predată către Ceaur.

Reieşind din faptul că am discutat deja cu Ceaur, cu cine trebuie să vorbesc pentru a afla că Comandantul UM Haiducii n-a participat la "deleojcă" şi nici n-a primit în gestiune nimic de la e-statul Moldova?

The_Form
The_Form Day 1,915, 13:04

in asa caz, e mult mai usor

rusinica domn ardei .. rusinica.
un pm trimis catre tine, si un chat plin de martori ..

citizen MD Day 1,915, 13:16

Comment deleted

citizen MD
citizen MD Day 1,916, 03:25

Reiesind din faptul ca precedentul comentariu mi-a fost sters si, respectiv, eu fiind "remunerat" cu un FePe, voi reformula mesajul ; )

~~~~~~~~~~~

nu pot să mă abţin, întotdeauna am avut dificultăţi în comunicarea cu bip-bip.

Este dificil să se înţeleagă că n-am participat la "deleojca" lui Girngo? Dacă ai probe ale participării mele, nimeni nu te reţine să le prezinţi. Dacă cunoşti cine gestionează cele 69 ORGri ale Moldovei, poţi să-i prezinţi. Dacă cunoşti cât gold se încasează lunar din închirierea ORG-lor Moldovei, inclusiv cine-l coletează, poţi să prezinţi raport.

În rest doar încercări sterile de camuflare a unor bip-bip.

~~~~~~~~~~~

Rusinica, tovarăşe the_form, dacă tot ai furat, ai curajul şi suportă consecinţele.

The_Form
The_Form Day 1,915, 12:36

Tamas ..
la fel, ai ales doar comentariile care-ti convin ..


multi din "tabara voastra" erau contra actiunilor tale ..
insa comentariile lor nu le-ai postat.

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,915, 14:23

'Sunteti batuti in cap si cautati cearta aiurea

Articolul a fost facut ca o paralela la situatia actuala a Guvernului eRo, dar voi va legati in continuare de aceeasi poveste de acum un an

Comentariile au fost alese special pentru a arata putin pozitia pe care o aveau anumiti jucatori pe vremuri, tot ca o paralela la ceea ce s-a intamplat acum in eRo, pentru ca "printesa"e mult mai bine "primita" si actiunile dansei nu difera decap prin profunzimea faptelor...

The_Form
The_Form Day 1,915, 15:03

ok

cuiva i s-o facut dor de cearta, si o inceput cu acuzarile
am reactionat ..

unualibro
unualibro Day 1,915, 13:37

Situatia orgurilor, cu exceptia celor date unitatilor militare - in mod oficial - si a celor catorva ministere este incerta. Multe din cele date in chirie sunt incontrolabile, nu se mai incaseaza banii, fiindca ce face un presedinte nu mai stie urmatorul. Documentul din panel ul presedintelui nu este actualizat lunar, parolele se schimba insa, noile orguri date in chirie nu se cunosc. Multe din ele au fost banate fiindca cei ce le-au primit au umblat cu clone si le-au pierdut.

Solutia: solicitat situatia completa de la admini, recuperare parole, recuperare org uri integral si redistibuire NUMAI dupa acest proces. Cu alte cuvinte inventarul orgurilor din Moldova.

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,915, 14:28

E foarte adevarat ce spui.

In timpul ultimelor mandate am recuperat cel putin 4 sau 5 ORG-uri "pierdute" si aici nu ma refer doar la cele "inchiriate" anterior. Mi se pare ca a fost unul pentru Delta si inca unu, nu mai stiu

Ideea e ca acestea se mai blocheaza, asta e, soarta, dar trebuie stiu cui si cate ORG-uri trebuie, fiindca a le detine nefunctionale e ca si cum a nu le avea deloc.

Si repet, nu asta era ideea articolului 😁

dar ma bucur ca asta e singurul lucru care conteaza .

go go Princess 😁

GringoLBV
GringoLBV Day 1,916, 02:39

Unualibro, lasă orgurile acolo unde sunt ele ...
Au fost bine împărțite cu acordul majorității, iar soluția găsită atunci era un compromis pentru toată lumea.

Iar cu președinții ce nu au avut listele orgurilor e o problemă (în primul rînd nu cred ca a fost așa) pentru că ei trebuia sa se intereseze atunci direct de la președintele precedent... E exact problema ca și cu creditele de la BCM... acuma nu mai exista nici o lista, deja nimeni nu mai datorează nimic..
Cînd ai fost președinte dc nu te-ai interesat de acele orguri ?? Cu siguranță Uigres le avea și nu ar fi fost o problema să-ți dea acea listă...
Dar na, atunci era război, erau alte priorități (era ok sa te ocupi de chestii mai importante) Acuma tot tu să vii cu reproșuri ?? Părerea mea e ca doar tie poti să-ți reproșezi ceva.

Zimniy Veter
Zimniy Veter Day 1,915, 13:57

Vladut, trebuia sa ramai sub piatra sub care te-ai pitit la sfarsitul mandatului.

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,915, 14:23

Care din cele 3?

Mikael Kanto
Mikael Kanto Day 1,916, 00:56

Duble standarde. Ceva obisnuit pentru cei mentionati.

GringoLBV
GringoLBV Day 1,916, 10:18

wooooo......

eu abia acum am dat pe linkul de raport al ”Guvernului eRomaniei”

Acolo e un furt ordinar de te doare mintea...


TV tu ai mai vreau un rapt ?? sau ce vrei de fapt cu articolu ăsta??

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,916, 15:18

sa faci o paralela si sa vezi diferenta... iar apoi sa vezi cine si cat critica acolo, cine si cat critica aici...

Care era pozitia jucatorilor atunci, si cum ii doare undeva acum... nimic altceva.

GringoLBV
GringoLBV Day 1,916, 15:44

lasî tăt așă cum esti ... e bine așa...

Norman Asante
Norman Asante Day 1,916, 12:06

O incercare foarte stangace si ieftina de a tulbura putin apele in eMoldova cu acest art..))

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.