Matza Party...

Day 774, 09:57 Published in Romania Romania by Xigna
In acest articol voi scrie despre Matza Party.De ce am facut un partid nou?
De ce nu? Ca si in realitate suntem o tara bazata pe principiul pluralismului, avand ca valoare fundamentala libertatea.
Initial vroiam sa fac un partid care sa ajunga repede in top 5. Ma gandisem la un nume pompos cum ar fi "Alternativa Democrata", dar de ce? Nu pot sa nu observ ca desi suntem intr-un joc politica incepe sa semene din ce in ce mai mult cu cea din realitate. Mi-a ajuns de luptele cu zoaie care apar in fiecare luna in preajma datei de 25, oare politica nu poate fi fun?

Un partid fun?
La fel, de ce nu? Daca ai ajuns la limita nervilor din cauza luptelor nemuritoare intre alte partide, esti binevenit in serenul Matza Party.

Principii
Spre deosebire de alte partide, Matza Party nu imi apartine. Desi este proiectul meu, oricine e binevenit sa candideze la presedintia partidului.
Nu voi trimite sute si mii de mesaje de spam sugerand altor cetateni sa intre in partid ... nu am de ce.
Nu voi oferi item-uri sau bani altor cetateni pentru a intra in partid ... la fel, nu am de ce, si nu imi sta in caracter.
Desigur, oamenii care isi demonstreaza valoarea in cadrul partidului vor fi sustinuti si promovati.
Ca sa nu mai bat campii aiurea, vreau sa tin partidul departe de orice joc murdar al politicii.

"Ce-ai ma cu Matzaa? Te-ai lovit la cap?"
De ce Matza Party? Pai istoria noastra in eRepublik este impanzita de "Matze" (Matzalandia - Pakistan, Matzanesia - Indonesia, Matzary - Ungaria)
Poate ca e pueril, da sunt un barbat in toata firea, dar totusi e un joc si in cele din urma, o tara nu trebuie sa isi uite istoria.
Mai multe despre "Matza" puteti afla in acest articol din wiki: Matza

Realizari?
Partidul a crescut la 20 de oameni in doar o zi de existenta, eu zic ca e destul de bine. Unul s-a strecurat, nu stiu unde a plecat, probabil ca vaneaza arici prin Ungaria 🙂

Ca sa nu mai continui articolul aiurea, daca doriti o alternativa la politica actuala, Matza Party va asteapta cu placere.