Ambient on/off

Join the new world

 

Lyhyt tiedotus (Valtio tiedottaa)

Day 2,067, 03:54 Published in Finland Finland by Ministry of Education FI

Eilen taisteltiin Etelä-Suomesta jonka Suomi oletetusti hävisi. Tänään aamulla Ukraina on käynnistänyt taistelun Länsi-Suomesta joka tullaan oletettavasti myös häviämään. Näiden aluevaltausten jälkeen Ukrainalla on bonarit joita he ovat tulleet Suomesta hakemaankin. Jää nähtäväksi haluavatko he jatkaa sotaa aina wipetykseen asti. Vai ovatko he tyytyväisiä näihin alueisiin ja antavat Suomelle eduskunnan ilmaiseksi tai jonkin suuruista summaa vastaan.


Tämän hetkinen tilanne kartalla

Ruotsi on alkanut neuvotella omien alueittensa takaisin saamiseksi Liettuan ja Latvian kanssa. He olisivat valmiita maksamaan 70000cc jotta saisivat vapaaksi alueet Norrland and Sameland, Svealand, Gotaland sekä Smaland.
Ruotsia osaavat voivat lukea asiasta lisää täältä.

USAssa alkaa kohta taas PTO yritykset kun Ronald Gipper Reagan on alkanut rekryämään äänestäjiä ulkomailta.
Tässä viesti jonka hän on ystävilleen ja usean maan presidenteille lähettänyt:

"I am asking for everyone to together come up with approximately 150 people. Ideally we need them to stay for 3 months but if they stay long enough to vote this month that will be enough. We will need help to get back in the Top 5 for Congress, and if we fail to do so then the movement to fight the oppressive eUSA regime will not be able to survive.
So please, send whoever you can. I will put up moving costs if needed. Thank you."Minister of Education Oscarl Hyllman

 

Comments

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 2,067, 04:40

Huoh. Pitäisiköhän sitä ruveta taas kirjoittamaan valitusta valtion artikkeleiden allekirjoittamisesta, vai kopioisinko vain yhden vanhoista.

Tse Kim
Tse Kim Day 2,067, 04:59

Nohnoh, anna nyt miehen nauttia tittelistään. Ainakin tiedotusta tulee!

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 2,067, 06:28

Saahan siitä tittelistä nauttia, mutta oikea paikka melanmittaukselle ei ole valtion lehdessä. Mutta juu, muuten oikein hyvä tiedote.

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 07:21

oikeataan ihan kiva tietää, kuka tällä kertaa on tiedotuksessa. siellä väki vaihtuu aika tiuhaan 😉

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 07:21

nykyään..

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 07:27

nojaa.. diktatuurin aikana ollut laskelmieni mukaan 3 tiedotusministeriä + attak joka oli aluksi itse, ja yksi sijainen tainnut olla.. se salkku on kuitenkin ainoa jossa vaihtuvuutta. muilla ei niin väliä, onhan pääministeirkin ollut kuolleena jo hyvän aikaa. yksi tiedotusministerikin oli lähellä kuolla työtehtävissään.

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 07:28

johtopäätökseni on impeach

Oscarl Hyllman
Oscarl Hyllman Day 2,067, 12:09

Pahoittelen allekirjoittamista mutta totesin tämän helpommaksi tavaksi kuin tehdä erillinen artikkeli/ osio artikkeliin siitä että minä olen perinyt Matrimin paikan. Mielestäni kuuluu tehtäviini tiedottaa myös siitä että tiedotus tehtävät ovat minun hoidossani 😃

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 2,067, 12:29

Eihän allekirjoituksesta käy ilmi Matrimin väistymistä tai sinun asemasi pysyvyyttä. Ei kannatta oikoa mutkissa. 😛

Oscarl Hyllman
Oscarl Hyllman Day 2,067, 12:37

Se että minulla on tuo titteli pakostakin tarkoittaa sitä että Matrimilla ei enä sitä ole mutta kai sitä sitten tarvitsee tarkentava info laittaa seuraavaan tiedotukseen

Demonikuski
Demonikuski Day 2,068, 05:43

Hetki meni, mutta hoksasinpa sittenkin viestin pointin.

"En keksinyt mitään oikeaa ulisemisen aihetta. Tahdoin kuitenkin ulista. Olenhan elämäntapaulisija."

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 2,068, 07:50

Itse asiassa minun näkökulmasta asia on kylläkin niin, että sinä olet tässä se elämäntapaulisija, kun tulet valittamaan kommentistani ilman "mitään oikeaa ulisemisen aihetta". 😛

On myös erittäin jännää, että vaikka oikein hetken pari mietiskelit viestini pointtia, ei mieleesi tullut, että olen noin 13 kautta(mikä on käsittääkseni enemmän kuin kellään muulla tiedotusministerillä) pyörinyt Valtion Sanomien puikoissa - ei siis pitäisi olla mikään ihme, että heittelen aina välillä pieniä vinkkejä uusille tiedottajille, jotta hommat sujuisi sulavasti. Matrimillekin taisin herran aloitellessa toimessaan antaa kopion padista, jolla opetin aikoinaan omia alivaltiosihteereitäni.

Mutta tosiaan, jos tahdot jatkaa keskustelua pelihistoriastani tai Valtion Sanomien allekirjoituspolitiikasta, tai vaikka pohdiskella kanssani ulisemisen määritelmää, ota yhteyttä irkissä tai ig-viestillä - en jaksa aloittaa mitään suurempaa väittelyä näinkin turhista asioista näinkin epäkätevässä paikassa. (Toki sitten voidaan myös miettiä, miksi vaivauduin tämän kommentin kirjoittamaan, jos en kerran halua vängätä kanssasi, mutta jospa säästetään sekin aihe jonnekin rauhallisempaan paikkaan.)

Yhteydenottoasi odottaen,
Otus Leucotis

Demonikuski
Demonikuski Day 2,072, 14:38

Taisit olla vastauksesi kirjoittamisen aikoihin hiukan sekavassa mielentilassa. Eihän tässä tilanteessa selväpäinen, loogisesti ajatteleva ihminen pysty ollenkaan rinnastamaan sinun ulinaasi ja minun ulinaani. Verrataanpa, mihin ulinamme kohdistuivat.

Tämä artikkeli on valtion virallinen tiedotus ajankohtaisista asioista. Siinä on tosiaan tiedotettu muutamastakin ajankohtaisesta asiasta. Siinä on siis sisältöä useammankin asian verran. Sinä kohdistit ulinasi yhteen ainoaan pikkuruiseen, täysin toisarvoiseen muotoseikkaan, joka ei taida edes häiritä ketään muuta. (Sanottakoon nyt, että esimerkiksi itse en hoksaa, mitä vikaa allekirjoittamisessa on.) Tämän perusteella päättelin, että sinun oli vain pakko päästä ulisemaan jostain, vaikket mitään oikeaa ulisemisen aihetta löytänytkään.

Entä mihin minun ulinani kohdistui? Sinun kommenttisi yksi ja ainoa sisältö oli ulina yhdestä asiasta. Minä kohdistin ulinani siihen sinun kommenttisi yhteen ja ainoaan asiaan. Siis sinun kommenttisi koko asiasisältöön. Siis ulinani pureutui juuri täsmälleen siihen, mitä sanoit.

Näet varmaankin eron. Tuollainen "ei kun sä" ei oikeasti ole pätevää argumentaatiota. Ei vaikka lisäisi vekkulin hymiön.

Minulla ei ole mitään hajua, miksi rupeat höpöttämään 13 kaudestasi Valtion Sanomien puikoissa. Sekö olikin se pointti? Tulit vain kertomaan, että olet muuten ollut paljon siellä ja silloin ei allekirjoitettu? Ok. Siisti juttu. Nyt näköjään allekirjoitettiin.

Vielä vähemmän minulla on hajua, miksi ihmeessä epäilet minua tässä yhteydessä kiinnostavan pelihistoriasi, Valtion Sanomien muinainen allekirjoituspolitiikka tai kanssasi ties minkä asioiden pohdiskelu. Muutenhan ne epäilemättä ovat mitä mielenkiintoisimpia aiheita, mutta ehkä kuitenkin tässä yhteydessä vähän absurdeja.

JudasGoat Day 2,067, 04:56

Comment deleted

JudasGoat
JudasGoat Day 2,067, 04:59

Jos vievät Länsi-Suomen, katkaisevat meiltä reitin pääkaupunkiin jolloin meiltä häviää loputkin bonarit. Jos olisivat hakemassa pelkkiä bonareita meiltä niin olisivat hyökänneet Itä-Suomeen jolloin olisivat saaneet saman mitä Lännen valtaamalla mutta kusematta meidän reittejä.

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 05:54

Ja jos ei oltaisi Asgardissa, tätäkään ei tapahtuisi

Tse Kim
Tse Kim Day 2,067, 06:02

Jos oltaisiin neutraaleja, oltaisiin tässä. Jos oltaisiin CoT:ssa, oltaisiin tässä. Jos oltaisiin raunioituneessa EDEN:ssä, oltaisiin tässä.

Eli haluat meidän menevän TWO:hon?

Jos kirjoitat tähän, että silloin aikana x, olisi pitänyt tehdä y, niin hanki aikakone ja mene korjaamaan asiat. Heikot ja tyhmät jäävät huutelemaan että olisi pitänyt tehdä se ja se, vahvat ja viisaat keksivät ratkaisuja nykyiseen tilanteeseen.

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 06:06

Asgardia olen vastustanut jo ennen kuin se syntyi. Minusta tämä on ollut koko ajan virhe.

Niiden vanhojen ja viisaiden, jotka tämän ovat saaneet aikaan, on todellakin syytä keksiä niitä ratkaisuja. He ovat vastuussa.

Tse Kim
Tse Kim Day 2,067, 06:10

"Niiden vanhojen ja viisaiden, jotka tämän ovat saaneet aikaan, on todellakin syytä keksiä niitä ratkaisuja. He ovat vastuussa."

Niinpä niin. Valitettavasti tästä on vastuussa EK ja presidentti. Heillä on valta vaihtaa liittoumaa halutessaan : )

JudasGoat
JudasGoat Day 2,067, 06:30

Don't feed the troll.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 2,067, 06:56

Aijaaa, meikä luuli että kulloinkin vallassaoleva hallitus olisi vastuussa eSuomen asioista, ja eduskunta niidenkin yläpuolella. Aina oppii uutta. Laitetaanpa muistiin, että oppositio on vastuussa asioista, joihin se ei voi vaikuttaa. Veikkaan että tulee käteväksi argumentiksi aikanaan.

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 06:58

Muistaakseni Zakke olit presidentti kun tämä humppa käynnistyi.

Tse Kim
Tse Kim Day 2,067, 07:07

JG: Teen tätä vain siksi, koska nautin tästä myös itse.

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 05:35

"He olisivat valmiita maksamaan 70000cc jotta saisivat vapaaksi alueet Norrland and Sameland, Svealand, Gotaland sekä Smaland."

Asgard alkaa tulla kalliiksi.

Tse Kim
Tse Kim Day 2,067, 05:59

Se on ruotsalaisten tekemä päätös, ei se meidän kukkarosta pois ole.

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 06:01

Asgardissa hekin ovat. Enpä muista, että ennen Ruotsi olisi maksanut alueiden vapauttamisesta.

Tilanne on siis aika epätoivoinen.

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 2,067, 11:51

Ruotsissa jopa entiset SC:t naureskelee nykyselle pressalle. Tai naureskelis jos olis vähän vähemmän vakavaa asiaa. 70k cc muutamasta alueesta olisi sulaa hulluutta.

Kokkelis
Kokkelis Day 2,067, 13:45

Ei omista alueista kuulu maksaa mitään.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.