NEMET a török TWre!

Day 4,185, 08:28 Published in Hungary Hungary by Legi Jo Mindhalalig

Kedves Tagok!

A kormány az elnökválasztás után pár órával a kongresszusi körlevélben bejelentette, hogy edzőháborút (training war, tw) szervez a törökökkel. A bejelentés módja és a tervezet is a legrosszabb politikai húzás az utóbbi időben. Az edzőháború kimondott célja a “stratégiai előny biztosítása”, hogy a megnyitott háború segítségével gyorsan tudjunk Törökországgal területeket cserélni, ha a CODE szövetség igényei ezt kívánják.

A török TW azt jelentené, hogy háborúba kerülünk Törökországgal. Ez pedig azt a következményt hozná, hogy számos, Törökországban cégparkkal rendelkező játékos megélhetése ellehetetlenedne, miközben egy korábbi, személyi összetételében a maihoz hasonló kormány egyik cikke ajánlotta Törökországot céges célpontnak. Bár a kormány állítása szerint amit mi vitatunk, gazdaságilag is megérné a TW a stratégiai előny mellett, akkor sem lehet olyan megoldást választani a repülősök álláspontja szerint, amely a közösség több tagjának a játékát is ellehetetlenítené. Van olyan játékostársunk, amely be is jelentette, ha a kormány megszervezi ezt a TW-t, ő abbahagyja a játékot. EZT NEM HAGYHATJUK!

A bejelentés ideje is problémás. Ha Gyurka az elnökválasztás előtt jelenti be ezt a TW-t, bizonyosan nem szerezte volna meg a szavazatok többségét. Ez a terv lényegében egy nappal a választások után, ebben a formában elfogadhatatlan. Elég átlátszónak tűnik az az érv, hogy ezt ma reggel kérték tőlünk a szövetségesek, miközben mindenhol máshol is elnökválasztás zajlik.

Azért is problémás ez a bejelentés ebben a formában, mert korábban pont a török TW miatt számtalan játékos kényszerült elhagyni az országot (nem titkoljuk többen a Repülösök alapítói közül is így jártak). Most úgy tűnik, a kormány megint ezeknek a játékosoknak az elüldözéséhez járul hozzá, még ha nem is ez a célja. De ezt fogja elérni.

Ezért felszólítunk minden kongresszusi képviselőt, legyenek bármely párt tagjai is, ne szavazzák meg a javaslatot. Abban az esetben pedig, ha a javaslat nem megy át, felszólítjuk a kormányt, más eszközzel ne próbálja meg a TW-t megszervezni. A jelenlegi állás szerint a kormány egyik tagja arról tájékoztatta a képviselőket, hogy a törökök így is, úgy is beadják a háború parancsot és elindítják a TW-t. Felszólítjuk a kormányt, hogy a kongresszus hozzájárulásának megszerzése előtt, beszélje le erről a török felet, és csak akkor nyisson TW-t a törökkökel, ha megvan a kongresszusi többség. Ha a kongresszusi támogatás és a stratégiai TW-t kiíró közlöny hiányában támad meg minket Törökország, az háború, nem TW.

Ha a hadmozdulatokhoz feltétlen szükség van egy török háború nyitására, azt a Repülősök Pártja legfeljebb 5 napra hajlandó támogatni, ha a kormány és szövetségi kapcsolattartói pontos hadműveleti tervvel támasztják alá a háború igényét. 5 napnál hosszabb háborút a törökökkel elutasít minden formában.

Ahogy bemutatkozó cikkünkben is írtuk, támogatjuk a TW intézményét, és a nagy tankok farmolását, hiszen erre szüksége van az országnak, de csak abban az esetben, ha ez nem sérti a többi játékos játékát. A török TW ezt teszi, ezért elfogadhatatlan.

Mielőtt kiadtuk volna a cikket a Törökök beadták a háborús indítványt.
Én Vidi555 jelzem, hogy amennyiben elindul a török TW nem vállalok munkát a GMben, ugyanis erről nem volt szó!
Felszólítjuk a kormányt, hogy a 20 perccel ezelőtt beadott török javaslatra kérjen szavazattartást, vagy leszavazást a török féltől!


Ha egyetértesz velünk várunk szeretettel pártunkba! Tegyünk közösen a polgárok ügyeiért!
https://www.erepublik.com/en/party/repulosok-partja-5625/1

Üdvözlettel: Pártelnökség!