Megalakult a Tankok Tanácsa, avagy a katonai hatalomátvétel elindult!

Day 4,217, 12:31 Published in Hungary Hungary by puccsista14

Tisztelt eMagyarország!

A hónapok, évek óta fenn álló kaotikus politikai helyzet felszámolására a Tankok Tanács, a tagok magánvagyonából finanszírozva, diktatúra bevezetését kísérli meg, amelyről a tanács tagjai már 1 héttel ezelőtt döntöttek. Mára nyilvánvalóvá vált mindenki számára, hogy a politikai pártok közötti konfliktus miatt, a kormányzás és a hatékony ügyintézés lehetetlenné vált. Úgy véljük, hogy ez a helyzet káros hazánk nemzetközi megítélésének, gátolja a katonai hadmozdulatok szervezését és az ország, valamint a lakosság további fejlődését.

A kongresszus mára egy politikai csatatérré vált, ami nem az érdemi munka helyszíne, hanem a kisded politikai játszmák és komment warok melegágya. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy ebben a kongresszusi ciklusban már több mint 630 hozzászólás érkezet, de érdemi döntésre nem került sor. Még egy egyszerű konga elnök választást sem voltak képesek lebonyolítani a honatyák.

Egy sikeresen megvívott diktatúra harc után, nem 1 személy, hanem a Tankok Tanácsának tagjai folytatnák a kormányzást, amely a legerősebb magyar játékosokból és nemzetközileg elismert személyekből áll. Mik a céljaink egy sikeresen megvívott harc után és miért jó ez eMagyarországnak?

- Mivel a diktátori pozíció átruházható, ezért az ország vezetője folyamatosan online lenne és egy katonai támadás esetén, azonnal tudnánk reagálni a kialakult helyzetre, ami egy ilyen háborúkkal terhelt időszakban komoly stratégiai előnyt jelentene számunka, ellenségeinkkel szemben.

- Végre felszámolhatnánk a politikai konfliktusokat, amik évek óta rombolják a magyar közösséget.

- Elsődleges feladatnak hazánk katonai erejének növelését tekintjük. Vissza kívánjuk szerezni vezető nagyhatalmi pozíciónkat az eVilágban, azt, ami minket megillet.

- Katonai erőnkkel kívánjuk biztosítani a már megszerzett bónuszainkat és ha lehetőség adódik rá további területeket szerezni, ezzel támogatva a gazdasági szereplőket profitjuk növelése érdekében

- Programot indítanánk a külföldön lévő cégesek hazahozatalára.

- A CODE szövetség elkötelezett hívei vagyunk, hisszük, hogy csak közösen sikerülhet legyőzni az Asteria szövetséget és megtorolni az elmúlt években minket ért sérelmeket.

- Átlátható elszámolás a közpénzekkel

Aki támogatná harcunkat a diktatúra bevezetéséért, az kérem ideiglenesen lépjen be az alábbi századok egyikébe, csak ezekből tudtok támogatói oldalon ütni:

https://www.erepublik.com/hu/military/military-unit/3351/overview

Tisztelettel:
Tankok Tanácsa