Ambient on/off

Join the new world

 

Novo leto.. leto 2013!

Day 1,870, 03:33 Published in Slovenia Slovenia by BlueTornado

Ta let se ni glih začev tko kt sm hotu.. začev se je z prehladom, manjšim napadom asthme.. pa dobro .. bom preživel.

Zadnje čase men ni usojeno pridet na chat, osvojit BHja, edine medalije k jih osvajam redno na cca 8 dni so SuperSolder. Sicer pa gre vse lepo in prov tle v E svetu. Pridno delam, slabo prodajam (tko da raj ponucam zase pa je al pa podarim), ker pod ceno pa res ne grem.

Tokrat ne bom še nč talov okol, bom počakov da se še mal materijala nabere.. konc mesca pa lahk prčakujete eno fajn nagradno igro.. v keri bo cca 5000 kosov kruhkov ter vsaj 300 q4 frčoplanov...

Dosegu 100 subov.. še 900 pa bom že malce bolj srečen.


Letos sm si zadav kar zabavno in dokaj težko nalogo za novoletno zaobljubo. Speljat projekt 365 (torej vsak dan narest 1 sliko in jo objavet), narest svoj koledar in prvo samostojno razstavo (na kakšno temo vam pa še ne izdam, obljubljam pa vam da boste do časa obveščeni da boste lahko prišli na ogled). Prav tako imam namen speljat še en projekt A-Z, za ta projekt bom objavil prispevek in vas prosil vsak teden za 7 črk angleške abecede (po 18.1, ko izdelam studio za macro fotografijo). Za nagrado boste dobili slikice in pa kakšen kos q4 orožja.

Poleg tega imam še cilj začeti bolj produktivno z čebelarstvom, pridelavo matičnega mlečka in ostalih čebeljih proizvodov. (Me fotr zmerja da sm len, pa da nimam nobenga interesa.. pa sm reku da je pr 24,5 leth že cajt da pokažem da znam kj tud sam spackat.. tk da challenge accepted). BO ŽE VIDU HUDIČA jst pravn:) .. ni pametn zmaja dregat (kitajski horoskop pa to + moja obsedenost z njimi).


(zmajček, darilo moje drage za božička).
Zj pa rečte da res nism obseden z njimi.

no še nekej za vse fante:

in še za punce


tolk za dones.

ps.
Vsem želim leto 2013 zdravo, srečno, polno ljubezni, poslovnih in zasebnih izzivov ter seveda kar se da uspešno leto!

 

Comments

Matrix Pegaz
Matrix Pegaz Day 1,870, 04:31

vo7e

Hojc
Hojc Day 1,870, 04:56

vote.. veliko uspeha s projekti.. KONČAJMO ZAČETO..

mr.Loboda
mr.Loboda Day 1,870, 10:46

subvoted

Beast4
Beast4 Day 1,870, 11:24

vote..meda mas kej na zalogi za zdilaz? 😃

BlueTornado
BlueTornado Day 1,871, 23:47

medu mam ja neki na zalogi:)

drakslar
drakslar Day 1,871, 15:01

Macro fotke so zakon...

mufekk
mufekk Day 1,872, 03:03

....kar trije zmajčki...!-lol
slikica: fajn ( če mene vprašaš bi zmajčku zožal krilo tam, kjer s stika s telesom !- je prširoko ! ) poglej razne ptiče, pa kakšno drugo slikico zmajčka, pa boš videl, da imam prav! obiloooo uspehaaaa !

BlueTornado
BlueTornado Day 1,873, 03:15

Hvala za komentarje:) upam da mi uspe narest to kar sm si zastavu:) o delnih napredkih boste seveda obveščeni.🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.