Nije članak za misiju...

Day 4,063, 15:57 Published in Croatia Croatia by Argrob

... ding, ding

Veoma važna stvar je imati to-do listu za svaki dan.

Čovjek u mojim godinama (op.a. premlad za otpis / prestar za ulaganje) može se pogubiti uz previše obaveza, a "ostavljanje za sutra“ obično ima dalekosežne negativne posljedice.

Zato ja svako večer odvojim par minuta i pregledam tu listu za sutrašnji dan...

● podsjetiti Žorža da me probudi u 6 i 15, a ne kao jučer u 6. Za doručak ne treba ništa osim kave i par toplih croissanta jer mi se žuri.

● na putu u banku nazvati suprugu u Hong Kong i javiti joj da preseli glavni ured malo u Pariz, pa da se nađemo preko vikenda na predstavi u Palais Garnier. Neka rezervira ložu pored Billa Gatesa.

● u banci provjeriti noćašnji prihod od kamata i tržišta dionica, zatvoriti onaj račun u Moskvi, i Fini javiti da mi prebaci novu uplatu od zateznih kamata inače joj ne gine ovrha.

● simpatičnoj novoj asistentici javiti da rezervira privatni let za 21 sat u Rovinj i moj stol u Monte Muliniju. Neka kaže Šefu da je biftek bio odličan zadnji puta i da se nadam da onaj što mi je poslužio led u single maltu više ne radi tamo.

● u firmi poslušati kratki izvještaj direktora divizija o penetraciji novih digitalnih aplikacija na tržište i naglasiti da nikako ne kupuju slijedeći tjedan kinesku elektroniku.

● nazvati kćer i najaviti posjetu za dva tjedna. Pitati jel se povećao posao otkad su dobili treću Michelin zvjezdicu za restoran u Londonu i kako se zet snalazi u kuhinji? Unukama pusa dok se ne vidimo.

● brunch sa CEO u Esplanadi, kratka razmjena informacija o funkcionalnosti MS sustava u istočnoj Europi. Smiješ popiti pivo. Jedno.


● važno! zaboravi pivo! Sa GiBi-jem na sastanku usuglasiti smjernice za investicije u proizvodnji vrhunskih vina. Tablica je dobra.

● u 16:30 (vremenska razlika) nazvati sina u WB studio u Burbanku, zaželiti mu sreću sa novim projektom i za šalu pitati može li naći neku epizodnu ulogu kod Spielberga, npr. Dida i Indiana Jones.

● dok čekam avion, iz predsjedničke lože stadiona u Novom Zagrebu 3, pogledati drugo poluvrijeme finala Lige Prvaka između Hajduka i Dinama. Ne psovati, ne skakati i paziti na skandiranje jer TV snima sve. Staviti bili šal.

● na aerodromu u Rovinju pokupiti staro društvo za večeru (valjda će stići svi, jer mi se ne jede sam).

● nakon povratka u Zagreb, sastanak u noćnom klubu sa konkurencijom iz Rumunjske. Nadam se da će muzika biti opuštajuća, jer mi se stvarno ne diskutira previše sa njima.

● doma upaliti komp i napisati nekakav članak za eRep…

… ding, ding, Belostenčeva…. smjer Mihaljevac…

Benti piklu, opet sam zaspa u tramvaju!

Živi mi i veseli bili, i ja još klikao sto godina sa Vama.

Argrob, za prijatelje Dida

Za p.s. mi ne treba to-do lista...
p.s. For my Lioness…