Nem felejtett el valaki bocsánatot kérni?

Day 4,222, 01:59 Published in Hungary Hungary by Basharadam

Sziasztok!

A puccs óta a jelenlegi kormány láthatóan megegyezett a tankokkal, hiszen az országnak szüksége van rájuk, nem kéne, hogy itt is kettészakadjon a megmaradt közösség. Az tény, hogy jó, ha nincs polgárháború, lehet a külső ellenfelekre koncentrálni meg a 10 TW-re, legalább itt ne egymást öljük, hanem másokat. Az én ízlésemhez képest ez túl hamar megtörtént, de ezen túl tudok lépni.

Azon viszont nehéz túllépni, hogy az "puccsisták" úgy viselkednek mintha mi sem történt volna. Én nem várom el, hogy mindenki meghurcolja őket, meg évekig vezekeljenek, de azért egy bocsánat a minimum lenne. A szüleim azt tanították, ha elbaszol valamit és nem tudod jóvátenni, akkor legalább kérjél bocsánatot és máskor ne csinálj ilyet. Nem hiszem, hogy ez egy olyan hihetetlen nagy elvárás lenne.

Miért nem kért senki a puccsisták közül bocsánatot? Drago, mint a tankok központi bizottságának főtitkára, mi a helyzet most? Továbbra is azt gondolod, hogy jó ötlet volt a puccs? Szervezitek már a következőt? Hogyan tovább?

Van köztetek sok olyan ember, akinek a közösség körében eddig jó volt a megítélése, pl. Magus Botyar rRonin és hosszú távon hasznos lenne, ha nem tűnnének/tűnnétek el. Ahhoz viszont az lenne a minimum, hogy bocsánatot kértek és amennyire lehet, tisztázzátok a helyzetet.

Ez a kis akciótok nem lesz soha elfelejtve, a bizalmat nem lehet teljesen visszaépíteni, de valamennyire lehet normalizálni. Viszont ehhez az kell, hogy felvállaljátok amit csináltatok és nem a különböző chatszobákban sunyulva dealeltek valamit a kormánnyal a lakosság háta mögött.

Bash