Ambient on/off

Join the new world

 

Novus Ordo Seclorum

Day 2,186, 05:52 Published in Finland Estonia by Pilde Mong
Arvon lukijat!

Olen saanut haltuuni raskauttavia todisteita. eSuomeen on pesiytynyt salaseurojen kätyri/kätyreitä!

Ask about Illuminati. Hän(Fettis) siis kuuluu, tai ainakin tietää jotain Illuminatista!! Syyllisyys paistaa kasvoilta.

Illuminati oli/on Adam Weishauptin 1700-luvun loppupuolella perustama salaseura. Seuran uskottiin lopettaneen toimintansa ennen 1800-lukua, mutta useiden salaliittoteorioiden mukaan seura toimii edelleen. Ja näiden uusien todisteiden valossa todella näyttää siltä.

Illuminatin tavoitteena oli/on, että sen jäsenet soluttautuvat taitavasti vapaamuurarijärjestöjen ja muiden klubien kautta vaikutusvaltaisiin virkoihin eri yhteiskunnissa. Valta asemiin päästyään he aloittavat toteuttamaan seuran ilmeisen pahansuopaa agendaa.

Tähän agendaan on useasti liitetty New World Order eli NWO, suomeksi Uusi maailmanjärjestys. Tämä tähtää koko maailman laajuiseen soluttautumalla toteutettuun vallankaappaukseen, jonka päätteeksi koko maailma kuulu yhden hallituksen alle, jota seura luonnollisesti johtaa ja käärii voitot.


MASON (vapaamurarius) ja Sionismi liitetään usein NWO:hon.

Ja katso! eSuomi on kokonaisuudessaan miehittäjien vallassa. Näin on melko lailla asian laita myös naapurimaissa ja lähes koko eMaailmassa. Wipestä on vastuussa 19 valtion pahan akseli, joka kantaa nimeä TWO (The World is Ours). TWO hallitsee tällä hetkellä maailmaa ja tekee käytännössä mitä lystää.

TWO ja NWO. Kuulostaa aika samalta. Koska Eren virtuaalimaailma on uusi, ei TWO:n nimessä täydy olla ”uutta” kuvaavaa liitettä, josta johtuen nimi on vain TWO (The World Order). Tai kuten he sen pöyhkeästi julistavat The World is Ours.Summa summarum voidaan todeta, että eSuomen tilanne ei ole hetkeen helpottamassa. TWO hallitsee maailmaa, ja ilmeisesti myös Platoa. Luultavimmin se on myös soluttautunut ei TWO maiden sisälle. Vaikka TWO maiden välillä onkin havaittavissa pieniä kahnauksia on ilmeistä, että Illuminati pitää paletin koossa, taustalla häärien.

Lähdenkin tästä taittelemaan itselleni päähinettä foliosta, suojatakseni aivoni Illuminatien aivopesusäteiltä. Kehotan lukijoita tekemään saman.
 

Comments

Tse Kim
Tse Kim Day 2,186, 05:59

Tämän takia syrjin Fettistä.

Pedersprii
Pedersprii Day 2,186, 07:44

Ei sanaakaan reptiliaaneista. Poika, olen pettymys.

Ok Kulli
Ok Kulli Day 2,187, 05:12

onko tissit pilluminaatin salajuoni

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 2,187, 12:23

Vihjaan vain, että WLO = White Lion ORDER, ei mulla muuta.

Erius
Erius Day 2,187, 14:15

WOLOLOO world wide!
Ad Victoriam! o/

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.