Ambient on/off

Join the new world

 

Obracanje predsjednistva eHrvatske Stranke Prava day 1961

Day 1,961, 05:41 Published in Croatia Croatia by eHrvatska Stranka PravaPoštovane rvatice i rvatiU prošlom obračanju smo govorili o jednoj velikoj fešti koju je priredio Mučko Đubre u čast svoje pobjede na stranačkim izborima za predsjednika stranke. Detalj koji se zbio te večeri je da su na feštu upali s novim CD-om neke kvazi pjevačice, takozvadi CEDEOVCI. Pošto se naše sigurnosne snage nisu mogle dignuti od šanka, pustili smo ih da nam predstave ponudu. Osim toga, cijelu večer se oko Đubreta Mučkog motala jedna djeva. Zadnje kaj se sječamo o tome je da su otišli zajedno u zoru. Pisali bi vam i dalje o toj večeri, ali rakija i vutra su učinile svoje tak da se morate zadovoljiti s ovime. Jedino kaj se sječamo iz toga svega je da su stranke HSP i CD potpisale ugovor o suradnji.

To znači da krečemo u zajedničku borbu protiv srpskih satelita, boturica, brkatih azdaja i vizigota.- Vatrogasna zadruga Đubre – Michelle (doniranje gušterima)

Iz početka članka vam je jasno kako su se u ljubavnom klinču našli predsjednici stranka Đubre Mučko i Michelle Warrior. Opijeni raznoraznim opijatima, dogovorili su suradnju između dvije stranke. Njihov dogovor je nastao jer Đubre ko Đubre, zbog puno alkohola i ostalih ilegalnih supstanci, nemože imati svoje bebače, a Michelle ih želi bar 11 + 5, pa su se morali dogovoriti za kompromis i posvajanje.
Pošto je naš voljeni predsjednik Đubre(ne tepamo mu) već pomagao nezbrinutoj djeci u Vatrnim gušterima, s P.O.N.O.S.-om objavljujemo da nezbrinuta djeca dobivaju svoju pomajku, Michelle Warrior.
Da nebi to proteklo tako glatko, naravno da je bračni par zategnuo uzde nama podanicima i prisilio nas na plačanje ogromnog harača, kojeg pokušavamo kao pravi rvatski vitezovi prikupiti u dalekoj poljskoj zemlji Voters Clubu.
Tako je prije neki dan donirana svota od 50. 000 kuna (riječima- pedesettisuća hrvatskih kuna) nezbrinutoj djeci u Vatrenim Gušterima. Zahvaljujemo se svim članovima obje stranke na donacijama i koji su odvojili od svojih usta da pomognemo mlađim naraštajima.
Također pozivamo sve naše strančke kolege iz HSP-a i CD-a da se uključe u SOS akciju Donacije mlađim vojnicima. Ne zaboravite da rvatski vitezovi u Voters Clubu i dalje jašu, pa vas molimo da se uključite i zatražite prijavnicu kod Đubreta Mučkog za daljnje informacije.
Takodjer ovim putem dajemo potporu kandidatu Dalmatian Devils za predstojece predsjednicke izbore 🙂AESPEOVCI i CEDEOVCI vas sve pozdravljaju uz jednu želju.

Ne dopustite da nas gaze. Riješimo se prvo izdajica, srpskih satelita, boturica, brkatih azdaja i vizigota u našem dvorištu i našoj kaljuži, pa tek onda krenimo u veličanstvena osvanja i povratak stare slave eHrvatske.Do sljedećeg puta
Predsjedništvo HSP-a i CD-a

 

Comments

Lord Marlock
Lord Marlock Day 1,961, 05:50

spamm alert: [Lord Marlock]

Nekoliko prijedloga za novog CPa eHR: http://tinyurl.com/novi-CP-eHR

Djubre Mucko
Djubre Mucko Day 1,961, 08:51

aj umjesto Biblijskog pisma pokusaj nest krace sljedeci put

Lord Marlock
Lord Marlock Day 1,961, 05:50

i da, pozdravljam zajednički rad!

Mali Karlo Veliki
Mali Karlo Veliki Day 1,961, 05:51

super sad će nam gušteri dati subvenciju za dignut tc kada dođe popust 😃

C O D A 9 9 8 9
C O D A 9 9 8 9 Day 1,961, 06:56

o/

živio voters club koji nas sve hrani i voli!

Mate Lula
Mate Lula Day 1,961, 06:58

UAAAAA SRMT FASIZMU SLOBODA RVACKOM NARODU!

BeDva
BeDva Day 1,961, 07:20

znaci nastavljate sa sodomovom retorikom, a valjda i s metodama (opljackaj i unisti sve pod parolom ultrahrvatstva).... dno dna

Luka Rahowa Kroat
Luka Rahowa Kroat Day 1,961, 09:24

cuj, ako ljudi od sebe odvajaju ne vidim gdi je tu pljacka. osim ako ne objasnis?

Mate Lula
Mate Lula Day 1,961, 09:56

TI dokazi da sam ja nesto ukrao. Ja sam prao svoje pare i svoje pare trosio na dizanje RWa u core regijama : )

BeDva
BeDva Day 1,961, 10:12

stvarno nemate obraza kolko je crno ispod nokta... sodome pokro si sve sto se pojrat dalo i jos si htio da ehr ostane bez ijednog orga nakon tebe... nema vece boturice i izdajnika od tebe i tvoje ekipe, ako je netko i sumnjao u to, nakon ovog mandata svima je jasno ko si i sta si, skupa sa svojim posilnima...

luka vjerujem da ima postenih i kod vas, koji stvarno odvajaju od svoga da bi nesto dobro napravili, ali kao cjelina ste nesto najgore sto se ovoj ezemlji ikad dogodilo... otvori oci malo ; )

Luka Rahowa Kroat
Luka Rahowa Kroat Day 1,961, 11:00

e vidiš, zato nemoj govoriti da smo lopovi ako sami od sebe odvajamo da pomognemo mladima. Iskreno, ja nisam doniral trenutno ništa, jer ne da sam u minusu, to kaj ja imam na računu je dobilo novi smisao, al zato ostali koji su odvojili od sebe ne zaslužuju da ih se naziva lopovima i kaj ti ja znam kaj 😉

BeDva
BeDva Day 1,962, 00:45

alo covjece, jel ti samo pola tih recenica citas il sta? sigurno niste svi lopovi, sl vam je vodstvo opljackalo drzavu do gole koze ovaj mjesec...

vipros
vipros Day 1,961, 07:54

u dva sata samo 17 vote (17.ti je moj). nije dobro 😕

Drke John
Drke John Day 1,961, 07:56

turbofolk..

Djubre Mucko
Djubre Mucko Day 1,961, 08:43

vote

Ashkoort
Ashkoort Day 1,961, 10:03

Kolko vam je pametno i dalje koristit ove matine izreke i taj nacin izrazavanja?
Nece vas niko ozbiljno shvacat, pa makar i ovakve hvale vrijedne akcije imali...

BeDva
BeDva Day 1,961, 10:16

vidis da im je pp najbolji sodomov jaran, nece tu bit promjene nikakve naspram onog sto smo do sad vidjeli... pa oni se jos i dice onim ceg bi se svatko s trunom karaktera sramio... a licemjerje im je ko dobar dan...

Djubre Mucko
Djubre Mucko Day 1,961, 11:20

vidim da bi i ti zelio bit nas komšija, al nista od tog momak

S1MPL3
S1MPL3 Day 1,961, 17:17

dali su mladim igračima 50k kuna i ti ih optuzivas?
ja se sramim jer djelim istu državu sa tobom... da svi idete njihovim stopama ehrvatska bi ljepše izgledala..

BeDva
BeDva Day 1,962, 00:43

suticu stvarno vam trebaju neke nove fore, ove su cak i desnicarima vec dojadile...

simple ukrali su 10 puta toliko s drzavnih racuna, prolistaj si malo novine od CP i "mate" - u tome je stvar...
ja sam odavno u dobrovljcima koji stalno daju novce za gustere - sve dok sodom nije i taj org opljackao...

funky_ribar
funky_ribar Day 1,961, 23:15

zašto niti jedna druga stranka na kraju svog obraćanja nema ovo...''Riješimo se prvo izdajica, srpskih satelita, boturica, brkatih azdaja i vizigota u našem dvorištu i našoj kaljuži, pa tek onda krenimo u veličanstvena osvanja i povratak stare slave eHrvatske.'' zato jer se u drugih stranaka radi o normalnim ljudima, a ne isfrustriranim folirantima i manipulantima. Hoćete se vi više unormalit?

Giove
Giove Day 1,962, 02:02

hehe, broj votova naspram broja clanova ovih stranaka dosta govori xD

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.