ORDINUL PRAETORIAN

Day 691, 06:28 Published in Romania Romania by Praetorian Guard Org

Prin acest articol Praetorian Guard va aduce la cunostiinta infiintarea primei distinctii militare din istoria unitatii: Ordinul Praetorian.

Acest ordin are doua clase Scorpionul de Aur cu Coroana si Scorpionul de Aur.
Prin infiintarea acestui ordin vrem sa le multumim celor care fac mai mult decat toti ceilalti pentru ca garda sa mearga inainte. Acordarea decoratiilor se face de catre un consiliu de onoare care va fi format din 11 membrii ai garzii alesi o data la 3 luni. Acordarea decoratiilor se va face o data la 3 luni. Decoratiile vor fi purtate pe uniforma de catre cel decorat.

Scorpionul de Aur cu Coroana se acorda membrilor cu merite extraordinare in activitatea garzii.Primii decorati cu aceasta decoratie sunt:

Cipax23, comandantul garzii, cel care a avut ideea infiintarii acestei unitati si cel care prin ideile si activitatea sa constituie un exemplu pentru toti ceilalti.

Dannysc, comandantul servicului logistic, este cel care prin munca sa a pus bazele durabile pentru dezvoltarea garzii, este cel care sta cu biciul pe noi si totodata are grija sa nu lipseasca nimic, indiferent ca e vorba de resurse pentru activitatea obisnuita sau pentru misiunile speciale.

Scorpionul de Aur se acorda membrilor activi cu merite deosebite in activitatea garzii.Primii decorati cu aceasta decoratie sunt:

Ivana Ika pentru dedicatia deosebita in activitatea de zi cu zi.

Humulus, comandantul diviziei de juniori, care a depus o munca imensa in crearea acestei divizii.

Felicitari si multumiri celor de mai sus.

PRAETORIA VICTOR!

Decernarea decoratilor va fi facuta astazi la ora 21,00 in cadru festiv pe chatul unitatii.