Mulțumesc România!

Day 1,568, 08:19 Published in Romania Romania by Clopoyaur

Clopoyaur se așeză obosit pe laiță și așezându-și clopul ...… începe a spune:


O sosît momentul să trajem linie și să adunăm, bune cu bune, și rele... să se spele!

Ce-am reușit?

Am șters Ungaria
… de 4 ori!!!

Am ținut Ungaria ștearsă din teritoriile originare o lună

Am făcut poștă teritoriile ungare și le-am dat la aliați

Am mutat capitala României la Budapesta, for the … LOL

I-am relocat pe unguri prin Munții Austriei.

Am cucerit Budapesta
… am și uitat de câte ori

Am lăsat Serbia fără congres!

Ne-am bătut și cu Serbia și cu Ungaria și i-am bătut
… deodată

Am refăcut Cromania
… de mai multe ori

Am reînnodat prieteniile cu aliații

Am avut constant bonusuri la valorile maxime pe care le-a avut vreodată România (80-60)

Am fost uniți și ne-am mobilizat exemplar
… și am lăsat deoparte adversitățile de ordin politic, militar sau personal.Iar pentru toate acestea e musăi să mulțămesc:

În primul rând tuturor românilor, căci fără de aportul fiecăruia, nimic din cele de mai sus nu ar fi fost posibil. Ați sacrificat; timp, nervi, resurse, bani, bazooci, batoane și ați luptat acolo unde a trebuit și când a trebuit. Fiecare s-a simțit că e mândru că e român.
Împreună și uniți am demonstrat că suntem o forță indestructibilă, Iar dacă vom rămâne așa, viitorul ce ni se arată în față este unul luminos.
Pentru asta mă înclin și vă mulțumesc!

Apoi, le mulțumesc celor care au făcut parte din echipă: celor 2 miniștrii ai apărării Just-me și Darkslowstar alături de ajutoarele lor, echipei de la Ministerul de Externe condusă de Mirceadrac și Wandutza precum și celor de la Educație și Media conduși de curcubitator. Ați făcut o treabă excelentă pentru care vă apreciez.

Mulțumesc apoi Armatei Române care s-a prezentat exemplar pe câmpul de luptă, bine echipată și la ordin. Prezentă pe chaturi și disciplinată, ea ne-a adus aminte de vremurile de glorie din v1. Pentru aceasta: o7 Armata Română

Le sunt recunoscător tuturor celor care au ajutat din umbră efortul de război al României, donând bani sau tancuri, ajutând la echipări, căutând damage pe canalele de mercenari, oferind ei înșiși echipări pentru ca România să câștige luptele.

Mulțumesc congresului pentru că a asigurat o funcționare normală a legislativului pe durata mandatului meu cât și partidelor politice care au evitat disputele atunci când România avea nevoie de liniște pentru lupte.

Am rămas impresionat de modul în care colegii de unitate din FSR m-au spijinit moral și prin perfomanța pe câmpul de luptă. O reverență și pentru ei.Iar dacă toate acestea au fost posibile într-o singură lună gândiți-vă unde am putea ajunge dacă am continua la fel. Dacă am fi la fel de uniți, dacă am continua să avem același ideal fiecare: România.

Militari sau civili, de dreapta sau de stânga, bazoocari sau tancuri. Atunci când contorul de damage numără, el nu vede nicio diferență între noi. El vede doar o diferență între noi și adversari.

Sper să păstrăm de acum încolo diferența cât mai mare de partea noastră și pentru cât mai mult timp.

Îi doresc cu această ocazie mult succes noul președinte și sunt convins că având în spate o țară unită ca și România nu va avea parte decât de victorii pe cîmpul de luptă.
În loc de încheiere, să ne descrețim frunțile cu câteva întâmplări din culisele ultimelor 30 de zile:

Pista? Ungur? ...
La un moment dat Croația avea nevoie de graniță cu ungurii, astfel încât să le poată declara NE: România deținea Western Transdanubia și am decis să lăsăm RW-ul în desfășurare să curgă în favoarea ungurilor. Totuși, deși nu erau ordine românești pe el, replica ungurilor era destul de slabă și lupta nu se îndrepta spre rezultatul dorit. Nu am vrut să băgăm trupele românești sau croate în luptă de partea ungurilor, fiindcă aceștia și-ar fi dat seama de intențiile noastre și ar fi contracarat. Atunci am decis să ajutăm RW-ul să iasă cu o echipare, dar cum să facem așa încât ungurii șă nu se prindă? Soluția s-a numit Pista2. Având un nume cu rezonanțe suficient de sonore pentru unguri, l-am dotat cu arme, i-am făcut un canal de genul #hu.rw și l-am pus la treabă. Deși timidă la început, treaba a prins destul de repede, ungurii, macedonenii sau sârbii venind la greu la echipare. Cu un efort deosebit, Pista2 a stat treaz de la 3 noaptea până a doua zi la ora 10 și lupta avut rezultatul dorit de noi. Acoperirea a fost atât de bună încât nici măcar tancurile ungurești consacrate nu s-au prins de mișcare, luptând in fiecare din runde.
Pista2 este din Timișoara și nu știe o boabă ungurește.

Cine i-a bătut pe sîrbi
Runda magică care a precedat lăsarea sârbilor fără congres nu ar fi avut un rezultat favorabil pentru noi dacă nu s-ar fi întâmplat un incident neobișnuit, hilar dar salvator. Reamintim că într-un RW în NGP ungurii trebuiau să câștige o rundă contra sârbilor pentru ca noi să avem timp astfel încât regiunea să poată fi ulterior atacată direct de români.
Pregătisem un comando de 6-7 milioane damage pentru un atac la T80 și am reușit să ducem zidul de partea dorită. Din păcate, de partea cealaltă a baricadei de afla PedjaT, renumit tanc sârbesc care-și dăduse seama relativ repede de situație. Undeva pe la scorul de 1000-1560 și cu sârbii echilibrând balanța își face apariția pe #rt deamon01 puțintel afumat. Imediat cum intra observă că nu mai are accesul de operator pe canal, acestea fiind sortate cu o zi înainte. Furios, deamon01 merge pe chatul unității sale, rememorează că a primit accesul în urma unui tanking eroic și întreabă la fel de furios, unde trebuie să lupte. Află că trebuie să dea pentru unguri, și cu nerv începe să lovească zidul cînd toate celelalte resurse ale noastre erau pe terminate. Rezultatul? deamon01 a tancat 2,7 milioane damage, a luat BH, Ungaria a câștigat runda și PedjaT deși a tancat 5,5 milioane s-a recunoscut învins de cealaltă parte. 2 ore mai târziu România ataca NGP și apoi lăsa Serbia fără congres (în urma unui atac coordonat cu Croația).
Facts: Dacă acea rundă nu se câștiga, Serbia nu ar fi putut fi ștearsă la timp pentru a rămâne fără congres. Totuși, nici până la ora prezentă deamon01 nu a primit înapoi statutul de op pe #rt.

Paradoxuri personale
Personal, nu mă dau în vânt după medalii, dar erau o sursă constantă de venit, așa că în fiecare săptămână reușeam câte 2-3 cel puțin. paradoxal, în timpul mandatului de președinte, timp de 30 de zile, am reușit să iau doar una. Culmea, pentru Ungaria într-un RW ce trebuia pierdut.
La un moment dat ungurii aveau echipare pentru o lupta contra noastră, așa că am decis să le fac o vizită. Cum lumea lăsa link și număr de lupte disponibile, am decis să mă amestec prin mulțime să le verific vigilența. La 30 de secunde după aceea, am primit kick alături de o înjurătură în maghiară. Întărâtat să fiu totuși echipat de ei, am folosit comanda ”/nick Cloposzaursz” și am intrat din nou. Ghiciți? În 2 minute am fost echipat!

Negocieri și bluffuri
La câteva zile de la începutul mandatului ungurii ne-au convocat la o sedință cerându-ne pace și să le înapoiem regiunile originare. După ce noi le-am cerut SGP, iar ei au refuzat amenințându-ne cu un atac sârbesc asupra noastră, m-am aventurat cu o contrapropunere, cerându-le o jumătate de milion de HUFi pentru pace. Imediat întreaga echipă de negociatori mi-a sărit în cap zicându-mi că dacă ungurii vor accepta, vom avea o problema majoră, fiind un preț cam ieftin pentru pace. Prin urmare speram din toată inima ca ei să refuze. După vreo 10 minute de liniște și stat ca pe ace, ungurii se întorc și încep ”Yes”. Echipa noastră... înghețată. Continuă ”We have decided!”. Pfff... ne-am ars ne ziceam! Iar după alte 30 de secunde ”not to accept any offer!” - Delir!

… ar mai fi multe de spus dar deja povestea merge mai departe. Cum se scrie, depinde de fiecare dintre noi!

Cu respect,
Clopoyaur,
eRomânPS 1: Și cum orice maramureșean sfințeste locul, se anunță o horincă de Maramu', vineri la ora 19, în București, la un băruleț, pe Lipscani, care se cheamă Bordellos.

PS 2: Și tot maramureșenii mai au o vorbă ”orice-i videa, să nu te sparii”