Ambient on/off

Join the new world

 

LL saa jatkaa ilman minua

Day 2,331, 14:35 Published in Finland Belarus by Cendorri
Eroan puolueesta!

Viimeaikaiset epäilykset ja huhut ovat saaneet tilanteen siihen pisteeseen, että puolueen kannalta on paras ratkaisu jättää tehtävät varapuheenjohtajana. Eräät tahot ovat pyrkineet leimaamaan minut Ruben Laguksen multiksi, tai toisin päin, ja näen sen haittaavan puheenjohtajan työtä suuresti.

Siirryn näillä näkymin takaisin Wanhoihin Partoihin, tarkoituksenani pyrkiä sen puheenjohtajaksi n. viikon kuluttua järjestettävissä puheenjohtajavaaleissa. En tahdo kuitenkaan jäädä toimettomaksi, vaikka eSuomen ilmapiiri ei tällä hetkellä Cendorreja suosikaan.

Jotta koko puolue saisi kokonaan työrauhan, eroan siitä jättäen näin hyvästit innostuneelle porukalle, joka Laumassa oli! Oli mielestäni hienoa päästä viimeinkin kokeilemaan jotain uutta eSuomen politiikassa, mutta osaltani se oli nyt tässä. Vastuu jää kokonaan Ruubenille!



Kiitos uskosta minuun Ruben ja Lauman väki, mutta näin on paras!





-Cendorr
 

Comments

Donhardcore
Donhardcore Day 2,331, 16:31

Sääliksi käy... Melkein.

Kaljavaasi
Kaljavaasi Day 2,331, 16:59

This lesser Cendorr, he's being nopea käänteissään

Jarmo  Kaaleppi
Jarmo Kaaleppi Day 2,331, 23:57

rip cendorr, will miss u

Ripulipillu
Ripulipillu Day 2,332, 00:32

Cendorr pls gibe sum money

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.