Ambient on/off

Join the new world

 

MOE - Programi i Informimit

Day 2,256, 08:27 Published in Albania Albania by Dobit1

Pershendetje eQytetar te eShqiperise.

Ministria e Edukimit ka pergatitur nje program qe do e quajm si "Programi i Informimit" i lojtareve te rinje e cila do funksiono dhe realizohet keshtu :

1)Fillimisht do zgjedhet staffi i "mesimdhensve" i cili do perbehet nga lojtar qe kane pervoj ne loje,me modulet e lojes,dhe qe kane vullnet te mire per te kontribuar ne informimin e lojtareve te rinje me module te ndryshme te lojes si dhe chati.
2)Do zgjedhen edhe lojtaret e rinje qe kan nevoj dhe do selektojm paqartesit per te cilat ata si te rinje kan nevoj te dijne,pastaj keto pyetje do i pergjigjet stafi i mesimdhensve te zgjedhur secili per fushat e tyre.
3)Kemi pergatitur programi qe quhet "Qendra e Informimit" ku staffi i mesimdhensve do publikoj pergjigjet ne lidhje me pyetjet qe kane arritur ne drejtim te tyre,kete program mund ta shiqojn te gjithe edhe ne te ardhmen do sherbej edhe per ministrit tjera te edukimit.


Qellimi yne eshte qe te perfitojn ne rend te pare lojtaret e rinje por gjithsesi te fitoj eShqiperia,qe te kete kuadro me te mira ne loje,me te pergatitura profesionalisht ne aspektin e lojes.

Por gjithsesi ky program nuk do mund te realizohet pa ndihmen dhe perkrahjen e lojtareve qe luajn nje kohe te gjate kete loje dhe qe kan pervoj te madhe per modulet e lojes,dhe gjithsesi qe kane vullnet te mire te kontribuojn per te miren e eShqiperise.

Tani,te nderuar eQytetar ftoj te gjithe ata qe kane njohuri per lojen,ju lutem te aplikojn ne programin e selektimit te mesimdhensve.
Programi eshte ky ku mund te aplikoni te jeni mesimdhenes ne kete program :
Apliko Ketu


Me respekt staffi i Ministris se Edukimit
Ministri Dobit1
Zv.Ministri Original Albanian

 

Comments

Dobit1
Dobit1 Day 2,256, 08:31

Ju lutem qe mos te filloni me paragjykime qe jam lojtar i ri etj etj.por ju lutem tregoni vullnetin e mire dhe kontriiboni edhe ju ne kete drejtim.Ju Faleminderit shume

LiLo1
LiLo1 Day 2,256, 14:55

Ta mbeshtes vlla se je edhe minister

Master of my son Seki
Master of my son Seki Day 2,256, 08:35

Ti i ri a??? ti koke plak plako

KOSOVA PEYONI
KOSOVA PEYONI Day 2,256, 15:09

V

illegal name002
illegal name002 Day 2,257, 03:32

muxhahidat edhe ktu a 😛 bravo bravo 😛

jetonsherifi12333
jetonsherifi12333 Day 2,257, 05:00

muxhahidat nonen :3

illegal name002
illegal name002 Day 2,257, 06:24

EDHE TI MUXHAHID A ? BRAVO BRAVO INI SHUMU BASH NOM 😛

jetonsherifi12333
jetonsherifi12333 Day 2,257, 07:41

un sjom mxhahid po ti koke bythqim profesionist 😡 pse pe shan qa don bohet

illegal name002
illegal name002 Day 2,257, 07:52

mos ma voto komentin masi kukna profesionist se tani ta ndeshkoj mamin 🙂

PLAT0 ADD K0S0VA
PLAT0 ADD K0S0VA Day 2,257, 10:45

1233 on Fire

jetonsherifi12333
jetonsherifi12333 Day 2,257, 14:17

kleand mos ki naj prob me 1233

jetonsherifi12333
jetonsherifi12333 Day 2,257, 14:17

gjilan kari nese te duhet diqka qo numrin ose ta qoj PM edhe hajde pz pijm naj kafe :)e jo mu ma ktu p9

illegal name002
illegal name002 Day 2,257, 14:21

ne pz a turqeli je a ?😛 o hoxhgelden kardeshe 😛 ahhah ajde ne gl pse me ardh une ne pz 😛 ta qova numrin.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.