Ambient on/off

Join the new world

 

Ministarstvo obrazovanja eCG - Prvi video tutorial

Day 1,879, 14:23 Published in Montenegro Montenegro by Ministarstvo Obrazovanja CG

Poštovane eBebe, kao što sam Vam obećao u uvodnom članku, počeo sam sa izradom video tutoriala. Program koji sam koristio malo "sjecka" zvuk. Bez obzira što je video uradjen u avi formatu, kada se na Youtube upali full screan, slika nije oštra a i meni je malo "pukao" glas, tako da budem iskren, nijesam baš zadovoljan napravljenim ali bez obzira na sve to, mislim da će Vam ovaj materijal mnogo više koristiti od klasičnih tutoriala u riječi i slici.

U ovom prvom tutorialu, detaljno sam Vam objasnio početnu stranicu eRep-a i nadam se da Vam tu ništa neće ostati nejasno. Pri izradi videa, koristio sam eRep na našem jeziku, nošen mišlju da pojedini od Vas ne parlaju baš dobro Engleski jezik. Ako uporedo budete pratili tutorial i svoj profil, preporučujem Vam da na svoj nalog udjete na našem jeziku, kako eventualno ne bi došlo do zabune. Najlakši i najbrži način da odaberete naš jezik jeste taj da kad krenete da udjete na eRep kucate sledeći link: www.erepublik.com/sr . Ako ipak želite da vidite koje sve jezike možete da koristite onda na igricu udjite onako kako sam objasnio na sledećoj slici:Osim na Youtube ovaj tutorial sam upload-ovao i na sendspace i toplo bih Vam preporučio da ga skinete. Tim bi izbjegli crnjačenje oko toga da li Youtube oće ili neće da otvori fajl, zatim ne bi ste imali problema sa oštrinom slike i na kraju, ima li bi spremljen tutorial u svom računaru, koji bi ste mogli pogledati u svakom trenutku, nezavisno od neta. Ako se odlučite da ga skinete, za gledanje Vam preporučujem VLC ili BS player.

Link za Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=XIM5ZBsp5yY&feature=youtu.be

Link za download: http://www.sendspace.com/file/5qz6gs

Ako slučajno ima neko ko ne zna kako se skida sa Sendspace, evo slike:Sledeći tutorial očekujte u naredna dva dana a do tada bih preporučio, ne samo eBebama već i svim ostalim igračima koji imaju Facebook profil da se učlane u grupu Erepublik - MONTENEGRO. Tu osim što možete steći nova poznanstva, možete i pročitati dosta zanimljivih postova vezanih za eCrnu Goru i eRep uopšte. Link grupe je: https://www.facebook.com/groups/189860061037128/

Zamolio bih sve starije igrače za shout kako bi sto više eBeba vidjelo ovaj kao i sve buduće članke. Hvala.

Srdačan pozdrav,

Vaš Ministar Obrazovanja,

 

Comments

Dr. Pavel
Dr. Pavel Day 1,879, 14:26

o7

GavroMadafaka
GavroMadafaka Day 1,879, 15:51

lose...

CupaChups
CupaChups Day 1,879, 22:56

Bravoo

Kralj I
Kralj I Day 1,880, 00:31

opa praviš multije?! 🙂

mibr
mibr Day 1,880, 03:08

Bravoo x2

dr Adi Kerovic
dr Adi Kerovic Day 1,880, 06:32

odlican!

Semity
Semity Day 1,880, 11:41

Ovakvo nesto je bilo neophodno!! puna podrska!

Shkupi CASUAL
Shkupi CASUAL Day 1,881, 13:36

Bravo !

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.