Ambient on/off

Join the new world

 

Nabavite veeeeeeeeeeeeeeliku kantu kokica

Day 1,578, 01:52 Published in Croatia Croatia by Oort

Čitam piše se o državnim orgovima, krađama i posuđivanjima istih. Kako imam osjećaj da je to počelo sa mojim preuzimanjem mjesta predsjednika osjećam potrebu dreći nekoliko stvari.

sami donesite zaključke nakon pročitanog 😃

Na mjesto CP sam došao nakon opoziva aktualnog CP, kako isti nije ostavio nikakve popise i lozinke za državne orgove, a u dogovoru sa tadašnjim kabinetom vlade kontaktirani su moderatori kako bi došli do popisa državnih orgova. Dobiveni popis je podijeljen u dvije grupe civilni i vojni, od tadašnjeg GS je zatraženo da se dostavi popis tko ima pristup vojnim orgovima. Uglavnom na #GS bi kada bih se ja pojavio i postavio pitanje nastala bi tišina (komentar tadašnjeg premijera, a današnjeg CP: "super kako praviš kaos na #GS"). U isto vrijeme resetirani je većina lozinki za civilne orgove, a na žalost kratkoća mog mandata i sporost modova/admina nije mi omogućila da svoj naum izvedem do kraja i resetiram lozinke svih vojnih orgova (nove mail adrese su bile spremne). Kako sam u to vrijeme bio samo tehnički CP moram objasniti i situaciju koja se pojavila sa jednim orgom. Isti je bio iznajmljen Civilnoj brigadi kako bi se ostvarili neki ekonomski učinci slabljenja neprijateljski eDržava, međutim kako se isti org pojavio na našem MM istog trenutka iznajmljivanje je prekinuto.

Sljedećem CP je popis orgova predan uz manje/veće (kako tko gleda) nesporazume. Što se dalje događalo sa orgovima ne znam, ali jednu stvar znam sa 100% sigurnošću nitko prije mene nije nije od eRep tima tražio popis državnih orgova.

Ja sad idem radit, a komentare bude, čitao kasnije

 

Comments

Snowmanhv
Snowmanhv Day 1,578, 02:27

v s800

TheDarkHeinz
TheDarkHeinz Day 1,578, 02:28

Sta je??? Odzvonilo ha?? .p

Ukrainian Dream
Ukrainian Dream Day 1,578, 04:53

Državni orgovi i jesu popisani, te kao takvi prijavljeni Adminu, tek kada je prvi put najavljeno ukidanje tzv."civilnih" orgova. Mislim da je to bilo u Wimerovom mandatu.

A od onda do danas svjedočimo stvarno svemu što se događalo s državnim orgovima... I što se još uvijek događa.

boxer 64
boxer 64 Day 1,579, 13:20

" Uglavnom na #GS bi kada bih se ja pojavio i postavio pitanje nastala bi tišina (komentar tadašnjeg premijera, a današnjeg CP: "super kako praviš kaos na #GS"). "

Zar je ovdje drugačije?

xD

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.