Ambient on/off

Join the new world

 

MFD har ingen President kandidat + Brudar

Day 1,810, 10:21 Published in Sweden Sweden by EnenraSom ni kanske har sett så har inte MFD någon president kandidat. Anledningen är enkel – Det finns ingen President som vi vill stödja i detta val. Vi har heller ingen i partiet som har den rätta kompetensen eller inte orkar att lägga ner så mycket tid på spelet. Vi har därför bestämt oss för att vara neutrala i det här valet. Många i partiet kommer säkert ändå att rösta men då är det medlemmarna som röstar på sin favorit kandidat och inte röstar för partiets räkning.

Anledningen till att jag skriver den här artikeln är för ni inte ska tro att vi är inlåsta i någons källare! Det här är ett val som har röstats igenom. Vi kommer att ha en egen kandidat eller stödja ett annat parti i December.Och nu så börjar Julmånaden nästa månad så jag tänkte att vi skulle avsluta med något som får folk att tänka på julen:


 

Comments

Ziki1988
Ziki1988 Day 1,810, 10:25

ahh we should candidate than this blondes 😕
Voted 🙂

James Banana
James Banana Day 1,810, 14:19

Anmäld för sexism.

Slapface
Slapface Day 1,810, 15:00

Finns ingen sexism här, kvinnorna på bilderna väljer själva att tjäna pengar på sina kroppar, deras val gör dom inte till h**or om du tror det. Hade däremot kvinnorna tvingats att posera är det ju en annan sak ^__^ Lugna dig

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,810, 15:50

Anmäld för sexighet

Ormen
Ormen Day 1,811, 04:06

Dessutom är det fina bilder.

SpycakeN
SpycakeN Day 1,812, 06:56

+1 på Ormen

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.