Ambient on/off

Join the new world

 

Ministarstvo obrazovanja eCG - Uvodni članak

Day 1,877, 09:53 Published in Poland Montenegro by Vladika.

Poštovane eBebe i mladji igrači eCrne Gore kao što iz samog naslova možete da zaključite, ovo će biti samo kraći uvod u ono što Vas ovog mjeseca očekuje u daljem radu Ministarstva Obrazovanja.

Pošto je našoj eDržavi veoma bitan svaki gradjanin, potrudiću se da Vam prenesem svo svoje znanje, kako bih Vas uputio u sve segmente ove igre, a sve u cilju Vašeg što je moguće dužeg ostanka na ovoj igrici i što većeg doprinosa našoj zajedničkoj Državi eCrnoj Gori.

Po predhodnom dogovoru sa Administratorima igre, napravio sam novi profil koji sam simbolično nazvao "MNE eBeba". Link profila je: http://www.erepublik.com/sr/citizen/profile/6945118 . Ja ću njim upravljati i kroz video tutoriale Vam, korak po korak pokazivati sve principe i mehanizme ove igrice. Upravo iz tog razloga neću koristiti novine Ministarstva Obrazovanja.

Prije nego što počnem sa video tutorialima evo par riječi uopšteno o eRepubliku. Igrica je napravljena prije nešto više od 5 godina i predstavlja simulaciju stvarnog svijeta sa 70 postojećih eDržava. Sastoji se od četiri glavna segmenta a to su: Vojska, Ekonomija, Politika i Novinarstvo. Naravno, mnogo detaljnije u sve ovo ću Vas uputiti prateći razvoj naše "MNE eBebe", a linkove budućih tutoriala moći će te naći u mojim novinama.

Za kraj uvoda, želim da napomenem da nemam nikakvu profesionalnu opremu i da video tutorijali neće biti vrhunskog kvaliteta, zato nemojte zamjeriti ali u svakom slučaju biće Vam mnogo korisniji i iz njih ćete moći mnogo više naučiti nego čitajući tekstove i gledajući slike. Ako pak bude nekih nejasnoća, slobodno mi se obratite, naći ću vremena da svakom od Vas izadjem u susret.

Vaš Ministar Obrazovanja, 

Comments

GORlBOR
GORlBOR Day 1,877, 10:08

Prvi!

GORlBOR
GORlBOR Day 1,877, 10:09

Znaci multijas na legalan nacin.

GORlBOR
GORlBOR Day 1,877, 10:13

Odvoji tacku na kraju linka za novi profil. xD

Zexoni2
Zexoni2 Day 1,877, 10:42

Bravo Pedja ...

IgorMilic7
IgorMilic7 Day 1,877, 12:49

ahahhahahhah
Mirko multijanje dosadilo pa sad im jos kazemo koji su nam multiji xD

dr Adi Kerovic
dr Adi Kerovic Day 1,878, 02:08

Bravo o7

bartobk2
bartobk2 Day 1,878, 06:48

a po ludzku ?

Narlindir
Narlindir Day 1,878, 07:07

Pazi...
Da ti nesta kazem...

Odlicna inicijativa, samo naprijed 0 /

Legrezz
Legrezz Day 1,879, 03:29

Stworzył Konto http://www.erepublik.com/sr/citizen/profile/6945118 za zgodą administracji , będzie kręcił poradniki dla nowych graczy używając właśnie tego konta .Linki do tego poradnika będzie umieszczał w swoje gazecie ..To tak w skrócie

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.