Maine - toti pentru toti!

Day 2,430, 07:54 Published in Romania Malaysia by ioaa

Nu va poate cere nimeni sa bagati bani in joc, sunt oameni care investesc bani, sunt oameni care investesc suflet, timp, nervi, din nou timp, nervi si mai multi, cateva zile de second clicker si apoi iarasi timp..te mai atrage un articol, o lupta, un work si train pe clona aia pe care ai facut-o acum ceva timp crezand ca...(oricum degeaba o ai) sau mai vrei sa vezi daca au aparut culori noi pe harta..

Maine avem ocazia sa luptam impreuna, ocazii sunt multe ce-i drept, aproape zilnic, asa ca de ce nu am lupta altadata? Nici macar nu trebuie sa demostram cuiva ceva, insa m-as bucura sa ne demonstram noua ca putem sa facem fata, si putem sa castigam maine lupta impotriva Poloniei.

Nu lupti pentru cel din partidul X, care te spurca pe unde apuca, nu lupti pentru cel care ti-a furat doua BH-uri pana acum, dar ti-ai promis ca o sa il prinzi tu intr-o zi, lupti pentru mana aia de pixeli care a creat partea ta de comunitate in care te simti bine si la care iti face placere sa te intorci indiferent cat de ocupat esti.

Va intreb, suntem in stare sa castigam maine? Sa lasam trollul si comentariile pe zilele ce urmeaza. Putem sa facem asta? Avem doua variante DA sau DA. Ce alegeti?


Va asteptam pe chat rizon canal #mro pentru echipari, va incurajez sa apelati la comandantul unitatii din care faceti parte pentru ordine, echipare si orice veti avea nevoie.
Este foarte important sa redirectionam tot damage-ul pe care il avem si toate resursele pe care suntem dispusi sa le folosim, doar in lupta cu Polonia. In momentele de overkill, pastrati resursele, nu le redirectionati catre alte lupte, pentru ca este nevoie de fiecare hit!
Primele runde sunt cele mai importante, sunt cele de moral, pe care trebuie sa le castigam!
Haideti sa renuntam o zi la BHuri usoare, la orgolii si la tot ce ne-ar putea impiedica sa luptam toti contra unui singur adversar!
Va fi o lupta costisitoare, o lupta bazata atat pe forta de grup cat si pe “cine da mai mult”.
Mobilizarea vine din dorinta de a castiga, trebuie doar sa ne pornim si sa ne dorim suficient de mult!


o7

ioaa