OLV007: Een kandidaat voor de toekomst van België

Day 745, 08:49 Published in Belgium Belgium by Olv007

Heb je nog plezier om deze game te spelen? Ben je de actuele situatie niet beu? Kan je het nog verdragen dat je land bestuurd wordt door iemand die je taal niet spreekt en die eigenlijk alleen maar aan zijn eigen belang denkt? Wil je gehoord worden of je steentje bijdragen aan de evolutie van je land? Lees dan verder of anders… stop hier.

Mijn naam is Olv007. Echte Belg in het leven en fier om het te zijn. Ik ben kandidaat voor de presidentiële verkiezingen van mijn land, eBelgië.

Het land wordt momenteel bestuurd door een groep die jullie tracht te overtuigen dat zij dit doen in het belang van het land. Al meer dan een week tracht ik om een gesprek aan te gaan met hun leiders en hen aan te tonen dat het belangrijk is dat eBelgië een echte Belgische President heeft maar ze blijven mij negeren, zoals ze ook het belang van de Belgen negeren.

eBelgië gaat stilletjes aan maar zeker tenonder, tenzij er iets aan gedaan wordt.

Ik wil er iets aan doen, wil jij het ook? Ga dan morgen op je Party pagina en stem op de enige echte Belg in de lijst, Olv007, die voor een betere toekomst van het land zal zorgen en waar ieder individu als belangrijk zal beschouwd worden. En wat vooral niet zal vergeten worden: plezier in de game!

eBelgië moet bestuurd worden door de Belgen, voor de Belgen!


Ik ben te vinden op IRC (irc.irizon.net) op het kanaal #eBe of je kan me ook een bericht sturen indien je wat wilt bespreken. Samen komen we er!