Ambient on/off

Join the new world

 

Meglepetések a térképen VI. - Jugoszlávia

Day 1,845, 03:08 Published in Hungary Hungary by DrFeherKonrad
Igazából Jugoszlávia sose volt a kedvencem IRL, itt eRepublikon azonban nem csak a térképen, hanem a magyar szimpátia-indexben is vannak meglepetések. Ezért szurkolunk a legtöbben a szerbeknek Jugoszlávia visszaállításáért.Ez gyakorlatilag meg is történt: amióta a horvátok megunták az örökös délszláv háborút, és inkább utazgatnak - lásd korábbi cikkemet - hol Mexikóba, hol Ausztriába, hol Indiába, Szerbia szinte folyamatos megszállás alatt tartja Boszniát és Horvátországot. Utóbb megszállták az elvileg szövetséges Montenegrót is - erről a legutóbbi információim szerint hármas megállapodást kötöttek Macedóniával, egy-egy régiót juttatva mindhárom félnek - teljes egészében, így a régi Jugoszlávia egységéből csak Szlovénia és Macedónia maradt ki. Nem volt viszont IRL jugoszláv, itt viszont az Olaszország déli és középső része.

Észak-Olaszország pedig a másik Jugoszláv utódállam, Szlovénia része - fővárosuk is itt van - már hónapok óta. Ez már nem is igazán meglepetés, esetleg csak annyiban, hogy egy ilyen kis ország milyen sikeresen tart fenn egy ilyen szép birodalmat. Tanulhatunk tőlük.

Macedónia 8 régión 6 bónuszt tart fenn - az arány pár hete volt 7/7 is! - de ami fontosabb, hogy vissza/megszerezték a görög Macedónia tartományt is, és ezekben a percekben vonulnak be Athénba. Bátor harcosok, terjeszkedtek már minden irányba, így nekik majd egy külön cikket szentelek valamikor. Megérdemelnének kettőt is.
 

Comments

covfefe
covfefe Day 1,845, 04:25

Le a kisantanttal, indítsátok a győri programot!

ROHIRAN
ROHIRAN Day 1,845, 14:06

Vote
---
Persian players PHOTOS
(Érdemes megnézni, szerintem érdekes látni az ottani embereket, a hétköznapi kultúrát.)
www.erepublik.com/en/article/--2171693/1/20
---
shout please

ExxonValdez
ExxonValdez Day 1,845, 18:43

en nem ertem hogy hogy nem tartozik Magyarorszaghoz Szlovakia es Ausztria? jo eve jatszom ezzel a jatekkal,de nem igazan ertem a vezetest.


allitsuk mar helyre Ausztria-Magyarorszagot,aztan meg szabaditsuk fel a nemeteket.

alljon mar helyre a rend Europaban

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,846, 03:09

A szerb-macedón megállapodás már nem él montenegróval kapcsolatban, mióta a montenegrói külügyminiszter és egyéb kormánytagok inzultálták a szerbeket a háborús bűnökkel vádolt emberek felmentése után. Ezt nem fogadták túl jól déli barátaink, ezért fogták és megszállták montenegrót. Pontosabban technikailag a montenegróiak támadtak.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.