Manifest.

Day 1,184, 07:57 Published in Romania Colombia by W.A.R
Salutari tuturor!Hello everybody. This article is the beginning of a media campaign which is aiming to gather around Romanians that share my political views, in order to get our new party in Romania’s top 5. The articles containing comics will always be tagged with [COMIC NEWS] in the title. Thanks for your support!Sunt Fremenul si manifest.
Politica este o curva. Eu vreau sa o fac dama de lux. Sa o iau din mahala, sa ii fac un dus rece, sa o pieptan, sa-i pun un cercel de perla si sa o imbrac in straie imperiale. Si sa mi-o trag cu ea.

Politica este o pacatoasa.

Politica din ambele Romanii cu care interactionam, acolo si aici, mi-a lasat un gust amar. In viata reala, nu m-am prezentant niciodata pana acum la votul prezidential. Nu m-a convins nimeni ca merita. In aceasta lume virtuala, am candidat pentru presedintia Partidului Liberal. Am fost depasit de un cetatean inactiv in cadrul partidului (cel putin in ultimele 6 luni de cand eu am reprezentant PL).

Ii urez succes lui si sustinatorilor sai, insa cum acesta nu reprezinta comunitatea activa liberala, eu imi voi continua drumul intr-un cadru nou: “Partidul Te Vrea Tuns”.

Interesul personal pentru politica a tins pana in aceasta toamna spre zero. Am lasat-o pentru cei curajosi si pentru cei saraci cu duhul. Acum doresc sa o adun, sa ii dau foc, sa o las sa arda mocnit si sa renasca intr-o versiune mai frumoasa a ei. In care categorie, din cele 2 mentionate cu 2 fraze inainte, ma incadrez, veti decide voi.

Am realizat ca sunt un vanator cu pletele si barba alba care in clipele lungi de vorbe dulci, comenteaza si condamna, ironizeaza si compatimeste toate cele ale celor ce ni se perinda prin fata. Dar sa fac doar atat, inseamna sa ma limitez.

A venit timp sa si actionez. Aici si Acum. Direct, deschis la dialog, la idei constructive, la noi prietenii, la distractie. Eu pentru asta joc eR: sa ma distrez impreuna cu prietenii.

Invit, provoc si instig toti cetatenii din eRomania la dezbateri, la munca in echipa, la cooperare pentru a incerca impreuna sa realizam lucruri frumoase.

Cunosc, placa e veche. Aceasi Marie sub alta palarie. Poate ca si altii au visat la fel si erau increzatori in fortele lor. Insa daca nu o sa incerc, nu voi stii cum e. Sunt o fire de pisica curioasa si dornic de noi experiente.

Nu va promit nimic. Doar va impartasesc gandurile. Vreau, imi doresc, stiu ca pot. Ce imi rezerva viitorul, ce noi perspective mi se vor deschide, ce ziduri or sa ma descumpaneasca, ce ban o sa imi iau, acestea nu le cunosc.

Va provoc pe toti cei care doriti sa incepeti o cariera politica curata, sa va alaturati proiectului 'Partidul Te Vrea Tuns'. Avem o saptamana sa aratam ca in eRomania mai exista destui oameni care joaca de placere eRepublik, carora le pasa si de fun-ul celorlalti. Romani care inteleg ca libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt. Romani care joaca cu zambetul pe buze, nu cu ura in cuget. Romani care sunt aici sa se bucure de realizarile proprii, nu de infrangerile conationalilor.

Te asteptam in PTVT si pe chatul #rom-tricolor daca:
-vrei ca opinia ta sa conteze
-vrei sa iti dezbati in mod constructiv ideile
-doresti sa faci parte din miscarea care va dinamiza scena politica din eRomania
-cauti prieteni cu care sa discuti ultimele evenimente erepublikane, la o bere. Sau la mai multe.
-esti in cautarea unui partid care nu are radacini in ideologiile din politicul real
-esti simpatizant al ideilor expuse si doresti sa ne sustii demersul prin simplul fapt de a fi membru in partid.

Romani de pretutindeni, inscrieti-va in Partidul Te Vrea Tuns pentru un joc frumos si o eRomanie curata! Doctrina noastra este distractia!Inscrie-te in partid aici: PTVT. Te asteptam si pe chat: ROM-TRICOLOR.

Cu privire la nomenclatura Partidului, aceasta este inspirata din reclamele la batoanele Rom Tricolor. Numele l-am ales in gluma in noiembrie si astfel va ramane. ”Nu conteaza cat de lung am parul, important e cat si cum gandesc.”

La publicarea articolului, am pornit de la 61 de membri. Sa vedem in cat timp atingem 200.

Presedintele PTVT,

Vive la Résistance!