Ambient on/off

Join the new world

 

Miss CoT 2012 - Jelöltek [fordítás]

Day 1,852, 15:04 Published in United Kingdom Hungary by bencocel

_______________________________________________________________________________
Oszd meg a szépséget! Segítsd nekünk propagálni az eseményt ezzel a bannerrel:

_______________________________________________________________________________

Kedves barátaink!

Hosszú ideig elköteleztük magunkat, és harcoltunk a háborúkban. De az év vége egyre közelebb van, és a szövetségeseink azt hiszik, hogy ez annak az ideje, hogy a szépség keresése legyen a fókuszban.

Hölgyeim, és uraim, mindenki a testvériségünkből kiveszi a részét, hogy megkeressünk egy nőt, akinek a szépsége, a hozzáállása, rokonszenve, lelkesedése mindnyájunkat inspirálni fog.

Reméljük, hogy Ő majd képviseli fiatal szövetségünk szellemét: testvérek csoportja, egymás iránt kölcsönös bizalommal, ami megtöri a nemzetközi ellentéteket.

Királynőnk meg lesz választva, és koronázva egy speciális ceremónia keretében Decemberben.

1. Miss Peru - Claudiacz




2. Miss Bulgaria - ShoeShine

20 éves vagyok, szeretek sütni-főzni, rajzolni, táncolni, és propagálom az egészséges életmódot és táplálkozást. Nyilván Bulgáriából származom 😃 Ez egy kedves ország, kedves emberekkel. A legjobb módja annak, hogy meghódítsd a szívem, hogy légy kényelmes magaddal szemben. Ez bővebben arról szól, hogy légy ösztönözve, legyen jó humorérzéked, légy bájos, ez számomra vonzó. Mindez a személyiségről szól, valóban. (hogy ez minek ide, fogalmam sincs)

A legvonzóbb számomra a játékból a társadalmi vonatkozás volt. Szeretek beszélgetni külföldi emberekkel, és rájönni, hogy mennyire másik, mint akik itt élnek. Ez egy nagyon egyszerű módja a világkörüli utazásnak 😁))

Az eRepublikban a legjobb, ahogy mondtam a szociális eÉlet. A legrosszabb az, hogy néhány ember túl komolyan veszi, pedig ez csak egy játék.

Az én üzenetem a CoT tagjai felé, hogy legyenek barátságosabbak egymás felé, segítsék egymást, és szeressék egymást.





3. Miss Litvánia - malfame

20 éves vagyok, Litvániában élek, Vilniusban. Diák vagyok, francia filológiát tanulok. Szeretem az irodalmat, a kedvenc íróim Fransuaza Sagan és John Irving. Mindamellett, hogy szeretek színházba járni, úgyszint moziba, utazgatni, fényképészkedni. Az eRepublikot több, mint másfél éve játszom. Egyik barátom hívott meg a játékba. Most a kulturális minisztériumban dolgozom, és megpróbálok elitván nagykövet lenni eChilében.

Nekem a legélvezetesebb dolog a játékban kommunikálni más játékosokkal. Itt találkoztam sok csodálatos emberrel. A legrosszabb? Nem tudok mondani semmi rosszat, ha tudnék, már nem lennék itt. Remélem, olyan "cool" maradsz a jövőben is, mint most. A legjobbakat a csatatereken, és RL is! És ha meg akarod látogatni Litvániát, keress fel egy "free tour"-ért Vilnius körül. Je vous aime, mes amis.






4. Miss Indonézia - PurpleQueen

Üdv! PurpleQueen vagyok, rl nevem Lia. Indonéziából származom, 24 vagyok. Szeretek beszélgetni a barátaimmal, zenét hallgatni, vásárolgatni, és gyerekekkel játszani. Tanárnőként dolgozom óvodásoknak, és alapiskolás diákoknak.

PurpleQueen 2010 május harmadikán született. A legjobb barátom, Pak Camat hívott meg ebbe a játékba. Tagja vagyok a PKel-nek, és a Red Guerrilla-nak.

A legjobb az eRep-en, hogy találtam sok új barátot, és egy új családot, a neve "eKeluarga eLaknat". Szeretlek titeket. Az eRepublik nagyon jó közösséget nyújt nekem. Nagyon jó barátok lettünk rl is.

CoT embereknek: "If you're alone, I'll be your shadow. If you want to cry, I'll be your shoulder. If you want a hug, I'll be your pillow. If you need to be happy, I'll be your smile... But anytime you need a friend, I'll just be me."





5. Miss Paraguay - Snow.Flake

Üdv mindenkinek, laflore vagyok (Snow.Flake-re csak változtattam a nevem). 26 éves vagyok. Paraguayból származom. Former Captain vagyok az Ejercito Paraguayo's R11-ben, ahol a kezdetek óta játszom.

A legjobb az eRep-ben, hogy új embereket ismerhetsz meg világszerte, a legrosszabb pedig az, hogy néhány ember túl komolyan veszi.

Az én üzenemetem a CoT-hoz: őrizzük meg a jó viszonyt egymás között, mindent beszéljünk meg egymás között, így elkerülhetőek a félreértések.






6. Miss Chile - RBonacieux

Romina vagyok, 19 éves, és Villarricában élek. Jogot tanulok Temucóban. Szeretem az irodalmat, a nevem is tükrözi, ami az rl nevem , és Bonacieux, Constance Bonacieux vezetékneve, aki Dumas egyik karaktere, az egyetlen nő, aki meghódította D’Artagnan de Batz szívét.






7. Miss Mexico - Mex Geli

Üdv mindenkinek! Tudom, hogy nem győzni jöttem, különben azért, csak egy kicsit későn.

Hidalgoból származom, Mexicóból. 27 éves vagyok, vegetáriánus, buddhista, állatjogi aktivista. Nem vagyok normális lány, ugyanakkor nagyon egyszerű vagyok. Szeretek filmezni a családommal, a kosárlabdát, és sétálni a két Doberman kutyámmal, de szeretek olvasni is, ez a hobbim, amit mindennap csinálok, nem számít, hogy nincs időm.

Azért kezdtem el játszani, mert FaceBookon láttam egy üzenetet, és meg akartam nézni, hogy milyen ez, de ittragadtam.

A legjobb a játékban az emberek sokszínűsége. A legrosszabb, hogy az emberek elfelejtik, hogy a túloldalt is csak egy ember ül, és hogy ő tiszteletet érdemel.

CoT tagok számára az üzenetem a következő: ha együtt harcolunk, miénk lehet az eVilág. Soha nem fogom elfelejteni azt az epikus harcot eArgentína ellen ePeruban. Ez az, amit együtt tehetünk.





8. Miss Macedónia - MissPaunova
Ez az utolsó évem a középiskolában, három nap múlva betöltöm a 18-at.
Szeretem a könyveket, barátságos ember vagyok, aki dalokat, és történeteket ír, és valódi érdeklődéssel figyel más kultúrákat, és barátságokat épít.
Büszke tagja vagyok a Dark Side Wolves-nek, de tartom a kapcsolatot az előző barátaimmal az előző seregeimből, és mint rl, nem szeretem a politikát, tehát nem vagyok egyetlen párt tagja sem.
Természetesen a legjobb dolog eRepen barátokat szerezni, és szórakozni, de a másik oldalról mindig vannak bomlasztó egyének, akik tönkreteszik a "bulit".
Amit szeretnék, az az, hogy az emberek élvezzék az élet minden pillanatát, legyenek önmaguk, és csinálják azt, ami boldoggá teszi őket.
Soha ne add fel, kövesd az álmaid!





____________________________________________________________________________
A fordítás nem tökéletes, a hibákért elnézést kérek.
Eredeti cikk:http://www.erepublik.com/en/article/miss-cot-2012-these-are-our-candidates-eng-esp-bulg-ind-lit--2174884/1/20


 

Comments

Henrikk007
Henrikk007 Day 1,852, 15:14

"Miss Bulgaria" egyértelműen !!

Send love to Plato
Send love to Plato Day 1,853, 04:29

HUBBA HUBBA

Tasslehoff Furolab
Tasslehoff Furolab Day 1,853, 06:01

Miss Macedonia se rossz 🙂

rlevis
rlevis Day 1,855, 10:31

Miss bulgáriának nincs vagy csak befelé nő a melle?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.