Ambient on/off

Join the new world

 

Nueva dirección de EI/Nova direcció d'EI

Day 1,824, 06:53 Published in Spain Spain by SparKAT

Adaptación del artículo de Al Toni

Era un temps obscur, on les tenebres de la dictadura liberal estaven ocupant tots i cada un dels racons que quedaven amb llibertat a eR.
Una cúpula imperialista i totalitaria tenia a les seves manslespresidencies de pràcticament tots els partits, extenent-se sense gairebé trobar resistència per part de ningú.
S'estava acabant la llibertat, tan ideològica, de pensament com d'expressió mitjançant legislacions que eren venudes com a solucions. quan només eren pegues per a els jugadors.

Pero, tot eRepublik és ocupat? No! Un poble format per a diverses nacions agermanades anomenat EI resisteixen un i altre cop a l'invasor.Però els faltava fortalesa, algun remei que els fes definitivament invencibles.

Entre tots els habitants del llogarret es va decidir de triar una nova organització, i aquests són els resultats:


Aquest nou govern ha superat tots els obstacles amb els que s'ha trobat i no dubtarà a l'hora de fer servir la poció màgica.
I quina és la fórmula de la poció màgica? es un secret, ningú pot imaginar's-ho, però de ben segur que tots us n'assabentareu quan arribi l'hora.


Era un tiempo oscuro, donde las tiniebras de la dictadura liberal ocupaban todos los rincones que quedaban con libertad en eR.
Una cúpula imperialista i totalitaria tenia a sus manos las presidencias de todos los partidos, extendiéndose sin casi encontrar resistencia.
Se estava terminando la libertad, ideológica, de pensamiento y de expresión, mediante legislaciones que eran vendidas como a soluciones, cuando solo eran entrebancos para el progreso de los jugadores.

Pero, ¿Todo eRepublik està ocupado? No! una aldea de irreductibles naciones resisten una y otra vez al invasor.Pero les faltaba fortaleza, algo que les hiciera definitivamente invencibles.

Entre todos los habitantes de la aldea se decidió una nueva organización, que quedó configurada así:

Este nuevo gobierno ha superado todos los obtáculos con los que se ha encontrado y no dudará para hacer servir la poción mágica.

Y ¿Cual es la fórmula de la poción mágica? Es un secreto, nadie puede saberlo, aparte del druida AlTonix. Pero, seguro que todo el mundo se enterará cuando llegue el memento.

¿ Únete a la lucha ?

http://www.erepublik.com/es/party/esquerra-independentista-3768

Acción directa: La FAEIRC

http://www.erepublik.com/es/main/group-show/1408?page=1

El fòrum

http://esquerraindepe.foroactivo.com/

Canal IRC

@rizon #eskerraindepe
 

Comments

Davidlator
Davidlator Day 1,824, 06:58

pole

Davidlator
Davidlator Day 1,824, 06:59

catalan? yo solo leo cosas de la lengua de cervantes

lordpedro
lordpedro Day 1,824, 06:59

jajajajaaja

fourfantastic
fourfantastic Day 1,824, 07:02

Votadoooo!

Almenar Narwhal
Almenar Narwhal Day 1,824, 07:06

V!!

KorvusCorax
KorvusCorax Day 1,824, 09:03

v

Enric25
Enric25 Day 1,824, 12:13

preciós

Bridgetbanks
Bridgetbanks Day 1,824, 16:58

DONCS VA, NECESSITEM LLUITAR JA!!

AL Toni
AL Toni Day 1,825, 04:04

Super votado XD

Xavir
Xavir Day 1,825, 05:42

vooootat!!!!

johnnyzuri
johnnyzuri Day 1,825, 08:44

- = +

NESHone666
NESHone666 Day 1,826, 07:03

sincerament el cami de la llibertat es FC. la eIndependencia no existeix no ho dic yo ho diu el Plato. no crec que aquesta lluita tingui resultat. perque el que esteu fent es fotre a gent com jo que som catalans pero en aquest joc. soc eEspañol es la meva desicio. jo respecto el vostre cami, y jo vaig formar part d'aquest cami pero em van ensenyar la veritat i vaig prefeir anarmen. EI mai arribara a la eIndependencia, ni tindria que estar en les candidatures de president de eEspaña.

SparKAT
SparKAT Day 1,827, 07:05

és un joc xd

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.