Ambient on/off

Join the new world

 

Ljudska Glupost x100

Day 1,715, 03:59 Published in Serbia Serbia by WickeDD

Draga moja eBraco i eSestre,

Molio bih sve da procitaju ovaj clanak jer je od velikog znacaja...

Ponovo sam se odlucio da napisem neki clanak, inspirisan dosadasnjim dogadjajima u igrici. Svjedoci smo teskih vremena za eSebiju, ali se nadam da ce jos teza i doci!
Mi smo, pokazali da smo nezreli, kao i u RL kao i ovdje, i bas bih volio da nas izbrisu i da se ne pojavljujemo na mapi duze vrijeme, jer ne zasluzujemo drzavu.
Ne mislim na sve, vec na odredjenu povecu grupu ljudi, "politicare", koji su napravili razdor medju narod, i konstantno pokusavaju da sabotiraju rad protivnika.

Trebalo bi da je stid te odredjene ljude, sto im je ova glupa igra zamijenila RL... Ova igra je nekad bila nesto, licila na nesto gdje smo mogli gubiti malo vremena, ali su admini uveli toliko promjena na gore, da se igra sada svodi samo na trosenje novca. To je jedan od razloga zbog kojih ovu igru trebamo da svatimo kao obicnu sprdnju.

SVI ZNAMO SA TRENUTNO VECINA IGRACA eSRBIJE UDARA SA "POLA GASA", neki cak i ne udaraju, ali to je cinjenica koja se tesko moze promijeniti... Zbog toga i gubimo bitke, narocito u d4.

Sve ovo me podsjeca na Rimsko Carstvo, koje je u jednom periodu cvjetalo, drzali su skoro sve teritorije za koje se tada znalo, dostiglo je maksimum, potom je pocelo polako da propada, i svi znamo sto se na kraju desilo... Jedan od glavnih razloga propadanja su borbe za vlast, sabotiranje rada i svrgavanje vladara na najgori nacin...
(Pokusajte sami da skontate vezu izmedju Rimskog C. i eSrbije)

Jedini nacin da se odrzimo, je da dodju svi nasi gradjani nazad u svoju eZemlju, da prestanu da jure BH medalje po svetu, da svi napuste stranke, i da pocnu da udaraju kako treba, a ne samo da bi dobili bonzitu i zuku.

Svi znamo da je to nemoguce, al ajd, boli me briga...

P.S: Necu pljuvari Imperatora i vladu iako su to zasluzili...


Zivjeli o/ 😃

 

Comments

MegaSpiderMan Day 1,715, 04:29

Comment deleted

kalky021
kalky021 Day 1,715, 04:41

Cek' ti u stvari ovim pozivas na linc imperatora? Brute, ti li si?

GoceKaradzolov
GoceKaradzolov Day 1,715, 05:37

Kratko ali jebitacno!!! xD

War3hous313
War3hous313 Day 1,715, 19:33

vote o7

GrifinNS
GrifinNS Day 1,715, 21:25

v! steta sto nisam ranije video clanak da ga izreklamiram.

CrniOrao100
CrniOrao100 Day 1,894, 05:13

Идеализам или утопизам, питање је сад....

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.