Ambient on/off

Join the new world

 

Noi medalii in noul modul eRepublik

Day 858, 10:59 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Andrei_79

Chiar daca v2 este pe aproape, azi miine, eu m-am gindid ca ar fi bine sa fie modificate recompensele in gold pentru fiecare medalie in noul modul. Intr-adevar toti stim e foarte greu sa devii Media Mogul, doar daca n-ai de dat piine gratis la cititori. Ori si mai greu e sa lucrezi 30 de zile la rind pentru o medalie HardWorker, mai ales daca luam in consideratie ca congresman in eMoldova poti ajunge si cu doar 6-8 voturi. Atfel spus fiecare medalie valoreaza diferit si recompensa ar fi bine sa fie diferita.

Sa le luam pe rind dupa cum urmeaza:

O modalitate noua in care recompensa pentru medalia de HardWorker sa creasca in progresie aritmetica:
1 medalie = 5 gold;
2 medalie = 6 gold, dar a 2 consecutiv 10 gold;
3 medalie = +1gold, dar a 3 consecutiv +5 gold;
etc.

Medalia de congresman
si medalia de presedinte, aici propun ca recompensa sa fie platita la finalul de mandat. Asadar:

30 zile “lucrate” – 100% si prin urmare 5 gold.

Adica formula de calcul: Premiu= zile lucrate/30*5 (bonus daca luna are 31 de zile)
In cazul in care sunt congresmani care renunta mai devreme de termin suma restanta se plateste proportional la cei ramasi.
Pentru Medalia de presedinte propun ca premiul sa fie 20 gold. In cazul in care demisioneaza sau este dat afara de congres suma restanta ramine in bugetul statului.

Medalia Media Mogul Aici e chiar mai delicat, intr-o tara unde sunt doar 500 de cetateni si jumatate din ei inactivi, n-ai cum deveni Media Mogul, aceasta este situatia si a eMoldova. De aceea logic ar fi ca numarul de abonati minim necesar:
-pentru prima medalie sa fie 100-400;
-dupa care a doua medalie la 1000;
-a treia la 2000;
etc

Battle Hero, actual la aceste medalii participa baieti cu forta multa si cu banuti, de aceea cei 5 gold e o bataie de joc. Se cere sau eliminarea definitiva a recompensei de 5 gold sau dimpotriva marirea ei pina la 50 gold.

Resistance Hero, la fel ca si precedent, desi poate fi luata in consideratie miza acestei medalii. Ma explic – recompensa sa fie in functie de numarul cetatenilor “eliberati”, cam 0.01 gold per cetatean, altfel spus 100 cetateni eligerati = 1 gold, 500 – 5 gold si tot asa.

Super Solder, ce sa mai spun, odata cu aparitia lui Napoleon si Lanele, care are bani baga la greu si aici, deci 5 gold la cel care ajunge deja Super Solder a sasea sau a saptea oara, mi se pare penibil.
Prin urmare doar primele 2 medalii se merita a fi recompensate cu cite 10 si respectiv 5 gold.

Medalia Society Builder, e o chestie destul de sensibila, pentru ca nu poate fi judecata fara a fi luata in consideratie situatia cind unii folosesc clonele pe post de invitati, iar pe de alta parte e medalia care aduce noi jucatori. Probabil aici n-ar trebui nimic schimbat.

Ce medalii s-ar merita a fi introduse:
Medalia Manager recompensa constanta 5 gold:
-prima medalie la vinzari in valoare de 10 gold;
-a doua la 50 gold;
- a treia la 100 gold;
etc

Medalia Critic,
-prima medalie la 500 comentarii lasate ce depasesc 25 caractere, pentru a evita comenturi de tipul:
votat
votat+subscris
first
second
etc
-a doua medalie la 1000
etc

Ar mai exista si alte variante, rog sa va expuneti lasind comentarii ma jos.

Votati si abonati-va!

 

Comments

venix_death
venix_death Day 858, 11:03

Super! Sustin))

KuraiHikari
KuraiHikari Day 858, 11:44

Buna idee. Dar cea cu Super Soldier cred k totusi ar trebui lasata. E multa bataie de cap. Si ar trebui Lana scoasa. Sa aiba toti sanse egale.

Andrei_79
Andrei_79 Day 858, 12:41

va rog sugestii propuneri critici etc...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.