Ambient on/off

Join the new world

 

O floare perfectă. EWA.

Day 1,928, 10:16 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Lupusorul tainic


Cerul sărută pământul prin ploaie,
Pământul sărută cerul prin flori.

(Rabindranath Tagore)


Felicitări cu sosirea Primăverii !

Vă doresc un Marțișor fericit, plin de sănatate, bucurie și bunăvoință !
Recent s-a încheiat concursul Miss eMoldova.
Rezultatele le puteți găsi în acest articol

Părerea mea referitor la acest concurs: fiecare floare - e o floare perfectă.Doream să concretizez: războiul cu Ukraina e încheiat pentru o perioadă, timp în care vom ajuta aliații, astfel spunând mulțumesc pentru ajutorul pe care noi l-am primit.Permiteți-mi să vă prezint cu această ocazie și proiectul numit EWA.
EWA - Erepublik World Academy este uniunea internațională a ministerelor de educație, lansată oficial duminică, 24 februarie, prin acest articol.


Obiective:
1. Academia a fost creată pentru colaborare la nivel cultural și educațional, schimb de experiență și sprijin reciproc în acest domeniu, respectând principiul democrației, egalității, transparenței și a puterii legii.

2. Scopul Academiei este de a promova la nivel global adevaratele valori ale omenirii, progresul și prosperitatea în domeniul socio-cultural, și averea națională a fiecărei țări.

3. Propuneri pentru îmbunătățirea jocului.

4. Apararea principiilor prezentate în documentul principal al Uniunii.

Acesta este Documentul.37 de țări au aderat oficial la EWA:

Albania , Argentina , Belarus , Bolivia , Bosnia and Herzegovina , Brazil , Egypt , Finland , Greece , India , Indonesia , Iran , Ireland , Italy , Japan, Malaysia , Montenegro , Netherlands , New Zealand , Pakistan , Paraguay , Peru , Philippines , Portugal , Republic of China (Taiwan) , Republic of Moldova , Romania , Russia , Serbia , Singapore , Slovenia , South Korea, Sweden , Turkey , United Arab Emirates , Uruguay , USA


Mă bucur pentru că și România face parte din această Uniune.
Apreciez mult acest lucru.Am înființat Academia pentru a promova arta, știința și inovația prin intermediul ministerelor de educație, care joacă un rol foarte important pentru fiecare țară, începând cu ajutor și suport începătorilor, concursuri de creativitate și ingeniozitate, si multe alte activități cu rol educațional și socio-cultural.


Aceste funcții în Moldova sunt indeplinite de Academia Moldovei - (o unitate compusă din: Membrii de onoare ai Academiei, Ministerul Educației, Culturii, Media, și cel al Tineretului, Uniunea scriitorilor și uniunea artelor frumoase. )

Am primit de mai multe ori întrebarea: "pentru ce trebuie atâtea ministere ?
Toate acestea funcții pot fi îndeplinite de Ministerul educației"

Eu cred că un sistem functioneaza mai bine atunci când e organizat în unități mai mici, fiecare unitate având scopul și funcțiile sale, dar colaborând și susținând celalalte unități.
1. Sunt îndeplinite strict funcțiile necesare la un nivel înalt. E mai eficient decât să îndeplinești funcția a 10 oameni dar la un nivel jos.
2. Cât de entuziasmat nu ai fi, programul încarcat și lipsa timpului pot duce la careva scăpări / nereguli / probleme.


Un mare MULȚUMESC pentru Beauty7 și Tinkutza pentru ajutor în contactarea oficialilor, în timpul lansării Academiei.Ieri a avut loc primul summit organizat de EWA.

Principalele puncte din agenda summitului:
1. Schimb de experiență
2. Sistemul de mentorat și tutoriale
3. Îmbunătațirea condițiilor de joc.
4. Modulul Turismului.
5. Averea Națiunilor.
6. Documentul de bază al Uniunii.
7. Funcții și responsabilități.
8. Țările membre.
9. Proiecte, propuneri, sugestii, idei.
10. Discuții libere.


Împreună cu Tinkutza - Ministrul Educației, am reprezentat Moldova la Summit.

Pe partcursul a mai mult de 3 ore au fost parcurse toate punctele din agendă.


A fost un schimb de experiență foarte util și plăcut. S-au adunat o mulțime de idei pentru îmbunătățirea activității ministerului, pentru tutoriale și ajutor începătorilor.


A fost propus si acceptat un nou obiectiv pentru EWA: Îmbunătațirea condițiilor de joc. Înafară de propriile proiecte, vom strânge cele mai bune idei și propuneri ale cetatenilor pentru a ne îmbunatăți condițiile de joc. Le vom analiza în cadrul consiliilor și summiturilor EWA, apoi proiectele vor fi înaintate către admini.

Modulul Economic - va fi unul din subiectele principale la urmatorul consiliu. Vom încerca să cream un model funcțional al unui nou modul economic.


Modulul Turismului.
Ideea de bază a funcționării acestui modul e descrisă în acest articol
Scopul este de a descoperi și a face cunoscute cele mai frumoase locuri din întreaga lume, cele mai valoroase obiecte din fiecare țara: monumente parcuri, muzee, rezervații, obiecte istorice sau cu o semnificație culturală, astfel vom descoperi ADEVARATELE bogății ale fiecărei țări.


Averea Națiunilor e o alternativă Modulului Turismului, reprezintă primul pas în realizarea lui și constă în stabilirea și prezentarea acestor adevarate bogății ale fiecărei țări, despre care am scris mai sus.


A fost discutat Documentul de bază al Uniunii, funcții, responsabilitățile si țările membre. Argentina, Japonia și Paraguay s-au alaturat Academiei.


A fost propusa și acceptată aceasta imagine în calitate de logotip oficial:

Următorul summit va avea loc pe 7 martie. Atunci eu, viitorul președinte și viitorul Ministru al Educației vom reprezenta din nou Moldova la summit.
(eu - în calitate de lider suprem al Academiei)


La urmatorul summit se vor discuta: Modulul Turismului, Modulul Economic, proiectul "Averea Națiunilor", îmbunătățirea condițiilor de joc, și Tutoriale cat mai eficiente pentru începători, apoi punerea în aplicare a proiectelor.Dacă aveți careva propuneri în această direcție, idei, sugestii referitor la educație sau mediul socio-cultural / mencanica jocului sau alte proiecte care credeți că vor aduce roade bune și merită implementate la nivel global - scrieți-mi. Orice idee. Intrebați. Părerea Dumneavoastră contează, iar critica constructiva e binevenită - am sa le folosesc pentru a elimina punctele slabe din Academia Mondiala.Sper să reușim să schimbăm eLumea înspre bine.
Cel puțin asta încercăm.


Cu respect pentru cititori,
Lupusorul tainic.
 

Comments

Sawayne
Sawayne Day 1,928, 10:23

vo7!

MDreams
MDreams Day 1,928, 10:23

Bravo pentru munca depusa.

Nick Meis
Nick Meis Day 1,928, 10:27

o7

Tinkutza
Tinkutza Day 1,928, 10:27

Tine-o tot asa! o7

Lady Indra
Lady Indra Day 1,928, 11:35

frumos! felicitări!

Mikael Kanto
Mikael Kanto Day 1,928, 12:32

07

citizen MD
citizen MD Day 1,928, 13:14

Bravo!

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,928, 14:01

tine-o tot asa...

Andreica1989
Andreica1989 Day 1,928, 14:20

o7

Evanghelion.
Evanghelion. Day 1,928, 14:21

o7

Aliquam
Aliquam Day 1,928, 14:31

V+S

Iulian.xxl
Iulian.xxl Day 1,928, 14:33

Adevarul ca daca era sa aleg o tara pentru a promova frumosul si valorile alegeam Moldova.

simcris2210
simcris2210 Day 1,928, 14:40

Foarte inspirată ideea. Felicitări!

notterosa
notterosa Day 1,928, 15:42

: ) felicitari!

AndreiRM
AndreiRM Day 1,929, 23:08

Bravo!

Alexandru Gujuman
Alexandru Gujuman Day 1,929, 02:44

Felicitari!

GKenway
GKenway Day 1,930, 00:50

Bravissimo 😁 o7!

Norman Asante
Norman Asante Day 1,930, 02:33

Aiureala de 2 bani

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.